Puslapis 3 iš 8
Parašytas: 05 Rgs 2007, 08:59
Forelle
tutsi rašė:labai yra geri padaziukai valdorfo,arba suslaviciau
nA JU VISOKIU YRA,KELIU RUSIU,SU ALIEJUMI IR SU DARZOVEMIS.Man tai jie labai patinka salotoms,as ju visada keleta rusiu namuose turiu
Nebandei
,tai va jie geriausiai tau tiks sitoms salotoms
Kad ir kaip keistai nuskambėtų, niekad nesu bandžiusi tų pirktinių padažiukų. Vis pavartau, pažiūriu, bet taip ir nenusiperku, nors gal reikėtų kada nors išdrįsti. Gal tas aliejinis visai ir nieko, nereiktų makaluoti pačiai.
Parašytas: 05 Rgs 2007, 09:02
Guci
as tai vis issibandau koki nauja
ismegink, gal ir tau patiks
Parašytas: 05 Rgs 2007, 09:04
Tutsi
tikrai patiks,as ju jau daug isbandziusi
Tik reikes rasti savo skonio,o kol nepabandysi,nerasi
Parašytas: 05 Rgs 2007, 09:14
Guci
va butent
gal ir ne kokiu pasitaikys, bet su laiku atrasi pati paciausia
Parašytas: 05 Rgs 2007, 11:26
Tutsi
as atsimenu ,kai dalyvavau kazkada laidoje svorio metime,tada isbandziau pirma padaziuka
Jis buvo be kaloriju Spilvos....tai fainas labai buvo,nors nuo to laiko jo skonis pasikeite,dabar yra geresniu
Parašytas: 05 Rgs 2007, 14:47
Ramunė
Kiekvienas padažas savotiškai skanus. Aš juos dažnai pabandau, tik perku nedideles pakuotes, nes ... ką gali žinoti
Parašytas: 05 Rgs 2007, 16:31
Tutsi
tau paveiksliukas neisejo
Parašytas: 05 Rgs 2007, 17:04
Ramunė
Ačiū, jau pataisiau
Parašytas: 05 Rgs 2007, 17:58
Tutsi
na jau labai cia graziai pataisei
Parašytas: 05 Rgs 2007, 18:15
Forelle
Ramunė rašė:Kiekvienas padažas savotiškai skanus. Aš juos dažnai pabandau, tik perku nedideles pakuotes, nes ... ką gali žinoti
O kokios mažiausios pakuotės būna? Nes aš tik dideles po pusę litro lyg mačius, tokių tai nesinori pirkti.
Parašytas: 05 Rgs 2007, 18:49
Tutsi
as visada perku 500g.bet gal yra ir mazesniu
Bent as tai,nemaciau
Parašytas: 06 Rgs 2007, 09:11
Lilina
Ramunė rašė:Serbiška pupelių sriuba
Šitą bandysiu
gal kokia kitą savaitė
Parašytas: 06 Rgs 2007, 09:28
Tutsi
ir mums parodyti neuzmirsk
Parašytas: 06 Rgs 2007, 12:22
Lilina
Pasistengsiu
Parašytas: 06 Rgs 2007, 13:18
Tutsi
tik gerai stenkis
Parašytas: 06 Rgs 2007, 14:15
Lilina
a jergutėliau
Parašytas: 06 Rgs 2007, 14:16
Guci
Tutsi siandien griezta... su kocelais ir pagaliais svaistosi
Parašytas: 06 Rgs 2007, 16:16
Tutsi
tai jus nepykit,zinot,atbegu is virtuves, is inercijos pripuolu ir vel atgal
Parašytas: 20 Rgs 2007, 22:05
Ramunė
Korėjietiškos sojų pupelių salotos
Salotoms reikės:
200 g sojų pupelių,
3 šaukštų sezamų aliejaus,
žiupsnelio druskos,
pusės kubelio jautienos sultinio,
šviežių svogūnų laiškų.
Padažui reikės:
šaukštelio acto,
1 citrinos sulčių,
3 šaukštų sojų padažo,
šaukštelio cukraus.
Išbrinkink vandenyje sojų pupeles ir 3—5 minutes pavirk.
Sumaišyk sezamų aliejų, druską, jautienos sultinio miltelius ir užpilk ant išvirtų pupelių. Į actą išspausk citrinos sultis, supilk sojų padažą, suberk cukrų. Sumaišyk ir gautą padažą užpilk ant pupelių.
Salotas papuošk svogūnų laiškais.
Parašytas: 21 Rgs 2007, 09:30
Tutsi
o paprastos pupeles negerai
Parašytas: 21 Rgs 2007, 11:05
vitele
Aš kažkaip sojos nelabai
Parašytas: 21 Rgs 2007, 11:23
Tutsi
as tai nieko,pries soja,bet tik neturiu sojos pupeliu
Parašytas: 21 Rgs 2007, 12:50
Ramunė
siu salotu dar nebandziau
, bet bandysiu su paprastom pirmiausia
Parašytas: 21 Rgs 2007, 13:32
Tutsi
labas Ramuniuk
Tai va,as irgi galvoju pameginti su paprastomis
Parašytas: 21 Rgs 2007, 13:35
vitele
Su paprastom ir man tiks
Parašytas: 21 Rgs 2007, 14:15
Ramunė
Man tai sojos pupelės labai panašios skoniu į šparagines, bet šiemet nedaug pasisėjau, jau suvalgėm, o kas liko ilgiau, - supuvo
taigi - nebeturiu.
Taig, trio, bandysim kurpt savo receptėlį
Parašytas: 21 Rgs 2007, 16:14
Tutsi
aha,o gal dar geresnis bus
Parašytas: 23 Rgs 2007, 09:09
Ramunė
Greitas ir paprastas čili
450 g jautienos , maltos
140 g svogūnų, supjaustytų
850 g raudonų konservuotų pupelių, su skysčiu
410 g savo sultyse konservuotų pomidorų be odelės, su skysčiu
240 ml pomidorų padažo
2 šaukštai sauso jautienos sultinio
10 g čili miltelių (1-1/4 šaukšto)
Įkaitinkite gilų keptuvą. 4-5 minutes kepkite maltą jautieną ir svogūnus pastoviai maišydami, iki jautiena paruduos. Pašalinkite taukus. Sudėkite likusius produktus. Užvirkite. Sumažinkite ugnį ir troškinkite 15-20 minučių, retkarčiais pamaišydami.
Parašytas: 23 Rgs 2007, 09:11
Ramunė
Guliašas su pupelėmis ir marinuotais agurkais
700 g jautienos kumpio,
2 stiklinės virtų pupelių ,
4-5 marinuoti agurkai,
2 svogūnai,
3-4 šaukštai švelnaus pomidorų padažo ,
1 šaukštas miltų,
2 šaukštai grietinės,
druska,pipirai,lauro lapas .
Jautieną supjaustome gabaliukais ir apkepame keptuvėje su aliejumi. Baigiant kepti sudedame susmulkintus svogūnus, miltus, ir, kai jie apkepa, supilame pomidorų padažą.Tada viską sudedame į puodą, užpilame vandens, kad apsemtų mėsą ir troškiname, kol mėsa suminkštėja.Tada sudedame virtas pupeles, marinuotus supjaustytus agurkus ir paverdame 5 min. Apie pusę valandos palaikome uždengtame puode.Patiekiame su bulvių koše.
Parašytas: 23 Rgs 2007, 12:44
Tina
Ramunė rašė:Guliašas su pupelėmis ir marinuotais agurkais
700 g jautienos kumpio,
2 stiklinės virtų pupelių ,
4-5 marinuoti agurkai,
2 svogūnai,
3-4 šaukštai švelnaus pomidorų padažo ,
1 šaukštas miltų,
2 šaukštai grietinės,
druska,pipirai,lauro lapas .
Jautieną supjaustome gabaliukais ir apkepame keptuvėje su aliejumi. Baigiant kepti sudedame susmulkintus svogūnus, miltus, ir, kai jie apkepa, supilame pomidorų padažą.Tada viską sudedame į puodą, užpilame vandens, kad apsemtų mėsą ir troškiname, kol mėsa suminkštėja.Tada sudedame virtas pupeles, marinuotus supjaustytus agurkus ir paverdame 5 min. Apie pusę valandos palaikome uždengtame puode.Patiekiame su bulvių koše.
Čia tai skanumėlis