Dizainas dizainui nelygus. kai tokios lietos formos iš plastiko, tai nelabai pats sumeistrausi. Nebent iš papje maše lipdysi O šiaip tai visko gi prigalvoti galima, tik fantazijos turėk Matei kokius papuošimus panos meistrauja "turgelyje" ?
Taigi taigi, kad moteriškės nesnaudžia, bet tada išvis kainą užsikelia (jei nusprendžia parduoti), nes vis dėlto tai rankų darbas. Aš aišku pritariu, nes rankomis daryti tokius stebuklus iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti lengva, ai kas čia tokio, nieko nėra išlankstyt, bet kai pabandai, tai pamatai, kad bais daug laiko atima, ir jėgų, be abejo.
Nu nežinau, aš tai pirkdama Akselės ir Pyp papuošalus labai maloniai nustebinta kainom buvau. Nelygink su kokio Kalvarijų turgelio pobriakuškėm, palygink su Ibero ar Accesorize kainom - tai merginos galėtų kaip už rankų darbą ir daugiau prašyt. Juk papuošalai - unikalūs ir kokybiški. O dar pažiūrėk "Jūratės akmenėlių" už kokią kainą įsigysi. Be to, medžiagos taip pat kainuoja - sidabras, karoliukai. Manau, medžiagos sudaro daugiau kaip pusę tos prašomos kainos... Žodžiu, man tai neatrodo per brangu - nori gero papuošalo, reikia ir mokėti...
sveiki. nusipirkau Rondell puodą. bet kažkaip panaudojus iš vidaus puodas įgavo vaivorikštinį atspalvį. tas atspalvis ant dugno matosi. noriu paklaust ar nieko blogo gaminamam maistui nuo to ir ar puodas nera pagamintas iš kokio nors nuodingo(netinkamo metalo)? iš anksto ačiū
tutsi ar nusipirkai garu puoda,cia senai rasei bet gal dar neturi,si menesi yra akcija tupervaryje garu puodas uz 219lt.bet gamink mikrobangeje,tas puodas idetas i zurnala tavo vaikas,nes apsaugotas nuo spinduliu mikrobanges.
kad man kas taip skaniai gamintu valgyti kaip tu tai ir man nereiketu garu puodo,o ji pirkau todel kad greit galima per 25min.padaryti valgyti,o kai padarau gera padaza tai skani vistiena garuose
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume