Puslapis 30 iš 33
Re: PAUKŠTIENA
Parašytas: 09 Sau 2013, 14:56
Tutsi
o kaip ruosta si antis
Re: PAUKŠTIENA
Parašytas: 09 Sau 2013, 15:17
raske
Tutsi rašė:o kaip ruosta si antis
prirasiau
Re: PAUKŠTIENA
Parašytas: 09 Sau 2013, 16:43
DanuteL
duokit gabala anties!
Re: PAUKŠTIENA
Parašytas: 22 Vas 2013, 12:38
Tutsi
troskinta vistiena su bulvemis ir morkomis, grietines ir sviesto, svogunu padaze.
Re: PAUKŠTIENA
Parašytas: 22 Vas 2013, 16:21
antose
Skanumėlis tokia paukštienukė...
Re: PAUKŠTIENA
Parašytas: 22 Vas 2013, 16:56
juuurate
Re: PAUKŠTIENA
Parašytas: 10 Kov 2013, 17:08
raske
Anties krutinele su pievagrybiais grietineles padaze
Re: PAUKŠTIENA
Parašytas: 10 Kov 2013, 22:13
sandruca
labai apetitnai atrodo, raske, tavo patiekalas...
o as vakar isbandziau toki greita vistienos krutineles paruosimo buda.... tiesiog idejau i kepimo popieriu su zolelem ir vuolia
nei keptuves plaut, nei aliejaus pilt, o mesyte gavosi labai sultinga
Re: PAUKŠTIENA
Parašytas: 11 Kov 2013, 11:40
DanuteL
Sandruca, cia tas popierius jau toks suruostas su tom zolelem buna? ir keptuvek kepti? ar orkaitej?
Re: PAUKŠTIENA
Parašytas: 11 Kov 2013, 13:21
Aussrrine
Sandruca kaip ydomiai
pas mus turbut ner pirkt dar tokiu naujoviu....
Re: PAUKŠTIENA
Parašytas: 13 Kov 2013, 10:34
juuurate
Re: PAUKŠTIENA
Parašytas: 13 Kov 2013, 13:10
Laurela
Sandruca, papasakok kur pirkai toki popieriu
Re: PAUKŠTIENA
Parašytas: 13 Kov 2013, 23:07
sandruca
DanuteL rašė:Sandruca, cia tas popierius jau toks suruostas su tom zolelem buna? ir keptuvek kepti? ar orkaitej?
jo, jis cia toks kaip kepimo popierius, tik is karto jau itrintas-ipregnuotas su prieskoniai. Pas mus ju yra dvieju skoniu-cesnakinis ir paprikinis. Bandziau abu, abu patiko. O kepti reikia keptuvej-apie 5 min viena puse, ir 5min. kita puse
Laurela, pirkau as ji pas mus lenku parduotuvej. Keturios porcijos, keturi tokie popieriukai kainuoja €1.59. ir kas juokingiausia, kad apie ji as suzinojau is kolegiu airiu
Siandien po darbuko ir vel taip vistyte kepem....................
Re: PAUKŠTIENA
Parašytas: 14 Kov 2013, 09:48
Tutsi
eik tu sau... noriu ir as tokio popieriaus..
O kas ji gamina, gal jo ne tik airijoje galima nusipirkti.?
Re: PAUKŠTIENA
Parašytas: 14 Kov 2013, 10:58
sandruca
Siaip tai cia lenku ismyslas, gal ir Lt jo kur yra
Re: PAUKŠTIENA
Parašytas: 14 Kov 2013, 13:59
Laurela
sandruca rašė:DanuteL rašė:Sandruca, cia tas popierius jau toks suruostas su tom zolelem buna? ir keptuvek kepti? ar orkaitej?
jo, jis cia toks kaip kepimo popierius, tik is karto jau itrintas-ipregnuotas su prieskoniai. Pas mus ju yra dvieju skoniu-cesnakinis ir paprikinis. Bandziau abu, abu patiko. O kepti reikia keptuvej-apie 5 min viena puse, ir 5min. kita puse
Laurela, pirkau as ji pas mus lenku parduotuvej. Keturios porcijos, keturi tokie popieriukai kainuoja €1.59. ir kas juokingiausia, kad apie ji as suzinojau is kolegiu airiu
Siandien po darbuko ir vel taip vistyte kepem....................
