Puslapis 11

Salierai ziema

Parašytas: 20 Rgs 2009, 10:34
Tylus
Stai siandien viena pazistama atveze man visa maisa salieru. Labai megstu
juos. Ypac dedu i sriubas. Gal kas nors is Jusu patartu kaip juos
paruosti, kad galeciau naudoti ziema. Ar, jei juos saldysiu, jie nepraras
savo skonio? Gal galima kai kurias ju dalis dziovinti? pvz: saknis.
Ka daryti su ju lapais?

Re: Salierai ziema

Parašytas: 20 Rgs 2009, 10:53
Forelle
Lapus, kotelius šaldom, o gumbai ir taip gerai išsilaiko, jeigu yra tinkamos sąlygos

Re: Salierai ziema

Parašytas: 20 Rgs 2009, 19:26
Nicole
Salierų,petražolių ar krapų stiebus ir lapus vynioju į maistinę plėvelę kaip dešrelę,apsuku siūlu ir užšaldau.Kai prireikia,atsikerpu kiek noriu ir tvarka. :wink:

Re: Salierai ziema

Parašytas: 20 Rgs 2009, 19:46
pyp
gumbus galima siaudeliais supjaustyri ir dziovinti arba saldyti, lapkocius kaip ir mergaites sako - saldyti arba irgi dziovinti

Re: Salierai ziema

Parašytas: 21 Rgs 2009, 15:38
Lilina
Nusiprkau turgui dyyyydelė puokštė saliero. Išdžiovinau viską. lapus atskyrai, kotus- atskyrai. :roll: Kotus į sultinį dėsiu. :roll: