Puslapis 1 iš 2
Dešrelės
Parašytas: 18 Rgs 2007, 13:15
Lilina
Svečių pas mane dabar nebuvo. Bet pamaniau, kad iš dešrelių irgi galima neblogos užkandos jiems sumesti.
Aš šiandien net pietūs gaminau su jom
http://www.dunduk-culinar.ru/snack/snack-10.shtml
Prie šito reikalo makaronų dar išviriau.
Rekomenduoju.
Dar žinau vieną greitą patiekalą. Tiesa pasakius jau neatsimenu ar čia šitam forume nužiūrėjau (greičiausiai kad taip), tai jeigu ką, priminsiu.
Dešrelės įpjauti, įdėti į vidų po gabaliką sūrio ir į orkaitę, kokiom 5 min. Ir gaunasi
dešrelės įdarytos sūriu
Parašytas: 19 Rgs 2007, 16:23
Tutsi
isvaizda,tai man nelabai
Gal skonis geresnis
Parašytas: 19 Rgs 2007, 16:53
merope87
Dešreles tik reikėtų tvarkingai ratu išdėliot, padažiukas per vidurį ir labai liuks
Pažįstama pasakojo, kad jaunų studentų pora pavaišino šviežiom morkytėm, kurios buvo patiektos su padažu. Morkytės didėlėje lėkštėje ratu, per vidurį dubenėlis su padažu. Nežinau tik iš ko tas padažas buvo
Bet fainai turėtų būti.
Parašytas: 19 Rgs 2007, 18:19
Tutsi
taip,svarbu skaniai pateikti
Parašytas: 26 Rgs 2007, 13:48
Lilina
Žiūrėjau "pinigų kartą"
Pasirodo lietuviškose dešrelėse mėsos yra tik aukščiausios rušies gaminiuose. O visi kiti susidaro iš krakmolo, sojos, kraujo plazmos ir krūvos E
Kalbino ten vieną vokietį jau 2 metus gyvenanty Lietuvoje, tai jis pasibaisėjes mūsų mėso gaminiais. Žinau, kad jis sako tiesą, nes kai pati lankiausi Vokietijoje ten visos dešros buvo nerealiai skanios.
Ir dar gamintojai nori, kad kraujo plazmą pripažintų natūralių produktų, tada ir į aukščiausios rušies gaminius dės
Žodžiu, dešrelės reikia pirkti tik pačias brangiausias ir tai nėra garanto kad gauni kokybišką produktą
Parašytas: 26 Rgs 2007, 13:49
Guci
kazkas baisaus
Parašytas: 26 Rgs 2007, 13:52
Forelle
Mačiau tą laidą, nieko naujo nepasakė, nes patys jeigu perkam, tai tik aukščiausios kokybės ir brangesnes dešreles. Atsimenu vieną kartą nusipirkau Leader price pigesnių, nes kitokių nebuvo. Sumečiau į verdantį vandenį, o po minutės virimo jų net formos neliko, pasileido. Tai suverčiau į šiukšlių dėžę.
Parašytas: 26 Rgs 2007, 14:08
Tutsi
gerai,kai as lyder pryce neapsipirkineju
Parašytas: 26 Rgs 2007, 14:27
Ramunė
Apie dešreles ; ar tik man atrodo, ar ir ekstra klasės jau suprastėjo? Vis pirkdavau Krekenavos ir Samsono, o dabar kažkokios nebe tokios tapo? Ar čia man tik?
Parašytas: 26 Rgs 2007, 14:35
Tutsi
ir as ta pastebejau,dabar perkam malunininku parukytas
Parašytas: 26 Rgs 2007, 14:37
Forelle
Suprastėjo, labai suprastėjo. Juk ir sakė, ir rašė, kad patikrino gmaintojus, o jie pasirodo ne visai tą deda, ką sakosi dedą. Net į aukščiausią rūšį pradėjo plazmą pilti, nors jos negalima
Parašytas: 26 Rgs 2007, 14:40
Tutsi
Parašytas: 26 Rgs 2007, 14:46
Ramunė
Tu negirdėjai?
Aplamai, dabar importuoja galvijus ir kiaules iš Lenkijos ir kitų buvusių soc, šalių, tai , kad daugiau būtų produkcijos, sojos kažką ten deda. Žodžiu, pavalgom gan įdomiai. Kol negalvoji, tai...
Parašytas: 26 Rgs 2007, 15:29
silsta
Kai padėjau vyrui Krekenavos dešreles a.r., tai pakandęs vieną kasnį išstenėjo - kas į jas pridėta, gal vatos
Tikrai, kažkokios jos dirbtinės, mėsos nesijaučia, nors ir rūšis aukščiausia, nors....
Parašytas: 26 Rgs 2007, 16:01
Lilina
Bet negi gamintojams VISIŠKAI neapsimoka gaminti geros kokybės dešrelės? Mes dabar perkam "Jokiu E" , nu parašyta kad ten tų E nėra, ir galiojimo laikas nėra ilgas, ir skanios jos. Jau apie pusmetį perku, skonis kolkas nepakito.
Parašytas: 26 Rgs 2007, 16:05
Ramunė
Neapsimoka, nes mažai perkančių. Aš pirkdavau Utenos dešreles su somine. Labai skanios, bet... Pas mus nebeatveža, nes neišperka, neapsimoka.
Parašytas: 26 Rgs 2007, 16:21
Svečias
Lilina rašė:Bet negi gamintojams VISIŠKAI neapsimoka gaminti geros kokybės dešrelės? Mes dabar perkam "Jokiu E" , nu parašyta kad ten tų E nėra, ir galiojimo laikas nėra ilgas, ir skanios jos. Jau apie pusmetį perku, skonis kolkas nepakito.
ir mes tokias perkam. tikrai skanios
Parašytas: 26 Rgs 2007, 16:23
Tina
sveciu patapau
Parašytas: 26 Rgs 2007, 16:57
Ramunė
Mergaitės, kieno gamyba? Bandysiu ir aš paieškoti
Parašytas: 26 Rgs 2007, 17:02
vitele
Vaje išmečiau pakuotę , nes irgi tokias perku , tikrai neblogos Rimi ir Norfoj visada randu
Parašytas: 26 Rgs 2007, 17:05
vitele
Ai , jos "Nemateko" gamybos. Truputuką informacijos mestelsiu .
EN
„Jokių E“
Šioms dešrelėms gaminti taikoma technologija, leidžianti nenaudoti natrio nitrito (konservanto E250). Į jų sudėtį įeina tik kiauliena, jautiena, druska ir prieskoniai. Tai yra aukščiausios kokybės gaminys, pagamintas iš lietuviškos mėsos. „Jokių E“ dešrelėse nėra konservantų, mėsos pakaitalųbei priedų. Šias dešreles gali valgyti net ir visai maži vaikai, kuriems išdygsta pirmieji dantukai, kad galėtų kramtyti.
Dešrelių „Jokių E“ kokybę pripažino ekspertai, suteikę joms „Metų gaminio“ vardą, tačiau daug didesnis įvertinimas yra populiarumas tarp pirkėjų.
Parašytas: 26 Rgs 2007, 17:06
vitele
Ramune , apšviečiau?
Parašytas: 26 Rgs 2007, 17:07
Lilina
Jo, šitos, tikiuos nesugadins jų kokybės dar ilgai
Nors kas ten žino...
Parašytas: 26 Rgs 2007, 17:09
Ramunė
vitele rašė:Ramune , apšviečiau?
Dėkui, labai išsamu[/img]
http://www.ani3.dk/disney01/disney10/tw ... m1.gif[img]
Būtinai pirksiu
[/img]
Parašytas: 26 Rgs 2007, 17:22
vitele
Na aš irgi tikiuos , kad jų skonis nepradės keistis
Parašytas: 26 Rgs 2007, 17:33
Lilina
Katik vieną žalią suvalgiau....skanu
Parašytas: 26 Rgs 2007, 19:27
Talija
vitele rašė:Ai , jos "Nemateko" gamybos. Truputuką informacijos mestelsiu .
EN
„Jokių E“
Šioms dešrelėms gaminti taikoma technologija, leidžianti nenaudoti natrio nitrito (konservanto E250). Į jų sudėtį įeina tik kiauliena, jautiena, druska ir prieskoniai. Tai yra aukščiausios kokybės gaminys, pagamintas iš lietuviškos mėsos. „Jokių E“ dešrelėse nėra konservantų, mėsos pakaitalųbei priedų. Šias dešreles gali valgyti net ir visai maži vaikai, kuriems išdygsta pirmieji dantukai, kad galėtų kramtyti.
Dešrelių „Jokių E“ kokybę pripažino ekspertai, suteikę joms „Metų gaminio“ vardą, tačiau daug didesnis įvertinimas yra populiarumas tarp pirkėjų.
Paskutiniu metu perku tik šitas dešreles, bet jos brangokos.
Parašytas: 26 Rgs 2007, 20:22
Lilina
Jau geriau daugiau už mėsą sumokėti, nei šiek tiek mažiau už krakmolą su soja
Parašytas: 26 Rgs 2007, 22:19
Tutsi
pritariu
Parašytas: 27 Rgs 2007, 07:21
Ramunė
Paskaičiavus, ko gero, vienodai gaunasi