Parašytas: 01 Lap 2006, 17:31
Gink Dieve, neužgavai. Bet pirštus tai ilgai skauda,kai brūksteli per tarką
Lilina rašė:nenorejau užgaut pas mane irgi buvo tarpas kai neturejau nieko elektrinio tarkuojancio, tai su burokine tarka tarkuodavau bulvesRamunė rašė: Kam sarkazmas Turiu tarkavimo mašiniukę, bet buvo tarpas, kai viena sugedo, o kitos dar nebuvau įsigijusi. Va iš kur ta karti patirtis.
Galima būtų pažiūrėti į tai iš kitos pusės.kaubojey rašė:O as jei neturiu bulviatarkes, tai ir netarkuoju bulviu. Nebent draugo paprasau kailabai uzsinoriu kugelio. Neaukoju saves del maisto
Tačiau vyrai vengia tokių pirštų miklinimuAndron rašė:Naudojimasis įprastais įrankiais lavina žmogaus orientaciją ir pirštų miklumą
Įdomu ar pats naudojiesi paprastai įrankaisAndron rašė:Galima būtų pažiūrėti į tai iš kitos pusės.
Naudojimasis įprastais įrankiais lavina žmogaus orientaciją ir pirštų miklumą
Naudojausi ir susitarkavau ne vieną kartąade rašė:Įdomu ar pats naudojiesi paprastai įrankais
Spėju per visą savo gyvenimą nesi nė vienos bulvės sutarkavęs o moterims tai atseit labai gerai
Galvojau, kad čia bus super mišrainė su grybaisAnonymous rašė:daug grybu megeju man tai labiausiai patinka tokia misraine - krabu lazdeles, konservuoti kukuruzai, virti ryziai, sūris, dar konservuotu zirneliu galima prideti, sumaisai su majonezu ir galeciau vien ja ir maitintis ir dar labai megstu vienas krabu lazdeles - pasisildai mikrobangej ir gali valgyt
Mes į ją sūrio nededam, bet dedam agurkų ir paprikos, tada būna gaivesnės salotosAnonymous rašė:man tai labiausiai patinka tokia misraine - krabu lazdeles, konservuoti kukuruzai, virti ryziai, sūris, dar konservuotu zirneliu galima prideti, sumaisai su majonezu ir
O aš darau truputį kitokią mišrainę : vištiena ( kepta, rūkyta), konservuoti kukurūzai, virti ryžiai, virtos morkos ir agurkėlis.Anonymous rašė:daug grybu megeju man tai labiausiai patinka tokia misraine - krabu lazdeles, konservuoti kukuruzai, virti ryziai, sūris, dar konservuotu zirneliu galima prideti, sumaisai su majonezu ir galeciau vien ja ir maitintis ir dar labai megstu vienas krabu lazdeles - pasisildai mikrobangej ir gali valgyt
Mane drauges pripratino, kazkada mokykloj per darbu pamoka darem idarytas krbu lazdeles - pasildai jas mikrobangej (tik ne per daug, nes paskui sukieteja) tada jos labai graziai issivynioja, ten idaro galima kokio nors prideti, puosti ir t.t. bet man tu "idariniu" net neprireike, savo dali vienas be nieko sukapojau Ai, ir dar jose labai mazai kaloriju, nors cia tik tarp kitko, tikrai ne del to jas megstu ir taip pat net nezinau kokia dalis ten tu tikruju juros gerybiu - krabu... gal koks del aromato 0,1 % idetas, niekada neskaiciau sudeties. O mesos (ir vistienos) as nelabai valgau (mama sako ispindejus merga as), man skaniau darzoves visokios, misraines ir t.t.Andron rašė:Galvojau, kad čia bus super mišrainė su grybaisAnonymous rašė:daug grybu megeju man tai labiausiai patinka tokia misraine - krabu lazdeles, konservuoti kukuruzai, virti ryziai, sūris, dar konservuotu zirneliu galima prideti, sumaisai su majonezu ir galeciau vien ja ir maitintis ir dar labai megstu vienas krabu lazdeles - pasisildai mikrobangej ir gali valgyt
O krabų lazdelės mikrobangei šildyti - net neįsivaizduoju skonio
Pagal mane gautųsi kažkas iš jūros gerybių srities
Eksperimentuoti virtuvėje, ir pagaminti patiekalą, kuris patiktų visiemsLilina rašė:Va, va, štai šiuolaikinis jaunimas. Mano bendradarbiai skundžiasi, kad nežino kuom maitinti vaikus, vienas nevalgo to, kitas ano, išeina taip kad bendro patiekalo nepagaminsi Ką daryt tokiu atvėjų???
