Noriu paklausti gal kas nors žino koks atstumas turi būti nuo pastatomų spintelių iki pakabinamų siaurių. Nes reikia klijuotiprie tos sienos plyteles, ir aš turiu pasakyti iki kokio aukščio jas klijuoti Noriu, kad būtų iki spintelių apačios
labai sunku pasakyti, nes spinteles nevienodos, pavizdziui pas mane kabinamos yra paaukstintos O siena as visa isklijavusi, pas mane ir uz spinteliu ta siena plytelemis visa
Pagal Noifertą radau 55 cm atstumas nuo stalo virsaus iki spinteliu apacios. Bet realiai daryk pagal savo ūgį. Mano vyras pasikabino virtuvėje pagal save spintelės, tai dabar keikiuosi, buktai jis ten labiausiai sukasi. Jeigu ka jo ūgis 187, o mano 164...Tai man butu patogiausia 40 cm nuo stalo viršaus kabinti.
Pagal Noifertą radau 55 cm atstumas nuo stalo virsaus iki spinteliu apacios. Bet realiai daryk pagal savo ūgį. Mano vyras pasikabino virtuvėje pagal save spintelės, tai dabar keikiuosi, buktai jis ten labiausiai sukasi. Jeigu ka jo ūgis 187, o mano 164...Tai man butu patogiausia 40 cm nuo stalo viršaus kabinti.
as ir kai zemo ugio, tai irgi pagal save desiu spintutes, nes maniskis virtuvej retas svecias
tai gal su tais kas parduoda gartraukius pasikonsultuok? Aš tai visai prieš juos nusiteikus, mano tevai turi, bet elektrą taupo, tai įjungia labai trumpam. Vyro tevai jau pasenusi turi, tai irgi ne kažin ką ten ištraukia. Aš galvoju vyryklė prie lango statyti ir langą atidarinėsiu...vistiek kvapais butas kvepia kol valgyt gamini ar su gartraukiu ar be jo.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume