Puslapis 26 iš 27
Parašytas: 12 Bir 2008, 17:18
pyp
nu kokios jus zinoves
Parašytas: 12 Bir 2008, 17:23
Tutsi
A KAIP TU MANEI
Parašytas: 12 Bir 2008, 17:25
AIRENE
O is sono geriau ir matos ,ja ja!!!
Parašytas: 12 Bir 2008, 17:37
Tutsi
o kai mes gerokai is sono,tai labai gerai ir matom
Parašytas: 12 Bir 2008, 17:41
pyp
uzaugtu maisto gurmanas ir estetas iki nagu ir plauku galiuku
Parašytas: 12 Bir 2008, 17:53
Tutsi
butu sunku su tokiu
Parašytas: 12 Bir 2008, 17:56
pyp
tai, kad ir pati jau darausi isprotejusi, pradedu kavinese valgydamam kreipt demesi netik i irankius, bet netgi ir serveteliu stovelius mat arba druskines kokias ! Kitiems tai tikrai butu su juo sunku....
Nu o ka daryt, kadman patinka graziai valgyti
Parašytas: 12 Bir 2008, 18:07
AIRENE
Cia mano namie panasus du estetai yra.Badu numirtu,jei reiketu kaip nors imesta maista suvalgyt.Nevarbu,kad paprasta kose-bet turi buti graziai ideta.
Parašytas: 12 Bir 2008, 18:12
Lilina
Pas mane tas pats siaubas
Padarai, atrodo ne daug, negražiai mat atrodo ir nevalgys. Gėriau šaldytuvą ištuštins . Ir antra estete auga
Mušiu kitą kartą
Parašytas: 12 Bir 2008, 18:39
Tutsi
nera ko musti,kaip pripranta,taip ir reikalauja,o mes daznai pacios tuos ragus ir uzauginam
Parašytas: 12 Bir 2008, 18:51
Lilina
kartais mamos užaugina, paskui marčios kankinasi
Iš tikrųjų mane išdūrė. Bendrabūtį kol gyvenom, bet koks mano marmalas skanus buvo, tik užuodžia kad gaminu ir ateina, kaip katinas. Biški pburbia , kad mėsgalio trūksta (brangu buvo studentavimo laikais dešrigalį dažniau nusipirkti) bet valgydavo...O kai susituokėm, pradėjom gerai gyventi ir prasidėjo
bet kitą vertus aš skaniau gaminti pradėjau
mano maistas man dabar labiau patinka, nei studentavimo laikais
Parašytas: 12 Bir 2008, 18:57
Forelle
Va čia tai man pasisekė. Valgo, svarbu yra mėsos, nesupranta kam čia puošt reikia, gražiai dėliot. Jeigu jis deda, tai sumeta viską į krūvą ir gerai, o man turi būti gražiai išdėliota.
Parašytas: 12 Bir 2008, 19:21
pyp
maniskis tai irgi jau pradeda sekti mano pedomis...jo gimines mus gurmanais jau pradeda vadinti
Parašytas: 12 Bir 2008, 19:55
AIRENE
Na,mano vyrui del pateikimo irgi nesvarbu,bet sunum-teks ju panom vargas.bet is kitos puses-,svarbu ,valgo viska,tik ten idejai kose-kazka graziai as padaziuka islaistyk,ar pabarstyk.Ar servetele susuk-atrodo lyg skaniau.Bet as pati ismokiau.Ir nieko blogo nematau.Juk zmogus ne kiaule.
O,atsiminiau,per viena teliko laida klause tas Algis -greitai-,,kuo skirias geras seksas nuo kekso"-atsakymas-,,svarbu ,kad kiausiniai sviezus butu!'"
na cia ne i tema
Parašytas: 13 Bir 2008, 21:37
la major
Jo, Lilina, tavo patiekalai ištobulėjo, ištobulėjo. Mažiau klausyk V., tegu pats ką pagamina kada
Aš, pvz, kai pati pradėjau gamint, pradėjau papriką valgyt (mat jinai visai ne kartoka, kai šviežia), svogūnus (jie man kaip tik skanesni, kai apdžiūna dieną šaldytuve pagulėję) ir šiaip kažkaip maistą kitaip vertint
Tai jam nepakenktų profikaltiškai sriubytę kokią sumest į puodą...
Apie papuošimą: o man gerai, nereikia jokiu estetizmu rūpintis - skanu ir valio, neskanu - nu, reikia valgyt, negi išmesi...
Parašytas: 13 Bir 2008, 22:14
Tutsi
tai ziuriu biskuti prie sknariu esi
Parašytas: 13 Bir 2008, 22:42
AIRENE
Tutsi,nesinaudok vadovo postu,prasom ramiau,kas cia per uzvadinimai-,,sknare"??O ka jie reiskia?
Ot ,paduok tau tik samti,tai svyst svyst
Parašytas: 13 Bir 2008, 22:48
Tutsi
sknare is liaudies kalbos isvertus reiskia SKUPYCELA
Neskanu,vistiek valgo,"....negi ismesi...."
O samtis mano ir ka noriu ta su juo darau....
Zinai kaip sako-musk savus,kad svetimi bijotu
Parašytas: 13 Bir 2008, 23:00
AIRENE
Taktika pasiteisina,kai savi prisibijo-galvoja,kas cia per ziezula,tada prisilaiko.Tada viskas tvarkoj,sustatyt i vietas reikia,maladiec!
Cia tu gerai isvartaliojai.
Parašytas: 13 Bir 2008, 23:53
la major
Tutsi, aš susknariauju, kai rezultatas, tarkim, nepranoksta mano lūkesčių, bet yra valgomas. Pvz, va neseniai dariau tokias tuno salotas... kuriose viskas būtų kaip ir gerai, tiktai sūris man buvo per sūrus ar jo per daug - nesuprasi. Nu tai negi tokiu atveju nebūsi sknare - imi ir valgai tą tuną su suriu ir galvoji, kaip skanu cia butu, jeigu ne tas sūris...
Galiausia, kai mano maisto gaminimo ir savo pačios gamybos vartojimo praktika bus didesnė negu keli pavieniai barakiniai bandymai ir pastaroji intensyvi maisto ruošos savaitė, tada jau iš tikro galėsiu konstatuoti, ar taip jau visus mano bandymus skrandis laimina. Kol kas viską priima ir jaučiasi dėkingas.
Parašytas: 13 Bir 2008, 23:54
Forelle
Parašytas: 14 Bir 2008, 00:15
la major
Parašytas: 14 Bir 2008, 00:26
Tutsi
la major rašė:Tutsi, aš susknariauju, kai rezultatas, tarkim, nepranoksta mano lūkesčių, bet yra valgomas. Pvz, va neseniai dariau tokias tuno salotas... kuriose viskas būtų kaip ir gerai, tiktai sūris man buvo per sūrus ar jo per daug - nesuprasi. Nu tai negi tokiu atveju nebūsi sknare - imi ir valgai tą tuną su suriu ir galvoji, kaip skanu cia butu, jeigu ne tas sūris...
Galiausia, kai mano maisto gaminimo ir savo pačios gamybos vartojimo praktika bus didesnė negu keli pavieniai barakiniai bandymai ir pastaroji intensyvi maisto ruošos savaitė, tada jau iš tikro galėsiu konstatuoti, ar taip jau visus mano bandymus skrandis laimina. Kol kas viską priima ir jaučiasi dėkingas.
as tik pajuokavau
Parašytas: 14 Bir 2008, 00:29
la major
nu tai...
as supratau
Parašytas: 14 Bir 2008, 00:35
Tutsi
sakau gal nesupratai,kad tokia destomaja litanija isposkinai
Parašytas: 14 Bir 2008, 00:49
la major
ne, mane tik užkalbink ir tik duok pašnekėti
Esu pliurpalė ir grafomanė, štai ir visas paaiškinimas
Parašytas: 14 Bir 2008, 10:08
Lilina
Tutsi, tu jai valgyt gali ne duoti, bet tik leisk šnekėt
Ji dar straipsnius rašo, tai gali tau tyradą išvesti , jeigu nori
Parašytas: 14 Bir 2008, 11:39
Tutsi
susitiko dvi tokios
Parašytas: 21 Lie 2008, 20:01
AIRENE
is krabu
Parašytas: 13 Rgs 2008, 19:45
AIRENE
idesiu visa knyga,ne tik ,kaip atrodo,bet ir kaip daryt.