Puslapis 2 iš 2
Parašytas: 29 Rgs 2008, 21:00
Forelle
la major rašė:Gal kas galite patarti, kiek laiko reikėtų ją troškinti?
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
(Guliašui) Ir ant kokio stiprumo ugnies?
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Aš visada jautienos gabaliukus apkepu ant stipresnės ugnies, o tada i puodą, pridedu darzovių ir troškinu ant silpnos ugnies apie 40 min
Parašytas: 30 Rgs 2008, 06:10
Ramunė
Va, dėl tokio ilgo paruošimo laiko aš vis nesiryžtu jos nusipirkti
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Parašytas: 30 Rgs 2008, 08:56
Tutsi
tai suvertei i puoda ir koks cia ilgai.... gi kurstyti ugnies nereikia
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Parašytas: 30 Rgs 2008, 09:10
Forelle
Kad čia greitai viskas gaunasi, nes nereikia stovėt prie puodų, tai gali per tą laiką ką nors kita nuveikt. Aš tai labai pamėgus jautienos troškinius ir man vargo nedaug, nes mažoji į virtuvę neišleidžia, tik vyras jau pradėjo kiaulienos reikalaut
Parašytas: 30 Rgs 2008, 16:49
Ramunė
Tutsi rašė:tai suvertei i puoda ir koks cia ilgai.... gi kurstyti ugnies nereikia
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
na, jei po darbo pradėsiu tiek laiko gaminti pietus - išregistruos mane sakramentas iš namų
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
O kad nesunku - visiškai sutinku. bet mano laikas paskutiniu metu minutėmis suskaičiuotas
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)