Puslapis 38

Parašytas: 05 Rgs 2007, 08:59
Forelle
tutsi rašė:labai yra geri padaziukai valdorfo,arba suslaviciau :luks: nA JU VISOKIU YRA,KELIU RUSIU,SU ALIEJUMI IR SU DARZOVEMIS.Man tai jie labai patinka salotoms,as ju visada keleta rusiu namuose turiu :wink: Nebandei :shock: ,tai va jie geriausiai tau tiks sitoms salotoms :P
Kad ir kaip keistai nuskambėtų, niekad nesu bandžiusi tų pirktinių padažiukų. Vis pavartau, pažiūriu, bet taip ir nenusiperku, nors gal reikėtų kada nors išdrįsti. Gal tas aliejinis visai ir nieko, nereiktų makaluoti pačiai.

Parašytas: 05 Rgs 2007, 09:02
Guci
as tai vis issibandau koki nauja :)
ismegink, gal ir tau patiks ;)

Parašytas: 05 Rgs 2007, 09:04
Tutsi
tikrai patiks,as ju jau daug isbandziusi :luks: Tik reikes rasti savo skonio,o kol nepabandysi,nerasi :roll: :P

Parašytas: 05 Rgs 2007, 09:14
Guci
va butent ;)
gal ir ne kokiu pasitaikys, bet su laiku atrasi pati paciausia ;)

Parašytas: 05 Rgs 2007, 11:26
Tutsi
as atsimenu ,kai dalyvavau kazkada laidoje svorio metime,tada isbandziau pirma padaziuka :roll: Jis buvo be kaloriju Spilvos....tai fainas labai buvo,nors nuo to laiko jo skonis pasikeite,dabar yra geresniu :wink:

Parašytas: 05 Rgs 2007, 14:47
Ramunė
Kiekvienas padažas savotiškai skanus. Aš juos dažnai pabandau, tik perku nedideles pakuotes, nes ... ką gali žinotiPaveikslėlis

Parašytas: 05 Rgs 2007, 16:31
Tutsi
tau paveiksliukas neisejo :roll:

Parašytas: 05 Rgs 2007, 17:04
Ramunė
Ačiū, jau pataisiau :oops:

Parašytas: 05 Rgs 2007, 17:58
Tutsi
na jau labai cia graziai pataisei :wink:

Parašytas: 05 Rgs 2007, 18:15
Forelle
Ramunė rašė:Kiekvienas padažas savotiškai skanus. Aš juos dažnai pabandau, tik perku nedideles pakuotes, nes ... ką gali žinoti
O kokios mažiausios pakuotės būna? Nes aš tik dideles po pusę litro lyg mačius, tokių tai nesinori pirkti.

Parašytas: 05 Rgs 2007, 18:49
Tutsi
as visada perku 500g.bet gal yra ir mazesniu :roll: Bent as tai,nemaciau :?

Parašytas: 06 Rgs 2007, 09:11
Lilina
Ramunė rašė:Serbiška pupelių sriuba
Šitą bandysiu :hubba: gal kokia kitą savaitė ;)

Parašytas: 06 Rgs 2007, 09:28
Tutsi
ir mums parodyti neuzmirsk :wink:

Parašytas: 06 Rgs 2007, 12:22
Lilina
Pasistengsiu ;)

Parašytas: 06 Rgs 2007, 13:18
Tutsi
tik gerai stenkis Paveikslėlis

Parašytas: 06 Rgs 2007, 14:15
Lilina
a jergutėliau Paveikslėlis :!:

Parašytas: 06 Rgs 2007, 14:16
Guci
Tutsi siandien griezta... su kocelais ir pagaliais svaistosi :laugh:

Parašytas: 06 Rgs 2007, 16:16
Tutsi
tai jus nepykit,zinot,atbegu is virtuves, is inercijos pripuolu ir vel atgal :oops:

Parašytas: 20 Rgs 2007, 22:05
Ramunė
Korėjietiškos sojų pupelių salotos

Salotoms reikės:
200 g sojų pupelių,
3 šaukštų sezamų aliejaus,
žiupsnelio druskos,
pusės kubelio jautienos sultinio,
šviežių svogūnų laiškų.

Padažui reikės:
šaukštelio acto,
1 citrinos sulčių,
3 šaukštų sojų padažo,
šaukštelio cukraus.

