Puslapis 2 iš 2
Parašytas: 27 Rgs 2007, 09:24
Tutsi
tai turbut nekyla klausimas,ka pirkti
Parašytas: 28 Rgs 2007, 12:53
merope87
Lilina rašė:Žiūrėjau "pinigų kartą"
Pasirodo lietuviškose dešrelėse mėsos yra tik aukščiausios rušies gaminiuose. O visi kiti susidaro iš krakmolo, sojos, kraujo plazmos ir krūvos E
Kalbino ten vieną vokietį jau 2 metus gyvenanty Lietuvoje, tai jis pasibaisėjes mūsų mėso gaminiais. Žinau, kad jis sako tiesą, nes kai pati lankiausi Vokietijoje ten visos dešros buvo nerealiai skanios.
Ir dar gamintojai nori, kad kraujo plazmą pripažintų natūralių produktų, tada ir į aukščiausios rušies gaminius dės
Žodžiu, dešrelės reikia pirkti tik pačias brangiausias ir tai nėra garanto kad gauni kokybišką produktą
Gerai, kad mes paskutiniu metu dešrelių nevalgom, ir dešrų nelabai.
Parašytas: 28 Rgs 2007, 13:17
Tutsi
o kodel
Parašytas: 28 Rgs 2007, 13:22
merope87
Tutsi rašė:o kodel
Kažkaip ramiau pasidarė mėsą valgyti kai matai, kad ten mėsa.
Parašytas: 28 Rgs 2007, 13:25
Tutsi
aisku
Parašytas: 28 Rgs 2007, 13:29
merope87
Bet dešreles ant laužo kartais pačirškinam
Parašytas: 28 Rgs 2007, 13:36
Tutsi
na tai aisku,kaip atsisakysi tokio malonumo
Parašytas: 21 Vas 2008, 17:07
justuke
Mes visa laika perkam sardelines ir parukytas desreles turguje, tai skanios visada
beveik gali vienas valgyt vietoj slapdesres
Parašytas: 25 Vas 2008, 19:11
Lilina
neberandu "Jokiu Ė" savo Rimi
Parašytas: 25 Vas 2008, 19:16
Tutsi
desreliu nebera
Parašytas: 25 Vas 2008, 19:17
Ramunė
Pas mus yra, o aš vakar Megoj nusipirkau
Parašytas: 25 Vas 2008, 19:36
erneka
Ir pas mus yra, neseniai pirkau
Parašytas: 25 Vas 2008, 19:45
Ramunė
Matyt, Lilina taip dažnai perka, kad pardavėjai ėmė kažką įtart ir nutarė kuriam laikui pristabdyt užsakymus
Parašytas: 25 Vas 2008, 20:21
Mille
Lilina rašė:neberandu "Jokiu Ė" savo Rimi
Šiandien Maximoj pirkau
Gal Rimi nebeužsako?
Parašytas: 25 Vas 2008, 20:26
Ramunė
Megoj - RIMI, tikrai vakar buvo. Ne visada geros kokybės produktą galima rasti.
B eto jų kaina visai prieinama, gal todėl,greitai ir išgraibsto
Parašytas: 25 Vas 2008, 20:32
Mille
Ramunė rašė:Megoj - RIMI, tikrai vakar buvo. Ne visada geros kokybės produktą galima rasti.
B eto jų kaina visai prieinama, gal todėl,greitai ir išgraibsto
Matyt išpirko.
Parašytas: 25 Vas 2008, 22:57
Lilina
Gali būti
Nes šiaip jie atsiranda laiks nuo laiko. Bet anksčiau nuolat gulėjo, o dabar palaukt reikia
Parašytas: 26 Vas 2008, 10:10
Tutsi
sunku isivaizduoti,kad siais laikais kazko nebutu
Parašytas: 20 Geg 2008, 13:17
Ramunė
Dešrelės
• Apvalkale. 5 dešrelėms: 5-6 su lupena virtos bulvės, stiklinė miltų, kiaušinis, šaukštas aliejaus, maltų juodųjų pipirų, druskos.
Bulves sumalkite, į masę dėkite kiaušinio trynį, supilkite miltus, pasūdykite ir gerai išminkykite. Masę iškočiokite, aptepkite išplaktu baltymu, supjaustykite kvadratais ir į juos susukite dešreles stipriai suspausdamos tešlos kraštelius. Ruošinius aptepkite aliejumi, dėkite į skardą ir apie 15 min. kepkite įkaitintoje orkaitėje.
• Tešloje. Stiklinė pieno, miltų, kiaušinis, šaukštas aliejaus, cukraus, druskos, riebalų dešrelėms virti.
Pieną pagal skonį pasūdykite ir pasaldinkite, supilkite su aliejumi išsuktą kiaušinio trynį, berkite miltus ir maišykite, kol tešla taps tirštos grietinės konsistencijos. Pabaigoje į ją suverskite ir atsargiai išsukite plaktą kiaušinio baltymą. Dešrelę pasmeikite šakute, kiškite į tešlą ir virkite įkaitintuose riebaluose.
• Kopūstų lapuose. 10 dešrelių – 10 kopūstų lapų, 100-150 g fermentinio sūrio, 2 kiaušiniai, po 3 šaukštus džiūvėsėlių ir aliejaus, svogūnų laiškų, druskos.
Kopūstų lapus apvirkite pasūdytame vandenyje. Sūrį supjaustykite šiaudeliais. Į kopūstlapį sukite po dešrelę ir gabalėlį sūrio. Kiaušinius išplakite, pamirkykite ruošinius. Pabuvojusius kiaušinio plakinyje apvoliokite džiūvėsėliuose ir apkepkite karštuose riebaluose. Į stalą tiekite apibarsčiusios smulkintais svogūnų laiškais.
Re: Dešrelės
Parašytas: 20 Lap 2008, 22:55
kvepianti kava
Dar žinau vieną greitą patiekalą. Tiesa pasakius jau neatsimenu ar čia šitam forume nužiūrėjau (greičiausiai kad taip), tai jeigu ką, priminsiu.
Dešrelės įpjauti, įdėti į vidų po gabaliką sūrio ir į orkaitę, kokiom 5 min. Ir gaunasi
dešrelės įdarytos sūriu [/quote]
O kokia gera ideja