Puslapis 22

Parašytas: 27 Rgs 2007, 09:24
Tutsi
tai turbut nekyla klausimas,ka pirkti :!:

Parašytas: 28 Rgs 2007, 12:53
merope87
Lilina rašė:Žiūrėjau "pinigų kartą" :( Pasirodo lietuviškose dešrelėse mėsos yra tik aukščiausios rušies gaminiuose. O visi kiti susidaro iš krakmolo, sojos, kraujo plazmos ir krūvos E :cry: Kalbino ten vieną vokietį jau 2 metus gyvenanty Lietuvoje, tai jis pasibaisėjes mūsų mėso gaminiais. Žinau, kad jis sako tiesą, nes kai pati lankiausi Vokietijoje ten visos dešros buvo nerealiai skanios. :cry: Ir dar gamintojai nori, kad kraujo plazmą pripažintų natūralių produktų, tada ir į aukščiausios rušies gaminius dės :( Žodžiu, dešrelės reikia pirkti tik pačias brangiausias ir tai nėra garanto kad gauni kokybišką produktą :(
:shock: :shock: Gerai, kad mes paskutiniu metu dešrelių nevalgom, ir dešrų nelabai.

Parašytas: 28 Rgs 2007, 13:17
Tutsi
o kodel :shock:

Parašytas: 28 Rgs 2007, 13:22
merope87
Tutsi rašė:o kodel :shock:
Kažkaip ramiau pasidarė mėsą valgyti kai matai, kad ten mėsa.

Parašytas: 28 Rgs 2007, 13:25
Tutsi
aisku :wink:

Parašytas: 28 Rgs 2007, 13:29
merope87
Bet dešreles ant laužo kartais pačirškinam ;)

Parašytas: 28 Rgs 2007, 13:36
Tutsi
na tai aisku,kaip atsisakysi tokio malonumo :wink:

Parašytas: 21 Vas 2008, 17:07
justuke
Mes visa laika perkam sardelines ir parukytas desreles turguje, tai skanios visada :wink: beveik gali vienas valgyt vietoj slapdesres :lol:

Parašytas: 25 Vas 2008, 19:11
Lilina
neberandu "Jokiu Ė" savo Rimi Paveikslėlis

Parašytas: 25 Vas 2008, 19:16
Tutsi
desreliu nebera :shock:

Parašytas: 25 Vas 2008, 19:17
Ramunė
Pas mus yra, o aš vakar Megoj nusipirkau :roll:

Parašytas: 25 Vas 2008, 19:36
erneka
Ir pas mus yra, neseniai pirkau :roll:

Parašytas: 25 Vas 2008, 19:45
Ramunė
Matyt, Lilina taip dažnai perka, kad pardavėjai ėmė kažką įtart ir nutarė kuriam laikui pristabdyt užsakymus :wink:

Parašytas: 25 Vas 2008, 20:21
Mille
Lilina rašė:neberandu "Jokiu Ė" savo Rimi Paveikslėlis
Šiandien Maximoj pirkau ;) Gal Rimi nebeužsako? :roll:

Parašytas: 25 Vas 2008, 20:26
Ramunė
Megoj - RIMI, tikrai vakar buvo. Ne visada geros kokybės produktą galima rasti. :roll: B eto jų kaina visai prieinama, gal todėl,greitai ir išgraibsto :?

Parašytas: 25 Vas 2008, 20:32
Mille
Ramunė rašė:Megoj - RIMI, tikrai vakar buvo. Ne visada geros kokybės produktą galima rasti. :roll: B eto jų kaina visai prieinama, gal todėl,greitai ir išgraibsto :?
Matyt išpirko.

Parašytas: 25 Vas 2008, 22:57
Lilina
Gali būti :(
Nes šiaip jie atsiranda laiks nuo laiko. Bet anksčiau nuolat gulėjo, o dabar palaukt reikia :(

Parašytas: 26 Vas 2008, 10:10
Tutsi
sunku isivaizduoti,kad siais laikais kazko nebutu :shock:

Parašytas: 20 Geg 2008, 13:17
Ramunė
Dešrelės

• Apvalkale. 5 dešrelėms: 5-6 su lupena virtos bulvės, stiklinė miltų, kiauši­nis, šaukštas aliejaus, maltų juodųjų pipirų, druskos.
Bulves sumalkite, į masę dėkite kiaušinio trynį, supilkite miltus, pasūdykite ir gerai išminkykite. Masę iškočiokite, aptepkite išplaktu baltymu, supjaustyki­te kvadratais ir į juos susukite dešreles stipriai suspausdamos tešlos krašte­lius. Ruošinius aptepkite aliejumi, dėkite į skardą ir apie 15 min. kepkite įkai­tintoje orkaitėje.

• Tešloje. Stiklinė pieno, miltų, kiaušinis, šaukštas aliejaus, cukraus, drus­kos, riebalų dešrelėms virti.
Pieną pagal skonį pasūdykite ir pasaldinkite, supilkite su aliejumi išsuktą kiaušinio trynį, berkite miltus ir maišykite, kol tešla taps tirštos grietinės kon­sistencijos. Pabaigoje į ją suverskite ir atsargiai išsukite plaktą kiaušinio bal­tymą. Dešrelę pasmeikite šakute, kiškite į tešlą ir virkite įkaitintuose riebaluo­se.

• Kopūstų lapuose. 10 dešrelių – 10 kopūstų lapų, 100-150 g fermentinio sūrio, 2 kiaušiniai, po 3 šaukštus džiūvėsėlių ir aliejaus, svogūnų laiškų, druskos.
Kopūstų lapus apvirkite pasūdytame vandenyje. Sūrį supjaustykite šiaude­liais. Į kopūstlapį sukite po dešrelę ir gabalėlį sūrio. Kiaušinius išplakite, pa­mirkykite ruošinius. Pabuvojusius kiaušinio plakinyje apvoliokite džiūvėsėliuo­se ir apkepkite karštuose riebaluose. Į stalą tiekite apibarsčiusios smulkintais svogūnų laiškais.

Re: Dešrelės

Parašytas: 20 Lap 2008, 22:55
kvepianti kava
Dar žinau vieną greitą patiekalą. Tiesa pasakius jau neatsimenu ar čia šitam forume nužiūrėjau (greičiausiai kad taip), tai jeigu ką, priminsiu.

Dešrelės įpjauti, įdėti į vidų po gabaliką sūrio ir į orkaitę, kokiom 5 min. Ir gaunasi dešrelės įdarytos sūriu :P[/quote]
O kokia gera ideja 038