Na, ir as prisijungsiu
Tokia kiausiniene kepdavo mano sesuo...
Miegantis kiausinis
1 porcija
2 riekelés Palangos duonos (mazdaug 0.5-1 cm storio),
aliejau arba sviesto kepimui,
2 kiausiniai,
druskos, prieskoniu pagal skoni (o galima pakeisti Vegeta, Vigora ar kitu gatavu misiniu, cia jau skonio reikalas),
2 saukstai majonezo,
1 saukstas pomidoru padazo (tirstesnio).
1. Duonos riekeles ispjauti po apskritima.
2. Keptuveje ikaitinti alieju arba sviesta, jame is vienos puses siek tiek apkepti duonos riekes, apversti.
3. I riekiu ¨skyles¨ imusti po kiausini, parduskinti, apiberti norimais priekoniai ir uzdengus keptuve dangciu kepti, kol baltymas bus gatas, o trynys dar minkstas.
4. Majoneza sumaisyti su pomidoru padazu.
5. ¨Miegancius kiausinius¨ patiekti su paruostu padazu.
SKANAUS!
P.S. Si kiausiniene labai soti ir taupi. Nereikia papildomai duonos
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)