Puslapis 1 iš 2
TAURIU IVAIROVE
Parašytas: 22 Vas 2007, 01:14
zuikaite
CIA PABANDYSIU SUDETI INFORMACIJA APIE TAURES, JU FORMAS, PASKIRTIS IR PANAUDOJIMA
DEKITE IR JUS, IR DALINITES SAVO INFORMACIJA IR PATIRTIMI
Parašytas: 22 Vas 2007, 01:16
zuikaite
TAURE RAUDONAM VYNUI
Parašytas: 22 Vas 2007, 01:17
zuikaite
STIKLINE KOKTEILIAMS
Parašytas: 22 Vas 2007, 01:17
zuikaite
visiem geria zinoma SAMPANO TAURE
Parašytas: 22 Vas 2007, 01:18
zuikaite
TAURE VANDENIUI
Parašytas: 22 Vas 2007, 01:19
zuikaite
dar viena TAURE VANDENIUI
Parašytas: 22 Vas 2007, 01:20
zuikaite
STIKLINE VISKIUI
Parašytas: 22 Vas 2007, 01:21
zuikaite
KOKTEILIU TAURE. Labai tinka Martiniui
Parašytas: 22 Vas 2007, 01:26
zuikaite
Parašytas: 22 Vas 2007, 01:28
zuikaite
KARSTU GERIMU STIKLINE. Labai tinka airiskai kavai tiekti. Ir man labai patinka is tokios stiklines gerti
Nezinau kodel, bet primen man mamos namus, bet ten tokiu tauriu neturejom
Parašytas: 24 Vas 2007, 18:53
zuikaite
Radau, ka raso vyno ekspertai apie vyno taures. Ir vel vertimas is ispanu kalbos
Nerekomenduojama rinktis israizytas ir spalvotas vyno taures, nes sie elementai iskreipia vyno spalvos grozi. Juk vynas ne tik geriamas, bet juo ir grozimasi, nes kiekvienas vynas turi savo autentiska atspalvi.
Rekomenduojama, kad vyno taure butu skaidris ir visiskai permatoma ir kuo plonesnio stiklo.
Geriausi taures forma - virsuje susiaurejanti, nes taip padeda sulaikyti vyno aromata.
Raudono vyno taure yra platesne uz baltojo, nes raudonieji vynai daug aromatingesni. (Na, sita, tai jau manau visos ir visi jau zinojome
)
Parašytas: 24 Vas 2007, 18:56
zuikaite
Ar zinojote, kad vyno taures galima plauti tik siltu vandeniu, nenaudojant jokiu plovikliu.
Parašytas: 24 Vas 2007, 18:57
zuikaite
Is vieno vyno butelio galima pripilti 6 pilnas taures
Parašytas: 24 Vas 2007, 18:59
zuikaite
Raudonojo vyno pilama tik puse taures turio, o baltojo 3/4. Ir visi tai zonojome
Parašytas: 24 Vas 2007, 19:02
zuikaite
Grieztai ne!!!!! Niekados nepilkite vyno i tas pacia taures, kai atdarote nauja buteli vyno, net jei tos pacios firmos, ir tu paciu metu.
Kodel, nezinau, bet taip buvo parasyta...
O as verciu
Apie vyna ne ka zinau, nes jis man nelabai patinka, ypac raudonas. Gaminant viskas ok, bet va gurksnoti, taik kaip kada, su geru suriu
Parašytas: 24 Vas 2007, 19:05
zuikaite
Kokios gali buti vyno taures.
Parašytas: 24 Vas 2007, 19:14
zuikaite
Dar apie vyno taures...
Parašytas: 24 Vas 2007, 19:17
zuikaite
Asotis vynui
Parašytas: 25 Vas 2007, 18:18
zuikaite
Siandien alaus stiklines
Parašytas: 25 Vas 2007, 18:19
zuikaite
Dar...
Parašytas: 25 Vas 2007, 18:20
zuikaite
...
Parašytas: 25 Vas 2007, 18:27
zuikaite
Rekomenduojama vynu temperatura:
baltojo vyno - 8-12ºC
raudonojo - 16-18ºC
sesertinio - 13-16ºC
sampano - 6-8ºC
Parašytas: 25 Vas 2007, 18:59
Ramunė
O man alus skaniausias, kai geriu iš butelio
. Aišku, taip darau tik namie
Parašytas: 25 Vas 2007, 23:44
zuikaite
Man irgi alus skaniausiai tiesiai is butelkos. Bet irgi, geriu tik namie, arba kaikuriuose baruose - arklidese. Ten susirenka visokie furu vairuotojai, pazista mane, tai visiems dzin kaip as ta alu geriu
Parašytas: 26 Vas 2007, 09:44
Tutsi
kol as issirinkau alaus taures,kurias paprasciau isblizginti,kiek vargo turejau
.Tai per aukstos ir per plono stiklo,tai per sunkios...tai vel kas.O seip,tai smagiausia nedideli bokaliukai....ir valyti paprasta ir gerti is ju malonu.Nors mano ziniomis,bokalai,kokio turio bebutu yra tik vyrams
,o moterims-taures.
Parašytas: 26 Vas 2007, 09:45
Tutsi
man reikalinga informacija apie tekilos taureles .
Kuo smulkiau tuo geriau.
Parašytas: 26 Vas 2007, 11:42
Ramunė
O ką, moterys neišlaiko svorio
Čia jau diskriminacija
Parašytas: 26 Vas 2007, 12:08
Tutsi
neeee,islaikyti tai islaiko....ir as megstu is bokaliuku gerti,bet taip reikalauja etiketo normos
Parašytas: 26 Vas 2007, 16:35
Ramunė
Jooooooo
Tas etiketas labai jau priekabus diedukas
Parašytas: 26 Vas 2007, 21:22
Andron
zuikaite rašė:...Ten susirenka visokie furu vairuotojai, pazista mane, tai visiems dzin kaip as ta alu geriu
Pakvypo laukiniais Vakarais