Puslapis 610

Parašytas: 29 Bal 2008, 09:48
Tutsi
turetu buti skanu :roll:

Parašytas: 29 Bal 2008, 09:54
angeliuke
Įdomus receptukas :wink:

Parašytas: 29 Bal 2008, 15:20
Forelle
TIkrai skanu, mes panašiai darom tik mažus rutuliukus, juos apkepam aliejuje ir užpilam panašiu padažu, tik darytu ne iš pomidorų sulčių, o iš trintų konservuotų pomidorų ir į orkaitę. Gerai, kad primminė rytoj ar poryt reikės pasigamint.

Parašytas: 11 Geg 2008, 18:48
silsta
MĖSOS LIZDELIAI: turiu labai daug panasiu receptu, tai vienas is ju -

Faršą pasiruošiame kaip kotletams, suformuojame lizdelius, orkaitėje įkaitintoje iki 180 C kepame apie 15 min. Išimame iš orkaitės, į įdubimus mušame po mažesnį kiaušnį, pabarstom druska, pipirais ir vel i orkaitę kol iškeps kiaušinis.

Parašytas: 11 Geg 2008, 19:15
Ramunė
tokius darau ir aš, tik vadinu "Didžiaakiais kotlečiukais". :lol: :lol:

Parašytas: 11 Geg 2008, 22:13
nieko_nemoku
nuostabi temuke. radau daugybe skaniai skaitomu receptuku :hubba:
reiks butinai kuria diena isbandyti bent viena recepruka nes is tos daugybes net galva susisuko :hypno:

Parašytas: 12 Geg 2008, 08:23
silsta
Miela Nieko_nemoku, atsisuks ta galvelė į reikiamą pusę, kai pabandysi gaminti. Visko neįmanoma pagaminti, bet palaipsniui taip ir tobulėjam, viena iš kitos mokomės. Ir man viskas taip idealiai nepavyksta, vat, šimtalapio taip ir neišmokau padoriai gaminti, nesigauna man toks burnoje tirpstantis. Ir išvis saldumynus nelabai mėgstu gaminti... Vat mėsytė, silkutė, žuvikė, salotos - tai visai kas kita 041

Parašytas: 12 Geg 2008, 10:14
Tutsi
pritariu,patirtis uzgyvenama :wink:

Parašytas: 13 Geg 2008, 20:48
Svečias
janrri rašė:''CEPELINAI''
Reikia paruošto faršo ir bulvių košės.
Darome kaip cepelinus tik atvirkščiai, į vidų dedam bulvių košę ir kepame orkaitėj.Košės reikia nepagailėti, tuomet jie kepdami labai gražiai prasižioja.


na sitie "cepelinai" tikrai skanus, siandien kepiau :luks: labai patiko. tik va pries pradedant juos daryti buvo iskiles klausimas, reikia nusunkti bulves ar nereikia. tai puse padariau su nesunktom, o kita puse su sunktom bulvem :oops:

Parašytas: 13 Geg 2008, 21:01
Tutsi
o kokias bulves sunkti,jei cia kalbama apie bulviu kose :roll:

Parašytas: 13 Geg 2008, 21:04
angeliuke
As irgi ta pati pagalvojau... :roll:

Parašytas: 13 Geg 2008, 22:19
Lilina
Yra šitas receptas "kas kaip gaminama" štai čia forumas/viewtopic.php?t=7100&start=0

Parašytas: 13 Geg 2008, 22:45
Tutsi
as tai zinau,bet prie ko bulves sunkti :roll:

Parašytas: 16 Geg 2008, 13:25
Ramunė
Malta mėsa su daržovėmis

1 svogūno,2 cukinijos,
1 baklažano,1 valg. šaukšto saulėgrąžų aliejaus,
250 g maltos jautienos,250 g maltos kiaulienos,
850 g konservuotų pomidorų, supjaustytų gabaliukais,
po ½ arb. šaukštelio kapoto rozmarino ir raudonėlio,
100 ml grietinėlės,
druskos,maltų juodųjų pipirų.
Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Cukinijas nuplaukite, nusausinkite, apipjaustykite galus ir supjaustykite plonais griežinėliais. Baklažaną nuplaukite, apipjaustykite galus, perpjaukite išilgai per pusę ir supjaustykite nedidelėmis riekelėmis.
Didelėje keptuvėje įkaitinkite saulėgrąžų aliejų ir, pastoviai maišant, apkepinkite maltą mėsą, kad ji pakeistų spalvą. Į keptuvę suberkite svogūną ir lengvai apkepinkite. Suberkite cukinijas ir baklažanus, lengvai apkepinkite, supilkite konservuotus pomidorus su sultimis, 100 ml vandens, uždenkite dangčiu ir, periodiškai maišant, 15 minučių troškinkite.
Po to į mėsą su daržovėmis suberkite kapotus žalumynus ir supilkite grietinėlę. Padažą galima sutirštinti miltais ir vėl jį užvirinti. Pagardinkite druska ir pipirais.

Parašytas: 17 Geg 2008, 16:05
lanna
isbandziau greita ir nesudetinga pyraga su mesa,labai skanus ir tikrai nesudetingas.gaila negaliu daba ikelti nuotraukos nes pakeite foto sopa i kita ir ten dar nesusigaudau :cry: .

Parašytas: 17 Geg 2008, 16:15
Ramunė
O gaila iš tikrųjų :cry: : juk labai įdomu naujovės :lol:

Parašytas: 22 Geg 2008, 17:03
AIRENE
cia patiekaliukas is farso.

Parašytas: 22 Geg 2008, 17:04
Ramunė
Gražu............ :P Čia, kiek suprantu, į poro žaliąją dalį susukta

Parašytas: 22 Geg 2008, 17:10
AIRENE
buvo parasyta,kad i pora,o farsas is kalakutienos.Bet padaromas kukulis ir tas kukulis apvyniojamas kalakutienos file gabaliuku,apkepinama,o kai dedama troskinti-apvyniojama su poru.

Parašytas: 22 Geg 2008, 18:03
Ramunė
Reiks išbandyti kada prie progos : nėra sudėtinga, bet gana įspūdingai atrodo 060

Parašytas: 22 Geg 2008, 18:09
AIRENE
man irgi grazu buvo.ir ,isivaizduoju,kad skanu.

Parašytas: 22 Geg 2008, 18:12
Ramunė
Man rodos, kad galima ir iš kiaulienos tą patį pagamint. bent jau aų jos dažniau turiu, nei paukštienos :roll:

Parašytas: 22 Geg 2008, 18:15
AIRENE
man irgi atrodo,kad nesvarbu ,koks tas farsas.o ir nebutina tuo mesgaliu apsukt.ir farsas butu graziai. :roll:

Parašytas: 22 Geg 2008, 18:17
Ramunė
manau, kad tu visiškai teisi, Airene :lol: :lol: :lol:

Parašytas: 22 Geg 2008, 18:24
AIRENE
tai cia ir tu teisi.Abidvi mudvi ta pati galvojam.Tik tas patiekimas idomus.O pora as esu troskinus.Man labai skanus buvo.Netgi sakyciau galima keleta kartu,kuo storiau apvyniot.Na,mano toks skonis. :roll:

Parašytas: 22 Geg 2008, 18:30
Ramunė
Išbandysiu ir aš, tik porą reikia nusipirkt :lol:

Parašytas: 22 Geg 2008, 18:34
AIRENE
na,bet poras -nera brangu.o ir lengvai virskinamas,skaityk,dietinis produktas. :roll:

Parašytas: 22 Geg 2008, 18:37
Ramunė
Taip, taip, visiškai sutinku. tik pas mane ne visada būna, :? Reikia miestą siekti, ten tai visada rasi :lol:

Parašytas: 22 Geg 2008, 18:42
Tutsi
nu ir pribazarinot :P Paveikslėlis

Parašytas: 22 Geg 2008, 18:43
Ramunė
Aga, pasistengėm nuo dūšios :wink:
Aš nutariau, kad pakankamai jau moku anglų klb, taigi pamokų neberuošiu. :D O pratybas taisyt tingiu. :oops: Taip kad laiko šiandien turiu į valias 041 041 041