nepatingek ir nufotkink
lekciau ir as nusipirkt
Re: PAUKŠTIENA
Parašytas: 15 Kov 2013, 00:27
Tutsi
aga, parodyk kaip atrodo jis
Re: PAUKŠTIENA
Parašytas: 15 Kov 2013, 10:52
Aussrrine
Tutsi rašė:aga, parodyk kaip atrodo jis
Pirmoj fotkej yra
Re: PAUKŠTIENA
Parašytas: 29 Kov 2013, 13:30
daida
Kalakutienos vyniotinis
1 kalakuto krūtinėlės file,
1 morka,
0,5 žalios paprikos,
100 g sūdytų lašinių,
120 g plonai supjaustyto rūkyto kumpio riekelių,
3 šaukštai aliejaus,
druskos, pipirų, prieskonių paukštienai.
Išvirkite morką, atvėsinkite, aplupkite ir supjaustykite šiaudeliais. Sūdytus lašinukus ir paprika irgi supjaustikite šiaudeliais.
Kalakuto file perpjaukite horizontaliai į trys dalis ir pamuškite muštuku mėsai. Mėsos gabalėlius sudėkite taip, kad krašteliai užeitų vienas ant kito ir gautumėt stačiakampio formą. Mėsą pabarstykite druska, pipirais ir prieskoniais paukštienai.
Eilėmis ant mėsos sudeliokite morkas, paprika ir lašinukus supjaustytus šiaudeliais. Suvyniokite mėsą. Vyniotinį apvyniokite rūkyto kumpio riekelėmis ir kas du centimetrus suriškite linine ar medvilnine virvele. Įdėkite vyniotinį į kepimo indą, pašlakstykite aliejumi ir pastatykite kepti į orkaitę. Kepkite 180oC laipsnių karštumo orkaitėje apie 1 valandą. Atvėsinkite.
Re: PAUKŠTIENA
Parašytas: 29 Kov 2013, 14:38
DanuteL
Labai liuks atrodo!
Re: PAUKŠTIENA
Parašytas: 29 Kov 2013, 16:40
gutiss
Re: PAUKŠTIENA
Parašytas: 29 Kov 2013, 18:40
raske
ne mano nosiai tokie patiekalai
Re: PAUKŠTIENA
Parašytas: 29 Kov 2013, 23:04
Laurela
ir ne mano ...
Re: PAUKŠTIENA
Parašytas: 30 Kov 2013, 00:18
daida
Kodėl ne jūsų nosiai? Padaryti vyniotinį lengviau nei kokį tortą ar gerą maltinį padaryti
Re: PAUKŠTIENA
Parašytas: 01 Bal 2013, 17:53
Ramunė
Vištienos filė vyniotinis su džiovintais vaisiais
Re: PAUKŠTIENA
Parašytas: 02 Bal 2013, 11:18
DanuteL
Imu riekele!
Re: PAUKŠTIENA
Parašytas: 07 Bal 2013, 18:46
Ramunė
Krūtinėlės kepsnys
Mėsą marinuojame pagal skonį.
Į lėkštes beriame džiūvėsių, į kitą sezamo sėklų ir kumino, į trečią - išplakame kiaušinį. Voliojame : kiaušinis-džiūvėsiai-kiaušinis- sezamai. Kepame apie 20 minučių.
Re: PAUKŠTIENA
Parašytas: 07 Bal 2013, 20:35
DanuteL
Niu kaip skaniai cia atrodo!!!!!!!!!!!!!!!
Re: PAUKŠTIENA
Parašytas: 07 Bal 2013, 20:36
Arūna
Ir kaip gražiai prie kiaušinukų padėjus
Re: PAUKŠTIENA
Parašytas: 08 Bal 2013, 09:19
Ramunė
Aciuka
Kadangi tik dviese buvom, pusryciavom per atvelyki virtuveje. Taip ir pasiliko kiausiukai ir zuikiukas