Pagaliau ir man pavyko nufotografuot duonelę, o tai receptų išbandyta daug, nuotraukos nė vienos. Gėda jau man
Šią kepu ne pirmą kartą labai skani, tamsi, puikiai tinka sumuštiniams ir be riebalų, pieno, kiaušinių, todėl galima užprogramuot, kad iškeptų kaip tik pusryčiams
Įvairių miltų duonelė
1 ½ puodelio šilto vandens;
3 v.š. medaus; (galite pamažinti, jeigu nemėgstat, kad jaustųsi šioks toks saldumas)
1 ½ a.š. druskos;
2 puodeliai pirmos rūšies kvietinių miltų;
1 puodelis rupių kvietinių miltų;
¾ puodelio rupių ruginių miltų;
¾ puodelio kukurūzų miltų;
2 ¼ a.š. sausų mielių;
Sudėti produktus pagal duonkepės rekomendacijas. Nustatyti programą „Normal“. Išeiga apie 1 kg kepaliukas.
Ir dar šilta riekelė su sviestu, skirta Sinsan