Puslapis 1114

Parašytas: 01 Rgp 2008, 09:01
merope87
Labai skaniais sumuštinukais svečiuose pavaišino, tokius banketuose daro. Reikia: baltos forminės duonos, sviesto, avokado ir citrinpipirių. Forminės duonos riekelę į keturias dalis, sviestuko, griežinėlį avokado ir žiųbsnelį citrinpipirių ant viršaus. Ir išvaizdžiai atrodo ir skanu.

Parašytas: 07 Rgp 2008, 11:25
Forelle
Karšti sumuštiniai su varške

Varškę, kiaušinį, cukrų gerai ištrinti, dėti ant batono riekučių ir kepti apie 10 min vidutinio karštumo orkaitėje

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Parašytas: 07 Rgp 2008, 11:57
Tutsi
tokius sumustinius ir as darau,tik dar truputi cinamono idedu, arba krapu pridedu ir prieskoniu :wink:

Parašytas: 07 Rgp 2008, 12:35
NaujokE
visko nespejau perskaityti,nes akys pradejo raibuliuoti ir valgyt uzsimaniau nuo visu situ skanestu :hypno: tad nzn ar kas rase sita recepteli,bet as daznai svecius vaisinu sumustinukais su morkom ir cesnakais. morkas sutarkuojam ,idedam cesnako ir ismaisom su majonezu.(lb skanu ir ant duoniuku).aisku jeigu megstate cesnaka. kartais dar darau su virtais kiausiniais ir suriu.sutarkuoju suri ir kiausinius per burokine tarka ir ismaisau su majonezu :) lb skaniai gaunasi,kartais ant virsaus dar uzdedu sprotu ,bet cia jeigu tikrai zinau ,kad mano sveciai megsta tai :)) :roll:

Parašytas: 07 Rgp 2008, 12:52
Tutsi
yra pas mus labai daug sumustiniu uztepu receptuku, kai turesi laiko,paskaityk...tikrai rasi daug paprastu ir skaniu pasiulymu :wink:

Parašytas: 07 Rgp 2008, 13:17
daida
Mano mažoji labai mėgsta tokius sumuštinius su varške :)

Parašytas: 07 Rgp 2008, 14:13
Forelle
NaujokE rašė: as daznai svecius vaisinu sumustinukais su morkom ir cesnakais. morkas sutarkuojam ,idedam cesnako ir ismaisom su majonezu.
Aš taip ruošiu kaip salotas prie mėsos.

O su varške sumuštinius darau įvariai, šiandien įlašinau vanilės ektrakto lašelį, kai turiu obuolių, tai sutarkuoju obuolius, įberiu cinamono, cukraus, paskleidžiu plonu sluoksniu ant riekelių, o tik tada paruoštą varškę dedu. Įvairiai galima sugalvoti

Parašytas: 07 Rgp 2008, 14:19
Lilina
reikės ir man savąją tokiais sumuštinukais pavaišinti ;)

Parašytas: 07 Rgp 2008, 14:33
NaujokE
Aš taip ruošiu kaip salotas prie mėsos.


as taip ruosiau tik kaip salotas taipogi,bet paskui pabandziau padaryti kazka naujo ir lb skaniai gaunasi ypac jeigu ,kai darau su morkom ir cesnakais, dar idedu porai minuciu i orkaite kad susiltu,tada lb lb skaniai gaunasi

:lol:

Parašytas: 07 Rgp 2008, 14:36
merope87
Tai bent Forelles sumuštinukai :luks: Pirmą kartą matau tokį būdą, kai varškės pyragas bus suvalgytas - išbandysiu šį receptą.

Parašytas: 07 Rgp 2008, 14:39
Forelle
Pasirodo kažkam ir naujiena tokie sumuštiniai :) mes taip kaimišką sūrį dorojam. Tai lietiniai su varške, tai varškėčiai ar tokie sumuštinukai

Parašytas: 07 Rgp 2008, 15:00
Tutsi
ir mes,kai nera kur varskes sunaudoti, prisimastai visko :D

Parašytas: 10 Rgp 2008, 17:17
merope87
Na, va ir mano su varške, dar obuolio dėjau. Masę tepiau ant mažos forminės duonos. Labai patiko :!:

Parašytas: 10 Rgp 2008, 17:28
Forelle
Su obuoliais daug skaniau, tik nevisada jų būna namie. Bet atrodo, labai gražiai :!:

Parašytas: 10 Rgp 2008, 17:29
aksele
mes ir kepam tokius sumustinukus,labai skanu

Parašytas: 10 Rgp 2008, 18:57
madmee
AS daznai darau italiskus sumustinius "bruscheta al pomodoro",kurie skanaiausi su pomidorais is mociutes darzo.
juos gaminti tradiciskai reiktu taip:
italiska duona{ciabatta}arba kokia kita puria duona,su traskia plutele paskrudinti ir dar silta su cesnaku istrinti{tik nepersistengti}
pomidorus supjaustyti gabaliukais,sudeti sviezius arba dziovintus bazilikus.i deti druskos pipiru ir apslakstyti alyvuogiu aliejum.
deti ant duonos ir iskart patiekti..
as dar megstu patarkuoti parmezano,buna labai skanu.arba dar paeksperimentuoju su prieskoninem zolelem.

Parašytas: 10 Rgp 2008, 19:03
madmee
siandien dar padariau atradima,kaip dar galima pagaminti skanius sumustinius.
paparast bet isimintinas skonis ir noris pakartoti dar ir dar.. :)
balta duona su traskai plutele{tik ne batona ir ne formine duona]nes turi jaustis siek tiek ruginiu miltu skonis,todel as naudojau duona pusiau kvietiniu ir ruginiu miltu.
taigi aptepam sviestu,dedam saldaus pieno suri{kad butu kambario temperaturos}pakisam po karstu vandeniu sitrinines melisos kelis lapelius ir uzdedam ant sumustiniu,ir truputeli druska apibarstom.
galimas variantas ir be surio,taip pat labai skanu..
skanu su svieziu pomidoru :wink:

Parašytas: 10 Rgp 2008, 19:24
pyp
oho kokios subtilybes :D

Parašytas: 10 Rgp 2008, 19:49
madmee
nieko imantraus,taciau paprastume daznai ir slypi visas grozis :D

Parašytas: 10 Rgp 2008, 20:21
pyp
teks pirkti skrudintuve, nes man tokie dalykai patinka :)

Parašytas: 10 Rgp 2008, 20:50
Svečias
nebutina,galima ir orkaiteje keliom minutėm ikišti.tik tielk kad dar orkaite reikia ijungti :wink:

Parašytas: 11 Rgp 2008, 08:32
Ramunė
pyp rašė:teks pirkti skrudintuve, nes man tokie dalykai patinka :)
Šiaip tai skrudintuvė :luks: dalykas.Man patinka, net negalvojau, kad taip dažnai naudosiu. Ne tik sumuštiniams, bet ir į sultinuką ar prie sriubos tokie "traškučiai" man patinka. Vienas dalykas nemalonus, kad toste brangsta kazdien : vakar jau mokėjau vierš 4 litų už paką :?

Parašytas: 11 Rgp 2008, 09:14
Tutsi
geri daiktai visada gerai ir kainuoja :roll:

Parašytas: 11 Rgp 2008, 09:41
Ramunė
Aš mokėjau kažkas netoli 100 litų, bet tikrai negaila :P

Parašytas: 11 Rgp 2008, 09:45
Tutsi
seip, as duona turejau omeny :roll:

Parašytas: 11 Rgp 2008, 09:56
Ramunė
Ai, dabar aišku :lol:
žinok, esu bandžiusi ir kitokią paaskrudint - š........... :evil:

Parašytas: 11 Rgp 2008, 17:24
justuke
Ale suviliojot su tais sumustiniais visais :lol: Turejau eit kelis uzsirasyt. reiktu ryt ar kada pasidaryt tuos 1 psl. Daidos su baltymais ant virsaus :roll:

Parašytas: 11 Rgp 2008, 23:10
daida
Man tie su baltymais, tai labai skanūs :roll:

Parašytas: 11 Rgp 2008, 23:21
Forelle
daida rašė:Man tie su baltymais, tai labai skanūs :roll:
Tikrai labai skanūs, mes mokykloj juos kepėm, tai paskui kiekviena proga ir namie išsikepdavau, tik va kur trynius dėt?

Parašytas: 11 Rgp 2008, 23:28
daida
Forelle rašė:
daida rašė:Man tie su baltymais, tai labai skanūs :roll:
Tikrai labai skanūs, mes mokykloj juos kepėm, tai paskui kiekviena proga ir namie išsikepdavau, tik va kur trynius dėt?
Kepti trapius arba smėlinius sausainius ar pyragus :idea: