Puslapis 11

Re: saldus patiekalai kuriu nereikia kepti

Parašytas: 27 Kov 2009, 20:18
renici
va cia toks vienas mano receptukas


:luks: :luks: :luks: :luks: :luks: zefyriniai sausaineliai

125 gr.sviesto
saukstas tamsaus rudojo cukraus
50gr.kakavos
2 saukstai sviesaus kukuruzu sirupo(manau ir kitoks turetu tikti)
250gr. juodojo sokolado
250 gr.yvairiu spalvu zefyru
stikline razinu

paruoskite 20cm maisto pleveles kvadrata.mazame prikaistuvyje virs silpnos ugnies tirpinkite sviesta su ruduoju cukrumi,kakava ir kukuruzu sirupu,kol cukrus visiskai istirps.sokolada istirpinkite dvigubame puode virs garu.sumaisykite sokolada su istirpintu sviestu,suberkite razinas ir pjaustytus zefyrus.
saukstu sudekite misini ant maisto pleveles ir suvyniokite y ritineli.vesinkite saldytuve maziausiai 4 valandas,kol sukietes.supjaustykite riekelemis ir vaisinkites:) :mrgreen:
istiesu dar pati neisbandziau,bet kai pabandysiu butinai parasysiu kas gavos. :!:

Re: saldus patiekalai kuriu nereikia kepti

Parašytas: 27 Kov 2009, 20:25
Tutsi
pavadinimus temu reikia rasyti lietuviskomis raidemis :!:

Re: saldus patiekalai kuriu nereikia kepti

Parašytas: 27 Kov 2009, 20:32
renici
nu atsiprasau :merg2:

Re: saldus patiekalai kuriu nereikia kepti

Parašytas: 27 Kov 2009, 20:44
Forelle
receptai/nekeptas-vaisi-teslaini-pyragas-t6150.html

pažiūrėk čia, daug receptukų yra

Re: saldus patiekalai kuriu nereikia kepti

Parašytas: 27 Kov 2009, 20:59
renici
gerai,o jaj tu zinai koki nors saldesi parayk y sita tema :wink:

Re: saldus patiekalai kuriu nereikia kepti

Parašytas: 31 Kov 2009, 21:51
renici
:cry: :cry: :cry: :cry:

Re: saldus patiekalai kuriu nereikia kepti

Parašytas: 31 Kov 2009, 22:18
sinsan
renici, tu pati geriau panarsyk po visa foruma, ir tikrai dau g rasi to ko reikia.

Re: saldus patiekalai kuriu nereikia kepti

Parašytas: 31 Kov 2009, 22:58
renici
:roll:

Re: saldus patiekalai kuriu nereikia kepti

Parašytas: 25 Bal 2009, 01:15
renici
uogu triufeliai


Sudedamosios dalys
150 g uogų, pvz., juodųjų vynuogių arba aviečių
100 ml smulkiojo cukraus
300 g tamsaus šokolado gabaliukų
50 g sviesto arba margarino

Papuošimui
200 g tamsaus šokolado
200 g lazdyno riešutų


Paskrudinkite lazdyno riešutus sausoje keptuvėje. Nutrinkite odeles rankšluosčiu. Riešutus gana smulkiai sukapokite. Atidėkite į šoną.

Įmeskite šokoladą į dubenį. Pavirkite uogas ir cukrų 5 minutes. Ištrinkite per sietelį kratydami ant šokolado. Pridėkite maistinių riebalų ir maišykite, kol masė taps vientisa. Suriskite iš jos rutuliukus ir pastatykite į šaldytuvą. Ištirpdykite papuošimui skirtą šokoladą įstatytame į vandenį inde ir įmerkite į jį atvėsusius rutuliukus. Pavoliokite juos kapotuose riešutuose.
8) 8) 8)