Puslapis 3033

Re: PAUKŠTIENA

Parašytas: 09 Sau 2013, 14:56
Tutsi
o kaip ruosta si antis :?:

Re: PAUKŠTIENA

Parašytas: 09 Sau 2013, 15:17
raske
Tutsi rašė:o kaip ruosta si antis :?:
prirasiau :wink:

Re: PAUKŠTIENA

Parašytas: 09 Sau 2013, 16:43
DanuteL
duokit gabala anties! 041

Re: PAUKŠTIENA

Parašytas: 22 Vas 2013, 12:38
Tutsi
troskinta vistiena su bulvemis ir morkomis, grietines ir sviesto, svogunu padaze. 8)

Re: PAUKŠTIENA

Parašytas: 22 Vas 2013, 16:21
antose
Skanumėlis tokia paukštienukė...

Re: PAUKŠTIENA

Parašytas: 22 Vas 2013, 16:56
juuurate
man irgi tokia skanu 038 038 038

Re: PAUKŠTIENA

Parašytas: 10 Kov 2013, 17:08
raske
Anties krutinele su pievagrybiais grietineles padaze

Paveikslėlis

Re: PAUKŠTIENA

Parašytas: 10 Kov 2013, 22:13
sandruca
labai apetitnai atrodo, raske, tavo patiekalas... 038
o as vakar isbandziau toki greita vistienos krutineles paruosimo buda.... tiesiog idejau i kepimo popieriu su zolelem ir vuolia 031 nei keptuves plaut, nei aliejaus pilt, o mesyte gavosi labai sultinga 038

Re: PAUKŠTIENA

Parašytas: 11 Kov 2013, 11:40
DanuteL
Sandruca, cia tas popierius jau toks suruostas su tom zolelem buna? ir keptuvek kepti? ar orkaitej?

Re: PAUKŠTIENA

Parašytas: 11 Kov 2013, 13:21
Aussrrine
Sandruca kaip ydomiai :roll: pas mus turbut ner pirkt dar tokiu naujoviu....

Re: PAUKŠTIENA

Parašytas: 13 Kov 2013, 10:34
juuurate
geras čia būdas su popierium 038 038 038 038

Re: PAUKŠTIENA

Parašytas: 13 Kov 2013, 13:10
Laurela
Sandruca, papasakok kur pirkai toki popieriu :shock:

Re: PAUKŠTIENA

Parašytas: 13 Kov 2013, 23:07
sandruca
DanuteL rašė:Sandruca, cia tas popierius jau toks suruostas su tom zolelem buna? ir keptuvek kepti? ar orkaitej?
jo, jis cia toks kaip kepimo popierius, tik is karto jau itrintas-ipregnuotas su prieskoniai. Pas mus ju yra dvieju skoniu-cesnakinis ir paprikinis. Bandziau abu, abu patiko. O kepti reikia keptuvej-apie 5 min viena puse, ir 5min. kita puse 024
Laurela, pirkau as ji pas mus lenku parduotuvej. Keturios porcijos, keturi tokie popieriukai kainuoja €1.59. ir kas juokingiausia, kad apie ji as suzinojau is kolegiu airiu :lol:
Siandien po darbuko ir vel taip vistyte kepem....................

Re: PAUKŠTIENA

Parašytas: 14 Kov 2013, 09:48
Tutsi
eik tu sau... noriu ir as tokio popieriaus.. :roll: O kas ji gamina, gal jo ne tik airijoje galima nusipirkti.?

Re: PAUKŠTIENA

Parašytas: 14 Kov 2013, 10:58
sandruca
Siaip tai cia lenku ismyslas, gal ir Lt jo kur yra :roll:

Re: PAUKŠTIENA

Parašytas: 14 Kov 2013, 13:59
Laurela
sandruca rašė:
DanuteL rašė:Sandruca, cia tas popierius jau toks suruostas su tom zolelem buna? ir keptuvek kepti? ar orkaitej?
jo, jis cia toks kaip kepimo popierius, tik is karto jau itrintas-ipregnuotas su prieskoniai. Pas mus ju yra dvieju skoniu-cesnakinis ir paprikinis. Bandziau abu, abu patiko. O kepti reikia keptuvej-apie 5 min viena puse, ir 5min. kita puse 024
Laurela, pirkau as ji pas mus lenku parduotuvej. Keturios porcijos, keturi tokie popieriukai kainuoja €1.59. ir kas juokingiausia, kad apie ji as suzinojau is kolegiu airiu :lol:
Siandien po darbuko ir vel taip vistyte kepem....................


nepatingek ir nufotkink :mrgreen: lekciau ir as nusipirkt

Re: PAUKŠTIENA

Parašytas: 15 Kov 2013, 00:27
Tutsi
aga, parodyk kaip atrodo jis :wink:

Re: PAUKŠTIENA

Parašytas: 15 Kov 2013, 10:52
Aussrrine
Tutsi rašė:aga, parodyk kaip atrodo jis :wink:
Pirmoj fotkej yra :D

Re: PAUKŠTIENA

Parašytas: 29 Kov 2013, 13:30
daida
Kalakutienos vyniotinis
1 kalakuto krūtinėlės file,
1 morka,
0,5 žalios paprikos,
100 g sūdytų lašinių,
120 g plonai supjaustyto rūkyto kumpio riekelių,
3 šaukštai aliejaus,
druskos, pipirų, prieskonių paukštienai.

Išvirkite morką, atvėsinkite, aplupkite ir supjaustykite šiaudeliais. Sūdytus lašinukus ir paprika irgi supjaustikite šiaudeliais.
Kalakuto file perpjaukite horizontaliai į trys dalis ir pamuškite muštuku mėsai. Mėsos gabalėlius sudėkite taip, kad krašteliai užeitų vienas ant kito ir gautumėt stačiakampio formą. Mėsą pabarstykite druska, pipirais ir prieskoniais paukštienai.
Eilėmis ant mėsos sudeliokite morkas, paprika ir lašinukus supjaustytus šiaudeliais. Suvyniokite mėsą. Vyniotinį apvyniokite rūkyto kumpio riekelėmis ir kas du centimetrus suriškite linine ar medvilnine virvele. Įdėkite vyniotinį į kepimo indą, pašlakstykite aliejumi ir pastatykite kepti į orkaitę. Kepkite 180oC laipsnių karštumo orkaitėje apie 1 valandą. Atvėsinkite.

Re: PAUKŠTIENA

Parašytas: 29 Kov 2013, 14:38
DanuteL
Labai liuks atrodo!

Re: PAUKŠTIENA

Parašytas: 29 Kov 2013, 16:40
gutiss
Grazi velykine mozaika 038 038 038

Re: PAUKŠTIENA

Parašytas: 29 Kov 2013, 18:40
raske
ne mano nosiai tokie patiekalai 075

Re: PAUKŠTIENA

Parašytas: 29 Kov 2013, 23:04
Laurela
ir ne mano ... :roll:

Re: PAUKŠTIENA

Parašytas: 30 Kov 2013, 00:18
daida
Kodėl ne jūsų nosiai? Padaryti vyniotinį lengviau nei kokį tortą ar gerą maltinį padaryti :roll:

Re: PAUKŠTIENA

Parašytas: 01 Bal 2013, 17:53
Ramunė
Vištienos filė vyniotinis su džiovintais vaisiais

Paveikslėlis

Re: PAUKŠTIENA

Parašytas: 02 Bal 2013, 11:18
DanuteL
Imu riekele! 038

Re: PAUKŠTIENA

Parašytas: 07 Bal 2013, 18:46
Ramunė
Krūtinėlės kepsnys

Mėsą marinuojame pagal skonį.
Į lėkštes beriame džiūvėsių, į kitą sezamo sėklų ir kumino, į trečią - išplakame kiaušinį. Voliojame : kiaušinis-džiūvėsiai-kiaušinis- sezamai. Kepame apie 20 minučių.


Paveikslėlis

Re: PAUKŠTIENA

Parašytas: 07 Bal 2013, 20:35
DanuteL
Niu kaip skaniai cia atrodo!!!!!!!!!!!!!!!

Re: PAUKŠTIENA

Parašytas: 07 Bal 2013, 20:36
Arūna
Ir kaip gražiai prie kiaušinukų padėjus :D

Re: PAUKŠTIENA

Parašytas: 08 Bal 2013, 09:19
Ramunė
Aciuka :P Kadangi tik dviese buvom, pusryciavom per atvelyki virtuveje. Taip ir pasiliko kiausiukai ir zuikiukas :)