Parašytas: 09 Bir 2008, 10:29
Indiška vištiena
1,3 kg viščiukas, 5 šaukštai sviesto,
1 svogūnas, 2 šaukštai miltų,
1-2 obuoliai, maltų juodųjų pipirų, druskos.
Viščiuko šlauneles ir krūtinėlę pasūdykite ir pakepkite aliejuje. Išėmę vištieną, į keptuvę sudėkite supjaustytus, nuplikytus ir nusausintus svogūnus, įberkite miltų ir pipirų, įpilkite šilto vandens (arba sultinio), pasūdykite ir išmaišykite. Į gautą padažą sudėkite vištienos bei obuolių gabalėlius ir patroškinkite. Patiekite su tarkuotu sūriu ir ryžiais.
1,3 kg viščiukas, 5 šaukštai sviesto,
1 svogūnas, 2 šaukštai miltų,
1-2 obuoliai, maltų juodųjų pipirų, druskos.
Viščiuko šlauneles ir krūtinėlę pasūdykite ir pakepkite aliejuje. Išėmę vištieną, į keptuvę sudėkite supjaustytus, nuplikytus ir nusausintus svogūnus, įberkite miltų ir pipirų, įpilkite šilto vandens (arba sultinio), pasūdykite ir išmaišykite. Į gautą padažą sudėkite vištienos bei obuolių gabalėlius ir patroškinkite. Patiekite su tarkuotu sūriu ir ryžiais.