Užsiregistravo: 20 Bal 2007, 15:16 Pranešimai: 4585 Miestas: Šiauliai Pliusai: 94
Geras dalykiukas , ir greitai virtinukai pasidaro Spigly , sveikas prisijungęs(usi) , užeik į prisistatymo skyrelį , papasakok apie save ir prisijunk prie mūsų šaunaus kolektyvo
Aš turiu formą virtinukams ne Tuupperware, bet "a la Baltarusija", jinai špižinė, sunkoka, bet labai labai puiki, pirkta gal prieš 20 metų už 3,5 rublio. Principas gamybos lygiai tas pats, iš karto pasigamina 37 virtinukai (koldūnai).
Tikrai neieškosiu firminės, nes ir šita "firminė" gamina lygiai tokius pačius...
Tutsi, lėk į kaimą, ieškok tu jos, puikus dalykas Jinai sunki, labai tvirtai stovi ant stalo. Aš patenkinta. Lilina, man atrodo, kad pas tave lygiai tokia pati yra "firminė"
nera ko skubeti,zinau kur ji yra ir niekur nedings Uosviene kamaroje puodus stato ant tos formos kai nuo plytos nuima O pas mama yra tokia pati tik plasmasine
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume