Puslapis 5 iš 8
Parašytas: 05 Lie 2007, 21:57
Tutsi
Lilina rašė:dar neragavau
...einu pažiūrėsiu kas do skonis.
tai kaip tas skonis
Parašytas: 06 Lie 2007, 15:22
avinuke
ir man smalsu
Parašytas: 06 Lie 2007, 17:59
Tutsi
matyt nusiragavo,kad nesirodo
Parašytas: 06 Lie 2007, 18:03
Ramunė
Dar ekstazėj iš susižavėjimo
Parašytas: 06 Lie 2007, 18:39
Tutsi
Parašytas: 07 Lie 2007, 11:25
Lilina
Nu geras skonis...kaip pirktinės varškės iš parduotuvės
dar svarstau gal kokios druskos dadėt ir krapuku ...
Parašytas: 07 Lie 2007, 11:26
Ramunė
Aš dar ir česnako įspaudžiu
Parašytas: 08 Lie 2007, 20:06
Lilina
Darau dabar varškės apkepą iš temos pradžios. Vyras-mesėdis tokiam patiekalui neapsidžiaugė. Bet kur jis dėsis? Vakaras, šlapia lauke, į parduotuvę dešreliu tingi eit...tai sutiko kankintis ir valgyt saldų varškės apkepą be mėsos
Parašytas: 08 Lie 2007, 20:19
Tutsi
Lilina rašė:Darau dabar varškės apkepą iš temos pradžios. Vyras-mesėdis tokiam patiekalui neapsidžiaugė. Bet kur jis dėsis? Vakaras, šlapia lauke, į parduotuvę dešreliu tingi eit...tai sutiko kankintis ir valgyt saldų varškės apkepą be mėsos
jei dazniau butu prastas oras,tai gal vyrus pripratintume prie egzotisku patiekalu
Valgyti tai norisi,o i parde eiti tingisi per lietu
Parašytas: 09 Lie 2007, 09:25
Lilina
tarp kitko buvo labai skanu, vyras negirė, bet suvalgė kelis nemažus gabaliukus, o tai jau šis tas ...nes mano ponas kaprizingas, jeigu jam neskanu, nors ir alkanas, tiesiog nevalgo
Parašytas: 09 Lie 2007, 10:28
Tutsi
Lilina rašė:tarp kitko buvo labai skanu, vyras negirė, bet suvalgė kelis nemažus gabaliukus, o tai jau šis tas ...nes mano ponas kaprizingas, jeigu jam neskanu, nors ir alkanas, tiesiog nevalgo
nevalgo
,o dar sako,kad suo is bado ir varske ėda
Parašytas: 09 Lie 2007, 10:47
Ligita
Gal perkat tepamą varškę "PRESIDENT"? Man labai skanu ir galvoju, kad galima tokią namuose pasigaminti. Gal žinot kaip?
Parašytas: 09 Lie 2007, 11:03
Tutsi
Ligita rašė:Gal perkat tepamą varškę "PRESIDENT"? Man labai skanu ir galvoju, kad galima tokią namuose pasigaminti. Gal žinot kaip?
kazkada buvau nusipirkusi "bonjur" ,tai tokia tikrai galima namuose pasidaryti
Parašytas: 09 Lie 2007, 11:11
Ramunė
Nesu pirkusi, o bonjour, tai namie vos ne skanesnė gaunasi.
Parašytas: 09 Lie 2007, 11:26
Tutsi
Ramunė rašė:Nesu pirkusi, o bonjour, tai namie vos ne skanesnė gaunasi.
aisku,kad skaniau namuose pagamintas
Parašytas: 10 Lie 2007, 21:44
Ligita
O kaip jūs darot?
Norėčiau pabandyti.
Parašytas: 10 Lie 2007, 22:03
Tutsi
Ligita rašė:O kaip jūs darot?
Norėčiau pabandyti.
as tai labai paprastai,varske+grietinė+zalumynai,viska issuku iki vientisos mases.Arba-maltas kumpis+varske+prieskoniai+grietine.Variantu daug
Parašytas: 11 Lie 2007, 09:26
Ramunė
Grietinę gali keisti majonezu ar jogurtu, galim ačesnakelio įspaust, aš dar kartais opaprikos labai smulkiai įkapoju, o jei netingiu - patarkuoju
Parašytas: 11 Lie 2007, 09:32
Tutsi
Ramunė rašė:Grietinę gali keisti majonezu ar jogurtu, galim ačesnakelio įspaust, aš dar kartais opaprikos labai smulkiai įkapoju, o jei netingiu - patarkuoju
matai kiek daug variantu,tik gamink
Parašytas: 11 Lie 2007, 18:53
Ligita
Jau pasidriau. Gerai, kad dar ne didelį kiekį.
Nepalyginsi su parduotuviniu, PRESIDENT ŽYMIAI skaniau.
Parašytas: 11 Lie 2007, 19:07
Tutsi
Ligita rašė:Jau pasidriau. Gerai, kad dar ne didelį kiekį.
Nepalyginsi su parduotuviniu, PRESIDENT ŽYMIAI skaniau.
tai tu nemoki pasigaminti
Parašytas: 11 Lie 2007, 19:19
Ramunė
Na, negali būt, kad naminis neskanus
Parašytas: 11 Lie 2007, 20:36
Ligita
Aš jums rimtai sakau: dėjau grietinę, varškę, krapus ir šiek tiek druskos, bet ne tas.
Kažko trūksta.
Parašytas: 11 Lie 2007, 20:42
Ramunė
Tai galvok, ko trūksta.
Man patinka pipiriukų truputis, česnakas...
O varškę ferai ištrynei, jei sausa, naminė, geriau permalti mėsmale.
Parašytas: 11 Lie 2007, 22:16
Tutsi
jei per sausa,dar galima rugpienio ipilti
O prieskoniu meginai deti
Parašytas: 12 Lie 2007, 13:38
Hazel
tikrai nepavyks pasidaryti tokio, kaip pirktinis
is patirties zinau
Parašytas: 12 Lie 2007, 14:15
Ramunė
O mano patirtis sako, kad pavyks skanesnį pasidaryt
Parašytas: 12 Lie 2007, 14:30
Tutsi
AS IRGI PRITARIU RAMUNEI
Parašytas: 20 Lie 2007, 19:05
Ramunė
Varškės kukuliai su aguonomis
250 g varškės,
3 šaukštai krakmolo, 3 šaukštai miltų,
1 kiaušinis, 1 šaukštelis cukraus,
1 šaukštelis druskos, 2 šaukštai aguonų,
2 šaukštai medaus.
Varškę pertriname ir sumaišome su krakmolu, miltais, įmušame kiaušinį, įberiame cukraus, druskos.Iš paruoštos tešlos formuojame blynelius, į kurių vidų dedame išbrinkintų ir su 1 šaukštu medaus sumaišytų aguonų.Iš blynelių formuojame kukulius su įdaru.Juos dedame į verdantį vandenį ir verdame 15 min.Išvirusius kukulius sudedame į lėkštę, užpilame likusiu medumi ir pabarstome aguonomis.
Parašytas: 22 Lie 2007, 11:13
Tutsi
primena kucias