Puslapis 44

Parašytas: 09 Bir 2008, 10:29
Ramunė
Indiška vištiena

1,3 kg viščiukas, 5 šaukštai sviesto,
1 svogūnas, 2 šaukštai miltų,
1-2 obuoliai, maltų juodųjų pipirų, druskos.
Viščiuko šlauneles ir krūtinėlę pasūdykite ir pakepkite aliejuje. Išėmę vištieną, į keptuvę sudėkite supjaustytus, nuplikytus ir nusausintus svogūnus, įberkite miltų ir pipirų, įpilkite šilto vandens (arba sultinio), pasūdykite ir išmaišykite. Į gautą padažą sudėkite vištienos bei obuolių gabalėlius ir patroškinkite. Patiekite su tarkuotu sūriu ir ryžiais.

Parašytas: 08 Spa 2008, 06:37
Ramunė
Kulinarinės pamokėlės: indiškas užkandis

http://gyvenimas.delfi.lt/cooking/artic ... d=18797323

Parašytas: 17 Spa 2008, 06:45
Ramunė

Parašytas: 17 Spa 2008, 10:19
Lilina
Ramunė rašė:Kulinarinės pamokėlės: indiškas užkandis

http://gyvenimas.delfi.lt/cooking/artic ... d=18797323
Čia ti visai paprastai ir skaniai atrodo :P

Parašytas: 17 Spa 2008, 10:25
Lilina
Ramunė rašė:vištiena su mėtomis indiškai

http://gyvenimas.delfi.lt/cooking/artic ... d=18900322
Nu jeigu taip efektingai su ugnimi pradėsiu namie gaminti, aš taip namus sudeginsiu :D

Parašytas: 17 Spa 2008, 11:49
Forelle
Lilina rašė:
Ramunė rašė:Kulinarinės pamokėlės: indiškas užkandis

http://gyvenimas.delfi.lt/cooking/artic ... d=18797323
Čia ti visai paprastai ir skaniai atrodo :P
Labai skanu toje tešloje kepti daržoves: žiedinius kopūstus, cukinijas, arba daug daržovių patroškinti ir paskui užpilti tą tešlą ir kaip blyną iškepti, sotu ir skanu.