TINGINYS
Moderatorius: Tutsi
Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
- verosio
- Fanatas
- Pranešimai: 614
- Užsiregistravo: 11 Geg 2007, 15:19
- Pliusai: 90
- Miestas: visas pasaulis
- Susisiekti:
Re: TINGINYS
aj va cia ir mano receptas! niekur nesu tokio maciusio pas jus,gaunasi viens is tikriausiu tinginiU! gaila,kad foto neturiu galim lygiai toki pat daryti ir be serksno
Tinginys “Šerkšnas“:
1 kg.sausainiu "gaidelis",
250g.sviesto,
1 stiklinė cukraus,
8 šaukštai vandens,
4 šaukštai kakavos,
sausainius smulkiai sutrupiname.
is likusių indigridientu isverdame sokolada-nuolat maisydami ir virti reikia kol sutirstės.
gautą mase uzpilame ant sausainiu,gerai ismaisome,supilame visa gauta mase i maiseli,suformuojame norimą forma ir geriau butu saltai paslegti.
Kol tinginys stingsta vel isverdame toki pati sokolada:
250g.sviesto,
1 stiklinė cukraus,
8 šaukštai vandens,
4 šaukštai kakavos,
kokosų drožlių apvoliuojimui.
Sustingusi tingini,supjaustyti gabaliukais ir apvoliojus atvesusiame sokolade dar apvolioti ir kokoso drozlese.
sustingsta labai greitai ir labai skanu
Tinginys “Šerkšnas“:
1 kg.sausainiu "gaidelis",
250g.sviesto,
1 stiklinė cukraus,
8 šaukštai vandens,
4 šaukštai kakavos,
sausainius smulkiai sutrupiname.
is likusių indigridientu isverdame sokolada-nuolat maisydami ir virti reikia kol sutirstės.
gautą mase uzpilame ant sausainiu,gerai ismaisome,supilame visa gauta mase i maiseli,suformuojame norimą forma ir geriau butu saltai paslegti.
Kol tinginys stingsta vel isverdame toki pati sokolada:
250g.sviesto,
1 stiklinė cukraus,
8 šaukštai vandens,
4 šaukštai kakavos,
kokosų drožlių apvoliuojimui.
Sustingusi tingini,supjaustyti gabaliukais ir apvoliojus atvesusiame sokolade dar apvolioti ir kokoso drozlese.
sustingsta labai greitai ir labai skanu
Re: TINGINYS
Įdomus receptas Verosio, darau panašiai, tik vietoj vandens pilu pieną Nors galima tą šokolado masę taip pat pavirti ir naudojant kondensuotą pieną (tada aišku cukraus dėti nereikia) - skonis sodresnis gaunasi, žodžiu SUPER skanumymas
- Tutsi
- Site Admin
- Pranešimai: 35795
- Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
- Pliusai: 794
- Miestas: Aukštaitijoje
Re: TINGINYS
nemanau, kad reikia atskiros temos, ju receptai labai puikiai gali tilpti prie pyragu Tuo labiau, kad tu receptu tikrai nera daug O juo labiau, kad ir prie, kaip kas gaminama mergynos jau yra ju ikelusios
Re: TINGINYS
vien as kas kaip gamina esu gal 3rusiu receptus tinginiu idejusi. kai per dauk nauju temu, po to ir atsirinkt sunku
Re: TINGINYS
O aš manau kad labai patogu būtų turėt atskirą temą TINGINYS. Tinginio gaminimo procesas gerokai skiriasi nuo įprastų pyragų, o ir receptų visos kitokių žinom(ir kakaviniai, ir karamelianiai, ir su varške, su vaisiais, pan.), o jei dar pridėsim foto su apipavidalinimais, skirtingomis formomis ir pan., tai tikrai ne tokia siaura ir trumpa ta tema gausis Taigi aš UŽ atskiros temos palikimą, būtų įdomu sužinot daugiau nuomonių