Puslapis 8 iš 11
Parašytas: 27 Lap 2007, 13:52
Jacinta
Tai greiciau virtuvej prasisuks, greiciau pas mumis pareis...
Parašytas: 27 Lap 2007, 13:52
duziki
Parašytas: 27 Lap 2007, 14:31
Tutsi
jau parejau,jau tešla šala
Parašytas: 27 Lap 2007, 14:34
duziki
Parašytas: 27 Lap 2007, 14:36
Tutsi
Parašytas: 27 Lap 2007, 14:39
duziki
Parašytas: 27 Lap 2007, 14:52
Tutsi
na gerai,as pradzia darzelio jums pasodinsiu,o jau paskui mačikitės pacios
Parašytas: 27 Lap 2007, 14:53
duziki
ACIU ACIU ACIU
Parašytas: 05 Gru 2007, 14:21
svenis
KREVECIU KOKTEILIS100gr virtu lukstentu kreveciu,3 kiausiniai,2 saukstai majonezo,grietines 2 saukstai,tomatu pastos 2 saukstai,petrazoliu smulkintu 2 saukstai, maziau negu puse citrinos.Krevetes susmulkinti.Virtus kiausinius atskirti baltyma nuo trynio ir atskirai susmulkinti.Padazui padaryti reikia majoneza,grietine,tomatus irsmulkintus baltymus.Toliau i bokala reikia deti krevetes,uzpilti padazu,deti smulkinta tryni ir smulkintom petrazolem.Ant virsaus uzslaksyti citrinos sultim.(kokteilis tik vyrams
)SKANAUS
Parašytas: 05 Gru 2007, 14:22
Tutsi
sitas ir man patinka,o kodel tik vyrams
Parašytas: 05 Gru 2007, 14:25
svenis
Tutsi rašė:sitas ir man patinka,o kodel tik vyrams
Krevetes vyru galingumo maistas
Parašytas: 05 Gru 2007, 14:28
Jacinta
Jie ir be kreveciu galingi!
Parašytas: 05 Gru 2007, 14:31
svenis
Jacinta rašė:Jie ir be kreveciu galingi!
su krevetem galingiau
Parašytas: 05 Gru 2007, 14:32
Jacinta
kad ir taip tos galios per daug...
Parašytas: 05 Gru 2007, 14:33
svenis
Jacinta rašė:kad ir taip tos galios per daug...
Tau geriau zinot
Parašytas: 05 Gru 2007, 14:35
Jacinta
aha
Parašytas: 05 Gru 2007, 14:46
Tutsi
o maniskis kreveciu nei artyn,sako as ir be kirmeliu turiu ka valgyti
Parašytas: 05 Gru 2007, 14:49
Jacinta
Parašytas: 05 Gru 2007, 14:58
AIRENE
Parsai is kalmaru
Parašytas: 05 Gru 2007, 15:26
Lilina
svenis rašė:KREVECIU KOKTEILIS100gr virtu lukstentu kreveciu,3 kiausiniai,2 saukstai majonezo,grietines 2 saukstai,tomatu pastos 2 saukstai,petrazoliu smulkintu 2 saukstai, maziau negu puse citrinos.Krevetes susmulkinti.Virtus kiausinius atskirti baltyma nuo trynio ir atskirai susmulkinti.Padazui padaryti reikia majoneza,grietine,tomatus irsmulkintus baltymus.Toliau i bokala reikia deti krevetes,uzpilti padazu,deti smulkinta tryni ir smulkintom petrazolem.Ant virsaus uzslaksyti citrinos sultim.(kokteilis tik vyrams
)SKANAUS
Nu zinok vieną už kitą geresnį receptą dedi....oi šitas kokteilis mano vyrui patiks
Parašytas: 05 Gru 2007, 15:39
svenis
Lilina rašė:svenis rašė:KREVECIU KOKTEILIS100gr virtu lukstentu kreveciu,3 kiausiniai,2 saukstai majonezo,grietines 2 saukstai,tomatu pastos 2 saukstai,petrazoliu smulkintu 2 saukstai, maziau negu puse citrinos.Krevetes susmulkinti.Virtus kiausinius atskirti baltyma nuo trynio ir atskirai susmulkinti.Padazui padaryti reikia majoneza,grietine,tomatus irsmulkintus baltymus.Toliau i bokala reikia deti krevetes,uzpilti padazu,deti smulkinta tryni ir smulkintom petrazolem.Ant virsaus uzslaksyti citrinos sultim.(kokteilis tik vyrams
)SKANAUS
Nu zinok vieną už kitą geresnį receptą dedi....oi šitas kokteilis mano vyrui patiks
Nieko ipatingo
Parašytas: 05 Gru 2007, 15:59
AIRENE
Nesikuklink!Tikrai fainus dedi.Gerai,kad cia pas mus atsiradai!!!
