Užkandžiai prie alaus
Moderatorius:Tutsi
Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
- Kristinuska
- Gurmanas
- Pranešimai:1525
- Užsiregistravo:16 Rgp 2007, 16:51
- Pliusai:7
- Miestas:Kaunas
- Kristinuska
- Gurmanas
- Pranešimai:1525
- Užsiregistravo:16 Rgp 2007, 16:51
- Pliusai:7
- Miestas:Kaunas
- Kristinuska
- Gurmanas
- Pranešimai:1525
- Užsiregistravo:16 Rgp 2007, 16:51
- Pliusai:7
- Miestas:Kaunas
Sūrio lazdelės su kumpiu
200 ml miltų
½ a. š. druskos
1 a. š. sausų mielių
60 ml šilto vandens
50 ml šilto pieno
1 v. š. aliejaus
1,5 a. š. sauso raudonėlio
100 g virto kumpio
100 g fermentinio sūrio
¼ a. š. čili miltelių
Mieles išmaišyti piene su vandeniu, suberti persijotus miltus, druską, tešlą gerai išminkyti. Galiausiai supilti aliejų ir dar kartą gerai išminkyti. Tešlą kildinti šiltai ~ 40 min. (kol padvigubės).
Į tešlą suberti raudonėlį ir dar kartą išminkyti.
Kumpį smulkiai supjaustyti, sūrį smulkiai sutarkuoti. Suberti į tešlą kumpį, pusę sūrio, čili miltelius ir dar kartą gerai išminkyti.
Padalinti tešlą į 16 dalių, iš kiekvienos suformuoti ploną virvelę.
Išdėlioti paruoštas virveles ant kepimo popieriumi išklotos skardos, pabarstyti likusiu sūriu ir kepti iki 200º C įkaitintoje orkaitėje 10 – 15 min
200 ml miltų
½ a. š. druskos
1 a. š. sausų mielių
60 ml šilto vandens
50 ml šilto pieno
1 v. š. aliejaus
1,5 a. š. sauso raudonėlio
100 g virto kumpio
100 g fermentinio sūrio
¼ a. š. čili miltelių
Mieles išmaišyti piene su vandeniu, suberti persijotus miltus, druską, tešlą gerai išminkyti. Galiausiai supilti aliejų ir dar kartą gerai išminkyti. Tešlą kildinti šiltai ~ 40 min. (kol padvigubės).
Į tešlą suberti raudonėlį ir dar kartą išminkyti.
Kumpį smulkiai supjaustyti, sūrį smulkiai sutarkuoti. Suberti į tešlą kumpį, pusę sūrio, čili miltelius ir dar kartą gerai išminkyti.
Padalinti tešlą į 16 dalių, iš kiekvienos suformuoti ploną virvelę.
Išdėlioti paruoštas virveles ant kepimo popieriumi išklotos skardos, pabarstyti likusiu sūriu ir kepti iki 200º C įkaitintoje orkaitėje 10 – 15 min
KUMPIO SUKTINUKAI SU SŪRIU:
200 gr. karšto rūkymo kumpio,
200 gr. ferm. sūrio,
majonezas,
2-3 dalelės česnako,
3-jų kiaušinių tryniai.
Priesnoniai pagal savo nuožiūrą.
Sūrį sutarkuoti, sudėti smulkintą česnaką, majonezą. Gerai išmaišyti. Turi būti tiršta. Kumpį supjaustyti plonai taip, kad galėtume ant jo dėti sūrio įdarą ir suvynioti. Suvyniotą suktinuką susmeigti sumuštinių smeigtuku. Suktinuko galus pamirkyti į majonezą, to po į labai smulkiai sutarkuotus ar kitaip susmulkintus kiaušinio trynius. Gaunasi labai gražūs suktinukai. Ypač tinka netikėtiems svečiams pavaišinti...
Šaltinis: http://www.good-cook.ru
200 gr. karšto rūkymo kumpio,
200 gr. ferm. sūrio,
majonezas,
2-3 dalelės česnako,
3-jų kiaušinių tryniai.
