Parašytas: 05 Bal 2007, 17:40
tutsi rašė:pas mane visada budavo +14 ziema ir tai nieko pensininkiu deka grudindavomesLilina rašė:Dabar jau pas mus salta. O namie per tuos karscius sildyma atjunge...tai +16 namie...brrrr
tutsi rašė:pas mane visada budavo +14 ziema ir tai nieko pensininkiu deka grudindavomesLilina rašė:Dabar jau pas mus salta. O namie per tuos karscius sildyma atjunge...tai +16 namie...brrrr
Sakai tik tiek??? As cia apie pastovia kambario tmperatura kalbu, jei nijungtas oro condionierius. Lauke tai ir iki 48ºC pakaitina, kazkur Ispanijoje praeita vasareje pakaitino iki 52ºC. Patikek, kaaaarsta!!!Andron rašė:Tik tiekzuikaite rašė:Sakai nekarsta... Pas mus net 35ºC gali buti vasara
Kroatijoje sezono pradžioje buvo arti 40
Tada viskas daug rimčiauzuikaite rašė:Sakai tik tiek??? As cia apie pastovia kambario tmperatura kalbu, jei nijungtas oro condionierius. Lauke tai ir iki 48ºC pakaitina, kazkur Ispanijoje praeita vasareje pakaitino iki 52ºC. Patikek, kaaaarsta!!!
Daida, ačiū, šitą persirašiau ir duosiu tėvui, kad padarytų.daida rašė:Niekur mes neprapuolėm, tiesiog pas mus atsidarė eilinis statybų sezonas, tai nelabi ir randam laiko prie kompo prisėstiHazel rašė:tikriausiai atėjęs pavasaris daro savo vis mažiau laiko namuose norisi praleisti, geriau kažkur į gamtą lėkti ar kiemą apsitvarkyti....Lilina rašė:Jo jo, nebe 18-25 atsakymus gaunu, o kokius 15-12
Aš visuomet darau Vyšnių likerį.
Į 3 l talpos stiklainį pridedu uogu, kad nuo viršaus liktų kokie 3 cm laisvos vietos. tada ant viršaus užpilu cukrumi, o ant cukraus užpilų degtinę. Taip vėsioje ir tamsioje vietoje laikau apie 3 mėn. Pirmą savaitę reikia kas dieną pavartyuti stiklainį, o paskui kas savaitę. Uogas nukošti. Tada 1 kg cukraus ištirpinu 0,75 l kiekyje degtinės ir sumaišau su nukoštu gėrimų. Viską gerai išmaišau ir supilstau į buteliukus.
Tai mano mamos mėgstamiausias alkoholinis gėrimas
Mano anytos receptėlis. Oi pasivaišinamLigita rašė:Daida, ačiū, šitą persirašiau ir duosiu tėvui, kad padarytų.
Taigi likeris visada saldus būna.tutsi rašė:O MAN JOS KAZKODEL LABAI SALDZIOS VISADA ATRODO
stumbrazoliu is Dzukijos parsiveziauRamunė rašė:Stumbrą Labanore nukovei
puse litro,pats tas,jau isbandytaRamunė rašė:Recepte aplamai tik 1 stiklinė . Kažkoks saldėsis, o ne gėrimas
tai gerai,jei kokio dancio nera,o jei visi ir tankus,tai ir neparagavusi gali liktiRamunė rašė:Tikiu, nes kai dariau su 1,5 ar truputuku daugiau, tai už dantų kabinosi, begeriant
o is kur spirito gaut?Mille rašė:PIENO LIKERIS
10 trynių išplakti su 2 st. cukraus pudros, įdėti 1 pakelį vanilinio cukraus, supilti 1 litrą atšaldyto pieno. Perkošti ir įpilti 250 g spirito.
Į sveikatą !!!
Mes ankčiau iš medikų gaudavomJacinta rašė:o is kur spirito gaut?Mille rašė:PIENO LIKERIS
10 trynių išplakti su 2 st. cukraus pudros, įdėti 1 pakelį vanilinio cukraus, supilti 1 litrą atšaldyto pieno. Perkošti ir įpilti 250 g spirito.
Į sveikatą !!!