Jautiena

Naudinga ir įdomi informacija apie mėsą.
Vartotojo avataras
Forelle
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 11071
Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pliusai: 689
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

Standartinė Forelle » 29 Rgs 2008, 21:00

la major rašė:Gal kas galite patarti, kiek laiko reikėtų ją troškinti? :roll: (Guliašui) Ir ant kokio stiprumo ugnies? :roll:
Aš visada jautienos gabaliukus apkepu ant stipresnės ugnies, o tada i puodą, pridedu darzovių ir troškinu ant silpnos ugnies apie 40 min

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 30 Rgs 2008, 06:10

Va, dėl tokio ilgo paruošimo laiko aš vis nesiryžtu jos nusipirkti :oops:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 30 Rgs 2008, 08:56

tai suvertei i puoda ir koks cia ilgai.... gi kurstyti ugnies nereikia :wink: :lol:

Vartotojo avataras
Forelle
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 11071
Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pliusai: 689
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

Standartinė Forelle » 30 Rgs 2008, 09:10

Kad čia greitai viskas gaunasi, nes nereikia stovėt prie puodų, tai gali per tą laiką ką nors kita nuveikt. Aš tai labai pamėgus jautienos troškinius ir man vargo nedaug, nes mažoji į virtuvę neišleidžia, tik vyras jau pradėjo kiaulienos reikalaut

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 30 Rgs 2008, 16:49

Tutsi rašė:tai suvertei i puoda ir koks cia ilgai.... gi kurstyti ugnies nereikia :wink: :lol:
na, jei po darbo pradėsiu tiek laiko gaminti pietus - išregistruos mane sakramentas iš namų :wink: O kad nesunku - visiškai sutinku. bet mano laikas paskutiniu metu minutėmis suskaičiuotas :?

Skelbti atsakymą