Išbrinkink vandenyje sojų pupeles ir 3—5 minutes pavirk.
Sumaišyk sezamų aliejų, druską, jautienos sultinio miltelius ir užpilk ant išvirtų pupelių. Į actą išspausk citrinos sultis, supilk sojų padažą, suberk cukrų. Sumaišyk ir gautą padažą užpilk ant pupelių.
Salotas papuošk svogūnų laiškais.

Parašytas: 21 Rgs 2007, 09:30
Tutsi
o paprastos pupeles negerai :merg2:

Parašytas: 21 Rgs 2007, 11:05
vitele
Aš kažkaip sojos nelabai :oops:

Parašytas: 21 Rgs 2007, 11:23
Tutsi
as tai nieko,pries soja,bet tik neturiu sojos pupeliu :wink:

Parašytas: 21 Rgs 2007, 12:50
Ramunė
siu salotu dar nebandziau :oops: , bet bandysiu su paprastom pirmiausia :oops:

Parašytas: 21 Rgs 2007, 13:32
Tutsi
labas Ramuniuk :wink:
Tai va,as irgi galvoju pameginti su paprastomis :wink:

Parašytas: 21 Rgs 2007, 13:35
vitele
Su paprastom ir man tiks :wink:

Parašytas: 21 Rgs 2007, 14:15
Ramunė
Man tai sojos pupelės labai panašios skoniu į šparagines, bet šiemet nedaug pasisėjau, jau suvalgėm, o kas liko ilgiau, - supuvo :oops: taigi - nebeturiu. :evil:

Taig, trio, bandysim kurpt savo receptėlį :wink:

Parašytas: 21 Rgs 2007, 16:14
Tutsi
aha,o gal dar geresnis bus :wink:

Parašytas: 23 Rgs 2007, 09:09
Ramunė
Greitas ir paprastas čili

450 g jautienos , maltos
140 g svogūnų, supjaustytų
850 g raudonų konservuotų pupelių, su skysčiu
410 g savo sultyse konservuotų pomidorų be odelės, su skysčiu
240 ml pomidorų padažo
2 šaukštai sauso jautienos sultinio
10 g čili miltelių (1-1/4 šaukšto)

Įkaitinkite gilų keptuvą. 4-5 minutes kepkite maltą jautieną ir svogūnus pastoviai maišydami, iki jautiena paruduos. Pašalinkite taukus. Sudėkite likusius produktus. Užvirkite. Sumažinkite ugnį ir troškinkite 15-20 minučių, retkarčiais pamaišydami.

Parašytas: 23 Rgs 2007, 09:11
Ramunė
Guliašas su pupelėmis ir marinuotais agurkais


700 g jautienos kumpio,
2 stiklinės virtų pupelių ,
4-5 marinuoti agurkai,
2 svogūnai,
3-4 šaukštai švelnaus pomidorų padažo ,
1 šaukštas miltų,
2 šaukštai grietinės,
druska,pipirai,lauro lapas .

Jautieną supjaustome gabaliukais ir apkepame keptuvėje su aliejumi. Baigiant kepti sudedame susmulkintus svogūnus, miltus, ir, kai jie apkepa, supilame pomidorų padažą.Tada viską sudedame į puodą, užpilame vandens, kad apsemtų mėsą ir troškiname, kol mėsa suminkštėja.Tada sudedame virtas pupeles, marinuotus supjaustytus agurkus ir paverdame 5 min. Apie pusę valandos palaikome uždengtame puode.Patiekiame su bulvių koše.

Parašytas: 23 Rgs 2007, 12:44
Tina
Ramunė rašė:Guliašas su pupelėmis ir marinuotais agurkais


700 g jautienos kumpio,
2 stiklinės virtų pupelių ,
4-5 marinuoti agurkai,
2 svogūnai,
3-4 šaukštai švelnaus pomidorų padažo ,
1 šaukštas miltų,
2 šaukštai grietinės,
druska,pipirai,lauro lapas .

Jautieną supjaustome gabaliukais ir apkepame keptuvėje su aliejumi. Baigiant kepti sudedame susmulkintus svogūnus, miltus, ir, kai jie apkepa, supilame pomidorų padažą.Tada viską sudedame į puodą, užpilame vandens, kad apsemtų mėsą ir troškiname, kol mėsa suminkštėja.Tada sudedame virtas pupeles, marinuotus supjaustytus agurkus ir paverdame 5 min. Apie pusę valandos palaikome uždengtame puode.Patiekiame su bulvių koše.
Čia tai skanumėlis Paveikslėlis