Puslapis 414

Parašytas: 06 Rgs 2007, 19:03
Tutsi
o ko :shock: Man tai cia tik pievagrybiu per daug :laugh:

Parašytas: 06 Rgs 2007, 19:42
vitele
O aš pievagrybius laaaaaaaaaaaabai myliu :D

Parašytas: 06 Rgs 2007, 19:49
Tutsi
o man,ju gali visai nebuti Paveikslėlis

Parašytas: 06 Rgs 2007, 20:31
Talija
Kiek žmonių tiek nuomonių.

Parašytas: 07 Rgs 2007, 08:31
silsta
O kitokie, miško grybai, ar tiktų :?: Manau, kad taip :?:

Parašytas: 07 Rgs 2007, 09:10
Ramunė
Tiktų, tik... būtų žymiai skaniau :wink:

Parašytas: 07 Rgs 2007, 09:24
Tutsi
va su kitais grybais,viskas tvarkoje :wink:

Parašytas: 17 Rgs 2007, 10:02
Guci
Makaronai su mėsos padažu

400 g spagečių,
400 g maltos mėsos,
3 riekelės rūkytos šoninės,
1 didelis svogūnas,
1 indelis pomidorų koncentrato,
200 g sutarkuoto fermentinio sūrio,
sojų padažas,
1 šaukštas kapoto baziliko ar kitų žalumynų,
makaronų prieskoniai,
druska, pipirai,
alyvų aliejus.

Į pasūdytą verdantį vandenį įpilame truputį aliejaus, sudedame spagečius, kuriuos nuolat pamaišome. Išvirusius spagečius nusunkiame.
Nuluptą svogūną supjaustome kubeliais, rūkytą šoninę juostelėmis. Įkaitiname keptuvėje aliejų ir sudedame svogūnus, mėsą, šoninę ir kepame kol mėsa parus. Sudedame pomidorus, įpilame sojų padažo, įberiame druskos, pipirų, prieskonių makaronams. Įpilame šiek tiek vandens ir troškiname keletą minučių. Suberiame susmulkintus žalumynus, išmaišome ir truputį pakaitiname. Spagečius patiekiame lėkštėje su paruoštu padažu ir sutarkuotu sūriu.

Parašytas: 18 Rgs 2007, 16:29
Tutsi
turetu buti skanu :roll: :!:

Parašytas: 18 Rgs 2007, 16:47
Guci
negaliu nieko pasakyt, nes nedariau :merg2:

Parašytas: 18 Rgs 2007, 18:38
Tutsi
as pagal sudeti sprendziu :roll:

Parašytas: 19 Rgs 2007, 08:14
Guci
pagal sudeti tai ir man skaniai skamba Paveikslėlis

Parašytas: 19 Rgs 2007, 10:45
Tutsi
ir vel,kolektyvas vieningas :wink:

Parašytas: 19 Rgs 2007, 10:53
Guci
kaip visada Paveikslėlis

Parašytas: 19 Rgs 2007, 11:05
Tutsi
:laugh:

Parašytas: 29 Rgs 2007, 16:47
Ramunė
Makaronai su pupelėmis ir žuvimi

50 g makaronų
100 g šparaginių pupelių
60 ml sultinio
150 g jūros ešerio
1 a.š. citrinos sulčių
1 a.š. rapsų aliejaus
1 š. parmezano
petražolių, pipirų, druskos, citrinos žievelės,

Makaronus ir šparagines pupeles 15 min. pavirinti prieskoniais bei citrinos žievele pagardintame sultinyje, nukošti. Susmulkinti ešerį vieno kąsnio gabalėliais, apšlakstyti citrinos sultimis, apibarstyti druska, pipirais ir apkepti aliejuje. Lėkštėje patiekti makaronus, žuvies gabalėlius, apibarstyti parmezanu.

Parašytas: 30 Rgs 2007, 10:52
Tutsi
man cia,kazkaip sparagines nelabai dera :merg2:

Parašytas: 02 Spa 2007, 17:41
AIRENE
:arrow:

Parašytas: 02 Spa 2007, 18:44
Tutsi
labai :hubba:

Parašytas: 02 Spa 2007, 21:00
AIRENE
Dar vienas makaronu patiekaliuko formavimo pavyzdelis.

Parašytas: 02 Spa 2007, 21:58
Tutsi
gera mintis :roll: as taip is bulviu koses darau :wink:

Parašytas: 17 Lap 2007, 15:45
Talija
Lakštinių apkepas su lašišomis /Lasagne
Paveikslėlis

Sudėtis:

500 g lašišų filė
4 šaukštai citrinos sulčių
1 mažas garbanotasis kopūstas
2 šaukštai sviesto
2 šaukštai miltų
1 stiklinė sultinio
1 stiklinė pieno
1 citrinos žievelė
1 pakelis lakštinių
250 g mocarelos sūrio


Gamyba:
Lašišų filė supjaustykite stambiais gabalėliais, pašlakstykite citrinos sultimis (2 šaukštais) ir pasūdykite. Kopūsto lapus įdėkite į pasūdytą verdantį vandenį ir virkite 2 min. Didelėje keptuvėje arba puode įkaitinkite sviestą ir pakepinkite ten miltus. Maišydami supilkite pieną ir sultinį, įdėkite citrinos žievelę ir pavirkite 5 min. Pagardinkite druska ir pipirais bei likusiomis citrinos sultimis. Truputį padažo įpilkite į formą ir dėkite lakštinius, ant jų - 1/2 kiekio kopūstų ir lašišos. Apipilkite padažu ir dėkite kitą lakštinių sluoksnį. Viską pakartokite dar sykį. Ant viršaus pilkite padažo ir dėkite mocarelos sūrio griežinėlius. Kepkite 45 min. 175°C orkaitėje.
Papuoškite žalumynais. Skanaus!

Parašytas: 17 Lap 2007, 15:54
duziki
:luks:

Parašytas: 17 Lap 2007, 16:01
Talija
Labai norėčiau pamėginti, bet ta lašiša labai brangi. :roll: Brangiai atsieis visas patiekalas.

Parašytas: 17 Lap 2007, 17:54
AIRENE
tAI NEDEK 500GR Dek maziau.Vistiek jausis.Juk nebutina grieztai laikytis tu gramu. :roll:

Parašytas: 17 Lap 2007, 18:54
Talija
Bus tik ant liežuvio galo. :lol:

Parašytas: 17 Lap 2007, 18:58
AIRENE
Bet juk retai galima ir pasmaguriauti.Ka jau taip gyvenime metais pinigais ,kad lasisos gabaliuko neipirksi.Nenusipirk keleto sokoladuku ir issilygins biudzetas.Kita diena pigiau padaryk.\
na,bent mano tokia nuomone.

Parašytas: 17 Lap 2007, 19:02
Talija
Nepatikėsi, bet kažkaip įtikinai. :lol:
Labai vilioja mane ta lazanija, tai kodėlgi neišbanddžius. :!:

Parašytas: 17 Lap 2007, 19:09
AIRENE
Tada gerai.Nes man ji irgi labai jau gardziai atrodo.Manau nenusivilsi.Galu gale,juk ivairiai galima sutaupyt tos panasiai 10 litu-nesest i mikriuka,o paejet,nepilt degalu-irgi paejet.Ir sveika,ir pataupai.Nagi visko primastyt gali.kokio zurnalo nenusipirk.Juk ne visos prekes butinos.o ir ateiciai galima pirkni atideti.Bet lazanija-labai viliojanti. :roll:

Parašytas: 17 Lap 2007, 19:24
duziki
nu va ir itikino :lol: