Puslapis 3 iš 14
Parašytas: 22 Lie 2007, 01:18
Svečias
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Parašytas: 22 Lie 2007, 09:45
Ramunė
Tai kuris receptas taip badosi
Parašytas: 22 Lie 2007, 10:53
Tutsi
Ramunė rašė:Tai kuris receptas taip badosi
nesibado nei vienas,cia as sveciu patapau
Manes is kito kompo nepazino
Parašytas: 22 Lie 2007, 14:13
Ligita
Gal galit pasiūlyti kaip skaniai įdaryti CANNELLONI makaronus varške?
Parašytas: 22 Lie 2007, 15:02
Tutsi
nezinau,dar ir su mesa niekad nedariau
,o tu jau su varske klausi
Parašytas: 22 Lie 2007, 15:47
Ligita
tutsi rašė:nezinau,dar ir su mesa niekad nedariau
,o tu jau su varske klausi
O aš va turėjau su mėsa daryti, nes varškė sugedusi buvo.
Parašytas: 22 Lie 2007, 16:51
Tutsi
taaaaip,kai silta sitaip,varske greitai genda
Parašytas: 22 Lie 2007, 20:16
Ramunė
Ligita rašė: Gal galit pasiūlyti kaip skaniai įdaryti CANNELLONI makaronus varške?
Ryt parašysiu, nes labai jau nusikaliau šiandien. Tik skaitosi
Parašytas: 22 Lie 2007, 21:00
Ligita
tutsi rašė:taaaaip,kai silta sitaip,varske greitai genda
Aha.
Jau nebe pirmą kartą ji pas mane sugenda ir tai pastebiu tik tada, kai ruošiuosi kažką iš jos gaminti.
Parašytas: 22 Lie 2007, 21:05
Tutsi
jei nusipirkai varskes ir nesiruosi jos greitai naudoti,dek i kamera
Parašytas: 22 Lie 2007, 21:12
Ligita
tutsi rašė:jei nusipirkai varskes ir nesiruosi jos greitai naudoti,dek i kamera
Kamera žuvim užkišta
(neveltui vyras žvejys), kažin ar laisvos vietelės surasiu. Be to, dar šaldytos uogos prisidėjo, tai išvis...
Parašytas: 22 Lie 2007, 21:16
Ramunė
tutsi rašė:jei nusipirkai varskes ir nesiruosi jos greitai naudoti,dek i kamera
Taigi ne deficitas, kam pirkt iš anksto
Parašytas: 22 Lie 2007, 21:24
Tutsi
Na buna,kad nusipirkai ir persigalvojei kol namo parejei
As kai neperku,tai pas mane kameroje visada yra
Parašytas: 22 Lie 2007, 21:29
Ramunė
Tai tavo visiškai kitas reikalas.
O aš visada stengiuosi šiltu metų laiku per daug neužsiverst produktais
Parašytas: 22 Lie 2007, 22:02
Tutsi
o as megstu,kai viskas poranka
kaip ziurkenas,kai sandelys pilnas ir miegasi geriau
Parašytas: 23 Lie 2007, 09:15
Ramunė
Canellonni arba Įdaryti lazanijos lakštai
16 makaronų arba 8 lakštai lazanijos,
druskos, maltų baltųjų pipirų,
2 porai, 300 g varškės,
100 g fermentinio sūrio,
4 šaukštai grietinės,
2 šaukštai citrinų sulčių,
16 gabalėlių rūkytos lašišos. ( nebūtina, aš nededu, bet originale buvo).
Išvirkite lazanijos lakštus pasūdytame vandenyje. Canellonni virti nereikia.
Nuvalykite porus. Atskirkite lapus, nuplaukite juos. 8 lapus atidėkite.
Tarkuotą fermentinį sūrį sumaišykite su varške ir grietine. Supilkite citrinų sultis, pasūdykite, įberkite pipirų.
Jei tai canelloni, prikimšti ir pilti pieno padažą ir troškinti.Jei lazanijos lapai.
Atsargiai išverskite lazanijos gabalus į kiaurasamtį, po to sudėliokite juos ant medinės lentos. Ant kiekvieno lazanijos gabalo padėkite po poro lapą, ant viršaus - sūrio masės. Perpjaukite stačiakampius perpus ir ant kiekvieno keturkampio padėkite po gabalėlį lašišos. Susukite kvadratus vyniotiniais, suriškite juos poro juostelėmis, ant viršaus pabarstykite žalumynų, pavyzdžiui, petražolių arba čiobrelių. Trumpai apkepkite orkaitėje.
Parašytas: 23 Lie 2007, 09:29
Ramunė
Dar čia paskaitinėk, gal rasi minčių
http://www.delfi.lt/news/DELFI_for_wome ... &s=2&no=20
Anam recepte neparašiau, kad darant cannelloni, jei nenori grietinės dėti, mųšk kiaušinį. irgi gerai.
Parašytas: 23 Lie 2007, 10:09
Tutsi
cia man,vertinga info
Parašytas: 23 Lie 2007, 10:14
Ramunė
Čia visoms, bet prašė Ligita vakar
Parašytas: 23 Lie 2007, 10:20
Tutsi
Ramunė rašė:Čia visoms, bet prašė Ligita vakar
as cia apie ta,kur delfije
Parašytas: 23 Lie 2007, 10:29
Ramunė
Taigi ten irgi apie cannelloni
Parašytas: 23 Lie 2007, 10:43
Tutsi
atrodo,kad sendien gal neissimiegojau,kad kazkaip mes nesusisnekame
Parašytas: 23 Lie 2007, 10:50
Ramunė
Nu jo
O gal aš po vakar turistavimo ir estrellos apsirijimo dar neprabundu
Klausyk, apie kurią tu čia nuorodą? Gal ir man ji tiks, tik nerandu...., nes nežinau, kuri
Parašytas: 23 Lie 2007, 13:58
merope87
BROKOLIAIS KIMŠTI MAKARONAI
300g brokolių
300g mocarelos
100g varškės
1 indelis konservuotų luptų pomidorų
pluoštelis bazilikų
16 stambių makaronų vamzdelių
50g tarkuoto fermentinio sūrio
druskos, pipirų
riebalų formai ištepti
Išskirsčius nedidelėmis kekelėmis brokolius, maždaug 5min įmeskite į verdantį pasūdytą vandenį ir nusunkite. Mocarelą, apvirtus brokolius susmulkinkite ir sumaišykite su varške. Paskaninkite druska ir pipirais. Kepimo indo dugną ištepkite riebalais, išklokite pomidorų skiltelėmis, sunaudodami ketvirtadalį jų kiekio. Makaronų vamzdelius įdarykite mišiniu, sudėkite į indą, viršų apdėkite likusiomis pomidorų skiltelėmis, apiberkite tarkuotu sūriu. Kepkite iki 200C įkaitintoje orkaitėje maždaug pusvalandį.
Parašytas: 23 Lie 2007, 14:09
Ramunė
Parašytas: 23 Lie 2007, 15:28
Tutsi
Ramunė rašė:Nu jo
O gal aš po vakar turistavimo ir estrellos apsirijimo dar neprabundu
Klausyk, apie kurią tu čia nuorodą? Gal ir man ji tiks, tik nerandu...., nes nežinau, kuri
as apie nuorodos info
http://www.delfi.lt/news/DELFI_for_wome ... &s=2&no=20
Parašytas: 02 Rgp 2007, 06:55
Ramunė
Taigi vakar vaikščiojau po RIMI ir po MAXIMĄ - niu nėr tų makaronų.
Visokių radau : vaikams labai gražių, žaislinių, ilgų, garbanotų ... O kokių reikia - tai ir nebuvo
Parašytas: 02 Rgp 2007, 09:52
Tutsi
o dar sako,kad pas mus visko yra tik pinigu turek
Parašytas: 02 Rgs 2007, 13:47
Ramunė
Makaronų-kalakutienos apkepas
500 g makaronų (spiralių),
400 g pievagrybių,
2 pomidorai,
300 g šaldytų žirnelių,
500 g kalakuto krūtinėlės file,
3 šaukštai aliejaus,
druskos, pipirų,
žalių petražolių,
250 g riebios grietinės.
Pasūdytame vandenyje apvirkite makaronus 5 minutes. Perdėkite į sietelį, leiskite vandeniui nuvarvėti. Pievagrybius plonai supjaustykite. Pomidorus supjaustykite stambiais kubeliais. Pievagrybius, pomidorus sumaišykite su makaronais ir žirneliais. Perplaukite kalakuto krūtinėlės file šaltu vandeniu, nušluostykite ir supjaustykite kubeliais. Iš visų pusių apkepkite karštame aliejuje (apie 7 minutes). Pasūdykite, įberkite pipirų ir sumaišykite su makaronų mišiniu. Petražoles nuplaukite ir smulkiai supjaustykite. Sumaišykite su grietine, tarkuotu sūriu ir makaronų mase. Įberkite norimų prieskonių. Sudėkite į kepimo formą, išteptą aliejumi. Kepkite orkaitėje apie 30 min.
Parašytas: 06 Rgs 2007, 18:12
Talija
Man atrodo, kad kažko perdaug šitame recepte.