Puslapis 220

Parašytas: 01 Bir 2007, 08:22
Tutsi
atrodo,tai labai graziai :wink:

Parašytas: 01 Bir 2007, 08:46
Ramunė
As esu dariusi, tik orkaiteje, patiko

Parašytas: 01 Bir 2007, 09:14
Tutsi
Ramunė rašė:As esu dariusi, tik orkaiteje, patiko
todel,kad tau paprikos patinka :roll:

Parašytas: 01 Bir 2007, 09:25
Ramunė
As nurasiau originalu recepta, o siaip tai esu dejusi svogunu griezineliu, salieru kotu, nes gumbas nevirtas - nelabai man, pastarnoko greizineliu. Bet tie biski kietoki buvo :? Taigi gali apsieiti ir be paprikos...

Parašytas: 01 Bir 2007, 09:50
Tutsi
supratau Paveikslėlis

Parašytas: 01 Bir 2007, 09:56
Forelle
Baklažanus, cukiniją ir kt.daržoves (žiedinius kopūstus, brokolius, šparagines pupeles) kepam tešloje, kuri gaminama iš vienos dalies paprastų miltų, iš vienos dalies žirnių miltų, prieskoonių ir gazuoto mineralinio vandens, kurio pilti tiek, kad gautume tirštą tešlą. Galima įmušti ir kiaušinį, o jeigu neturit gazuoto vandens, tiks ir paprastas, tik truputį kepimo miltelių įberti galima, kad gražiai išsipūstų. O tada daržovių gabaliukus voliojam tešloje ir kepam įkaitintame aliejuje keptuvėje arba fritiūrinėje.

Parašytas: 01 Bir 2007, 10:00
Tutsi
o,niekada neteko ragauti sparaginiu pupeliu tesloje :shock: O jas reikia apvirti pries kepant :roll:

Parašytas: 01 Bir 2007, 10:02
Forelle
Taip, šparagines pupeles reikia apvirti.

Parašytas: 01 Bir 2007, 10:10
Tutsi
Forelle rašė:Taip, šparagines pupeles reikia apvirti.
:aciu1:

Parašytas: 01 Bir 2007, 17:20
Ramunė
Forelle rašė:Baklažanus, cukiniją ir kt.daržoves (žiedinius kopūstus, brokolius, šparagines pupeles) kepam tešloje
Būtinai paragausiu, nes brokolių ar kalafiorų nesu taip dariusi, skanu turėtų būtiPaveikslėlis O juos apvirti reikia?

Parašytas: 01 Bir 2007, 17:57
Forelle
Tik šparagines pupeles reikia, o kitų daržovių ne, nes vis tiek dideliais gabalais nekepi, o maži puikiai iškepa.

Parašytas: 01 Bir 2007, 18:07
Ramunė
Forelle rašė:Tik šparagines pupeles reikia, o kitų daržovių ne, nes vis tiek dideliais gabalais nekepi, o maži puikiai iškepa.
SupratauPaveikslėlis

Parašytas: 01 Bir 2007, 18:22
Tutsi
Ramunė rašė:
Forelle rašė:Baklažanus, cukiniją ir kt.daržoves (žiedinius kopūstus, brokolius, šparagines pupeles) kepam tešloje
Būtinai paragausiu, nes brokolių ar kalafiorų nesu taip dariusi, skanu turėtų būtiPaveikslėlis O juos apvirti reikia?
pasirodo ne as viena su klausimais :merg2:

Parašytas: 01 Bir 2007, 18:30
Ramunė
Kas nedaro nieko, tam klausimų nekyla. :lol: O gadint produktų aš nemėgstu :?

Parašytas: 01 Bir 2007, 19:24
Tutsi
ir as nemegstu Paveikslėlis

Parašytas: 02 Bir 2007, 20:10
Ramunė
Citrusų skonio agurkų ir svogūnų salotos

2 ilgi agurkai,
2 raudonieji svogūnai,
3 žaliosiso citrinos,
4-5 šaukštai alyvuogių aliejaus,
druskos, j.pipirų, petražolių.

Nuluptus agurkus supjaustyti griežinėliais, svogūnus - plonais žiedeliais. Viską sumaišyti, Citrinų žievelę nutarkuoti ir išspausti sultis, sumaišyti su aliejumi, pagardinti druska ir pipirais, įpjaustyti petražolių, supilti ant salotų, išmaišyti ir palikti pusvalandžiui vėsiai.