Priespaudadaida rašė: Dar šaldytuvas turi būti tuščias ir namie valgyti turi būti tik mamos pagamintas patiekalas
O ką daryti jei kitaip nesuprantaLilina rašė:Priespaudadaida rašė: Dar šaldytuvas turi būti tuščias ir namie valgyti turi būti tik mamos pagamintas patiekalas
Pritariudaida rašė:
O paskui suaugę dar tėvus kaltina, kodėl leidai valgyti tą ar aną, dabar kiauri skrandžiai
Tu čia cepelinus nedėk į vieną kruvą prie traškučių ir saldainių Taigi kulinarinis paveldasAnonymous rašė:aha, jau ir as noreciau crikist tevam kad visokius cepelinus, traskucius ir saldainius be proto leido kimst... paaiskejo man - del i mama panasejancios figuros kalti ne genai o vienodas valgytas maistas todel kai ta suvokiau stengiuosi maitintis sveikai ir neklausau kai mama skundziasi kad visokiu "riebaluotu valgiu" nebevalgau ("o anksciau taip megai...") Feee Kai gyvensiu atskirai galesiu misti vien misrainem ir "eksperimentiniais" produktais, kurie labai pradziugina mano isrankuji broli
Jų arterijos skirtos tik Macdonaldo cholesteroliuiAnonymous rašė:kai paskaiciau uzsienieciu atsiliepimus apie "musu pavelda" tai... Cituoju: "it was the first and last time we ate cepelinai. It is very filling food but your arteries will never forgive you..."
Dar gi galima daryti cepelinus su varške arba grybaissilsta rašė:Mes kažkaip pripratom daryti "lengvesnius" cepelinus. Tai iš virtų bulvių, krakmolo.,viduj virta mėsa. Padažą darau iš sviesto ir grietinės. Kur kas geriau, negu tikri cepelinai.
Andron rašė:Dar gi galima daryti cepelinus su varške arba grybaissilsta rašė:Mes kažkaip pripratom daryti "lengvesnius" cepelinus. Tai iš virtų bulvių, krakmolo.,viduj virta mėsa. Padažą darau iš sviesto ir grietinės. Kur kas geriau, negu tikri cepelinai.
Mano tėvas dabar priverstas laikytis dietos, tai mama daro cepelinus su paukštienos faršo įdaru (kalakutiena, vištiena)
Matyt, jam skirta tarkuotų bulvių patiekalų dietasilsta rašė:Andron rašė:Dar gi galima daryti cepelinus su varške arba grybaissilsta rašė:Mes kažkaip pripratom daryti "lengvesnius" cepelinus. Tai iš virtų bulvių, krakmolo.,viduj virta mėsa. Padažą darau iš sviesto ir grietinės. Kur kas geriau, negu tikri cepelinai.
Mano tėvas dabar priverstas laikytis dietos, tai mama daro cepelinus su paukštienos faršo įdaru (kalakutiena, vištiena)
Bet dietai tarkuotų bulvių cepelinai, nors ir su paukštiena, kalakutiena,kažin
Kur rado tokį fainą gydytoją Kiti liepia be druskos, be mėsos, be nieko...Andron rašė:Matyt, jam skirta tarkuotų bulvių patiekalų dietasilsta rašė:Andron rašė: Dar gi galima daryti cepelinus su varške arba grybais
Mano tėvas dabar priverstas laikytis dietos, tai mama daro cepelinus su paukštienos faršo įdaru (kalakutiena, vištiena)
Bet dietai tarkuotų bulvių cepelinai, nors ir su paukštiena, kalakutiena,kažin