Velykinio patiekalo konkursas
VELYKINĖ vištiena drebučiuose
Viskas labai paprasta, tačiau šiek tiek laiko pažaidę su papuošimu turėsite ne tik skanėstą, bet ir puikią stalo puošmeną
Vištą supjaustyti gabaliukais ir virti 1-1,5 val. su druska ir mėgiamais prieskoniais. Šiek tiek pravėsusią supjaustyti smulkiais gabaliukais.
Į likusį perkoštą sultinį aš dedu šiek tiek želatinos, kad geriau laikytų formą, mat mėgstu, kuomet vištienos daugiau, negu skystymėlio
Puošta putpelių kiaušiniais (kokios gi Velykos be kiaušinių), morkomis, petražolėmis, žirneliais. Taip pat - salotų lapais, ridikėliais, alyvyogėmis ir krapais.
Viskas labai paprasta, tačiau šiek tiek laiko pažaidę su papuošimu turėsite ne tik skanėstą, bet ir puikią stalo puošmeną
Vištą supjaustyti gabaliukais ir virti 1-1,5 val. su druska ir mėgiamais prieskoniais. Šiek tiek pravėsusią supjaustyti smulkiais gabaliukais.
Į likusį perkoštą sultinį aš dedu šiek tiek želatinos, kad geriau laikytų formą, mat mėgstu, kuomet vištienos daugiau, negu skystymėlio
Puošta putpelių kiaušiniais (kokios gi Velykos be kiaušinių), morkomis, petražolėmis, žirneliais. Taip pat - salotų lapais, ridikėliais, alyvyogėmis ir krapais.