Parašytas: 05 Gru 2007, 18:21
Tutsi
aisku,kad gerai,pas mus vyru trukumas,o dar protingu
Parašytas: 05 Gru 2007, 19:21
AIRENE
Is kreveciu ar krabu,bet graziai patiekta
Parašytas: 05 Gru 2007, 21:58
duziki
Parašytas: 05 Gru 2007, 22:12
Tutsi
ka reiskia grazi lekste
Parašytas: 04 Vas 2008, 11:47
Forelle
Krevečių – sūrio pyrago užkandis
1 p. džiūvesėlių;
3 š. tirpinto sviesto;
500 g cream cheese (philadelfia ar mascarpone)
500 g grietinės;
150 g ožkos ar feta sūrio;
3 dideli kiaušiniai;
3 š. smulkintų šviežių raudonėlių arba 1 š. džiovintų;
2 š. smulkintų šviežių čiobrelių arba 1 a.š. džiovintų;
½ p. pjaustytos kubeliais raudonos paprikos;
500 g virtų krevečių.
Džiūvėsėlius sumaišyti su sviestu ir iškloti keturias 10 cm skersmens formeles. Išplakti creame cheese, pusę kiekio grietinės ar feta sūrį iki vientisos masės. Po vieną plakant įmušti kiaušinius. Įmaišyti papriką, prieskonius. Sudėti masę į formeles, kepti 180 C įkaitintoje orkaitėje 30 min. Atšaldyti. Dalį krevečių atidėti papuošimui, likusias susmulkinti ir sumaišyti su likusia grietine.ir paskleisti ant pyrago viršaus. Papuošti likusiomis krevetėmis. Patiekti su daržovėmis ir duona arba krekeriais.
Parašytas: 04 Vas 2008, 11:52
Forelle
Žvaigždžų krevetės
500 g paruoštų krevečių;
¼ p. svogūno;
½ p. apelsinų sulčių;
3 skiltelės česnako;
1/3 p. sojų padažo;
1 ½ š. šviežio tarkuoto imbiero;
¼ p. šerio;
2-3 griežinėliais pjaustytos karambolos;
2 š. cukraus;
1 š. kukurūzų krakmolo;
1 š. sviesto.
Blenderiu gerai išmaišyti apelsinų sultis, sojų padažą, šerį, cukrų, svogūną, česnaką ir imbierą. Šiame padaže pamarinuoti krevetes 1-2 valandoms. Nuvarvinti marinatą ir suverti krevetes ant pagaliukų. Jas ir karambolas kepti grilyje ar keptuvėje po 2-3 minutes.
Likusį marinatą sumaišyti su krakmolu, užvirinti, įdėti sviestą ir kai jis ištirps, nuimti nuo ugnies. Patiekti padažą prie krevečių vėrinukų.
Parašytas: 04 Vas 2008, 11:52
Forelle
Atogrąžų krevetės
750 g paruoštų krevečių;
1 p. kubeliais pjaustyto ananaso;
½ p. smulkintų vandens kaštainių;
2 š. šviežių laimo sulčių;
2 š. alyvuogių aliejaus;
2 š. medaus;
1 š. smulkinto česnako;
2 š. sojų padažo.
Sumaišyti visus produktus ir palaikyti 2 valandas. Nusausinti ir sudėti į kepimo indą. 3-4 min pakepti arba kol ananasai apskrus.
Parašytas: 04 Vas 2008, 11:58
Jacinta
Geras, tas paskutinis man patiko!