Priesnoniai pagal savo nuožiūrą.
Sūrį sutarkuoti, sudėti smulkintą česnaką, majonezą. Gerai išmaišyti. Turi būti tiršta. Kumpį supjaustyti plonai taip, kad galėtume ant jo dėti sūrio įdarą ir suvynioti. Suvyniotą suktinuką susmeigti sumuštinių smeigtuku. Suktinuko galus pamirkyti į majonezą, to po į labai smulkiai sutarkuotus ar kitaip susmulkintus kiaušinio trynius. Gaunasi labai gražūs suktinukai. Ypač tinka netikėtiems svečiams pavaišinti...
Šaltinis: http://www.good-cook.ru
- Prikabinti failai
-
- p00307.jpg (22.6KiB)Peržiūrėta 8081 karus(ų)
Sūrūs sausainiai su sūriu
Tešlai:
1 stiklinė miltų
0,5 šaukštelio kepimo miltelių
60 g sviesto
1 kiaušinis
1 šaukštas šalto vandens
0,5 stiklinės čederio sūrio
1 šaukštelis susmulkinto laiškinio česnako
1 šaukštelis kapotų petražolių
Įdarui:
75 g grietinėlės sūrio
25 g sviesto
1 šaukštas susmulkinto laiškinio česnako
1 šaukštas kapotų petražolių
¾ stiklinės tarkuoto čederio sūrio
pipirų
Orkaitę įkaitinkite iki 210ºC temperatūros. Blėkas išklokite pergamentiniu popieriumi.
Į virtuvinį kombainą suberkite miltus, kepimo milteliais, sudėkite sukapotą sviestą ir maišykite kol masė pasidarys puri. Įmuškitę kiaušinį, sidėkite sūrį, įpilkite vandenį irmaišykite kol mišinys pasidarys vientisas. Išverskite ant miltais pabarstytos lenteles, suberkite prieskonius ir minkykite, kol tešla pasidarys tąsi.
Tešlą iškočiokite 2,5 sm storumo sluoksniu. Apvalia apie 5 cm skersmens formele išspauskite rutuliukus, sudėkite juos į pergamentiniu popieriumi išklotas blėkas ir kepkite apie 8 minutes.
Grietinėlės sūrį su sviestu sukite tol kol masė pasidarys puri ir tiršta. Suberkite žoleles, pipirus, sūrį. Išmaišykite. Įdaru aptepkite pusę sausainių, ant kurių uždėkite likusius sausainius.
Tešlai:
1 stiklinė miltų
0,5 šaukštelio kepimo miltelių
60 g sviesto
1 kiaušinis
1 šaukštas šalto vandens
0,5 stiklinės čederio sūrio
1 šaukštelis susmulkinto laiškinio česnako
1 šaukštelis kapotų petražolių
Įdarui:
75 g grietinėlės sūrio
25 g sviesto
1 šaukštas susmulkinto laiškinio česnako
1 šaukštas kapotų petražolių
¾ stiklinės tarkuoto čederio sūrio
pipirų
Orkaitę įkaitinkite iki 210ºC temperatūros. Blėkas išklokite pergamentiniu popieriumi.
Į virtuvinį kombainą suberkite miltus, kepimo milteliais, sudėkite sukapotą sviestą ir maišykite kol masė pasidarys puri. Įmuškitę kiaušinį, sidėkite sūrį, įpilkite vandenį irmaišykite kol mišinys pasidarys vientisas. Išverskite ant miltais pabarstytos lenteles, suberkite prieskonius ir minkykite, kol tešla pasidarys tąsi.
Tešlą iškočiokite 2,5 sm storumo sluoksniu. Apvalia apie 5 cm skersmens formele išspauskite rutuliukus, sudėkite juos į pergamentiniu popieriumi išklotas blėkas ir kepkite apie 8 minutes.
Grietinėlės sūrį su sviestu sukite tol kol masė pasidarys puri ir tiršta. Suberkite žoleles, pipirus, sūrį. Išmaišykite. Įdaru aptepkite pusę sausainių, ant kurių uždėkite likusius sausainius.