Puslapis 11

Vynas kelia rūgštingumą?

Parašytas: 12 Vas 2009, 16:54
valgytojas
Ar tiesa? Šiek tiek negaluoju dėl rėmens, todėl tenka kartkartėmis gebėtis raniberl ir soda su vandeniu. Labai mėgstu vyną ir geriu gana dažnai, ir tik neseniai išgirdau, kad vynas gali kelti rūkštingumą. iš tikrųjų visad maniau, kad man tai nuo miasto :?
padėkit ir patarkite, ką daryti, kaip mėgautis gėrimų ir nejausti to pasekmių (aišku aš ne apie pagirias ;)), gal yra kokių gudrybių, t.y. geriant ir valgant tam tikrą maistą kartu, rūgštingumo nekelia ir tt.?

Re: Vynas kelia rūgštingumą?

Parašytas: 12 Vas 2009, 17:06
pyp
o gal geriau su gydytoja pasikonsultuot sita tema?