Puslapis 33 iš 33
Re: PAUKŠTIENA
Parašytas: 07 Gru 2015, 15:01
DanuteL
Gal kam svieziai rukytu slaunu?
Tuoj nukabinsiu
Re: PAUKŠTIENA
Parašytas: 07 Gru 2015, 18:16
gutiss
Re: PAUKŠTIENA
Parašytas: 07 Gru 2015, 23:27
Nicole
reiskia ir man liko
bleka,bet kaip seile nutysooooo
Re: PAUKŠTIENA
Parašytas: 08 Gru 2015, 14:34
DanuteL
Itariu tas rukymas bus naujas maniskio hobis
Re: PAUKŠTIENA
Parašytas: 12 Gru 2015, 00:50
Nicole
jau radot ta pati paciausia rukymo "receptuka"?
skonio nezinau,bet vaizdelis tai veza!
Re: PAUKŠTIENA
Parašytas: 14 Gru 2015, 11:31
DanuteL
Dar pacio paciausio neradom, bet sis bandymas rukyt karstai buvo vykes
Re: PAUKŠTIENA
Parašytas: 11 Rgp 2016, 13:36
daida
Tradicinis senovinis žolinių patiekalas -
Keptas viščiukas su čiobreliais ir obuoliais
1 viščiukas
Marinatui:
100 g druskos,
80 g cukraus,
25 g čiobrelių,
3 l vandens.
Vidui prikimšti:
2 obuoliai,
1 saliero stiebelis,
Čiobrelių šakelių,
Druskos, pipirų.
Užkaiskite puodą su vandeniu, suberkite druską ir cukrų. Kai užvirs sudėkite čiobrelius ir nuimkite nuo ugnies. Atvėsinkite. Į šaltą marinatą įdėkite viščiuką ir šaltai laikykite 5 val. Vištą nusausinkite.
O buolius supjaustykite ketvirtadaliais. Saliero kotą supjaustykite smulkiai. Viščiuko vidų dar truputi patrinkitedruska ir pipirais. Vidų prikimškite obuoliais, salieru ir čiobrelio šakelėmis. Ant viršaus truputi pabarstykite druska, pipiraisir čiobrelių lapeliais.
Kepkite orkaitėje įkaitintoje iki 210o C 20 min. po to viščiuką apverskite, sumažinkite temperatūrą iki 180o C ir dar kepkite 30-40 min. kol iškeps.
Re: PAUKŠTIENA
Parašytas: 14 Rgp 2016, 11:52
sandruca
Taip ir užuodžiu čiobrelius ! Labai skaniai atrodo
Re: PAUKŠTIENA
Parašytas: 20 Rgp 2016, 01:34
Nicole
Nepyk,Daida,tikiu,kad skanu,bet man atrodo visciukas dar nekeptas,o tik marinuotas
Pluuuuteles noooooriu
pacirskintos odeles,nors ir zinau,kad nesveika
Re: PAUKŠTIENA
Parašytas: 23 Rgp 2016, 13:14
daida
O pas mus visi mėgsta, kad minkšta ir nepaskrudę
tad ir neskrudinu, ir dažniausiai kepimo rankovėję kepu.