Iš žurnalo MANO NAMAI receptai "Salotos"

Parašytas: 02 Bir 2007, 21:50
Siga
gal kas band4te cukinijas, kurios pasidaro kaip makaronai? dar gal speciau pasisodinti?

Parašytas: 02 Bir 2007, 22:27
Ramunė
Siga rašė:gal kas band4te cukinijas, kurios pasidaro kaip makaronai? dar gal speciau pasisodinti?
Nebandžiau, bet pasisėti spėsi laisvai. tik derlius bus pora savaičių vėliau, nieko tokio :wink:

Parašytas: 03 Bir 2007, 12:30
Ramunė
Patisonų salotos

400 g patisonų,
5 bulvės,
3 virti kiaušiniai,
3 šaukštai kons. žirnelių,
1 svogūnas, majonezo, krapų, pipuirų, druskos.

Bulves ir patisoną išvirti, supjaustyti gabaliukais, sudėti kitus produktus.

Parašytas: 03 Bir 2007, 17:09
Ramunė
Cukinijų valtelės
( gamtoje kepti)

4 cukinijos,
2 svogūnai,
100 g pelėsinio ar fetos sūrio ( tiks ir paprastas),
2 tryniai,
2 šaukštai tirpinto sviesto,
2 pomidorai,
čiobrelių, druskos.

Cukinijas perpjauti išilgai, pavirti 5 min pasūdytame vandenyje. Nenulupti :!: :!:
Sūrį sutrinti arba sutarkuoti, sumaišyti su tryniais, prikimšti zukinijas, užbarstyti čiobreliais, uždėto svogūno žiedus . Apšlakstyti sviestu ir kepti nelabai karštose žarijose , kol visai išsilydys sūris. Pabaigoje uždeti pomidorų griežinėlius.

Išbandžiau ir mikrobangės grilyje ir orkaitėje.Paveikslėlis

Parašytas: 03 Bir 2007, 17:46
Tutsi
Siga rašė:gal kas band4te cukinijas, kurios pasidaro kaip makaronai? dar gal speciau pasisodinti?
ir tokiu buna :shock:

Parašytas: 05 Bir 2007, 15:38
Forelle
Išsikepiau cukonijos tešloje, dabar kapoju, kad net ausys linksta Paveikslėlis

Parašytas: 05 Bir 2007, 17:09
Tutsi
taigi viena nelapnok,su kolektyvu pasidalink Paveikslėlis

Parašytas: 05 Bir 2007, 17:23
Ramunė
Forelle rašė:Išsikepiau cukonijos tešloje, dabar kapoju, kad net ausys linksta Paveikslėlis
Jo-jo, o mums kas duos :evil:

Parašytas: 05 Bir 2007, 22:33
Forelle
Būčiau visoms atsiuntus, tik kad labai jau nedaug tos cukinijos turėjau :( pačiai pritrūko, dar norėjosi.
Va kaip atrodė (čia seilei pavarvinti)
Paveikslėlis

Parašytas: 06 Bir 2007, 08:51
Ramunė
Viskas :!: Einu krest parduotuves, noooooooriuuuuuuuuu tokios cukinijos :?

Parašytas: 06 Bir 2007, 09:46
Forelle
Ramunė rašė:Viskas :!: Einu krest parduotuves, noooooooriuuuuuuuuu tokios cukinijos :?
Nepamiršk ir žirnių miltų nusipirkt, maišant perpus su įprastiniais, daug skaniau būna. Čia man viena vegetarė išdavė šį receptą.
P.S. O kepdama dėjau ir kiaušinį, nors nebūtinas, bet man sočiau, skaniau.

Parašytas: 06 Bir 2007, 10:05
Ramunė
Gerai, dekui uz patarima :lol:

Parašytas: 06 Bir 2007, 12:23
Tutsi
nu atrodo tai tikrai apetitiskai :hubba:

Parašytas: 06 Bir 2007, 12:44
Forelle
tutsi rašė:nu atrodo tai tikrai apetitiskai :hubba:
Tai šitaip aš dauguma daržovių ir kepu. Šiandien nusipirkau žiedinį kopūstą, tai reikės kepti ir Paveikslėlis