PAUKŠTIENA
Moderatorius: Tutsi
Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
Re: PAUKŠTIENA
duokit gabala anties!
- Tutsi
- Site Admin
- Pranešimai: 35795
- Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
- Pliusai: 794
- Miestas: Aukštaitijoje
Re: PAUKŠTIENA
troskinta vistiena su bulvemis ir morkomis, grietines ir sviesto, svogunu padaze.
- Prikabinti failai
-
- 106_0618.jpg (123.67 KiB) Peržiūrėta 11145 karus(ų)
Re: PAUKŠTIENA
Skanumėlis tokia paukštienukė...
Re: PAUKŠTIENA
labai apetitnai atrodo, raske, tavo patiekalas...
o as vakar isbandziau toki greita vistienos krutineles paruosimo buda.... tiesiog idejau i kepimo popieriu su zolelem ir vuolia nei keptuves plaut, nei aliejaus pilt, o mesyte gavosi labai sultinga
o as vakar isbandziau toki greita vistienos krutineles paruosimo buda.... tiesiog idejau i kepimo popieriu su zolelem ir vuolia nei keptuves plaut, nei aliejaus pilt, o mesyte gavosi labai sultinga
- Prikabinti failai
-
- WP_20130307_001.jpg (86.01 KiB) Peržiūrėta 11101 karus(ų)
-
- WP_20130307_003.jpg (82.23 KiB) Peržiūrėta 11101 karus(ų)
-
- WP_20130307_006.jpg (67.14 KiB) Peržiūrėta 11101 karus(ų)
-
- WP_20130307_010.jpg (85.45 KiB) Peržiūrėta 11101 karus(ų)
Re: PAUKŠTIENA
Sandruca, cia tas popierius jau toks suruostas su tom zolelem buna? ir keptuvek kepti? ar orkaitej?
- Aussrrine
- Gurmanas
- Pranešimai: 1661
- Užsiregistravo: 04 Geg 2011, 17:45
- Pliusai: 51
- Miestas: Pilviskiai
- Susisiekti:
Re: PAUKŠTIENA
Sandruca kaip ydomiai pas mus turbut ner pirkt dar tokiu naujoviu....
Re: PAUKŠTIENA
jo, jis cia toks kaip kepimo popierius, tik is karto jau itrintas-ipregnuotas su prieskoniai. Pas mus ju yra dvieju skoniu-cesnakinis ir paprikinis. Bandziau abu, abu patiko. O kepti reikia keptuvej-apie 5 min viena puse, ir 5min. kita puseDanuteL rašė:Sandruca, cia tas popierius jau toks suruostas su tom zolelem buna? ir keptuvek kepti? ar orkaitej?
Laurela, pirkau as ji pas mus lenku parduotuvej. Keturios porcijos, keturi tokie popieriukai kainuoja €1.59. ir kas juokingiausia, kad apie ji as suzinojau is kolegiu airiu
Siandien po darbuko ir vel taip vistyte kepem....................
- Tutsi
- Site Admin
- Pranešimai: 35795
- Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
- Pliusai: 794
- Miestas: Aukštaitijoje
Re: PAUKŠTIENA
eik tu sau... noriu ir as tokio popieriaus.. O kas ji gamina, gal jo ne tik airijoje galima nusipirkti.?
Re: PAUKŠTIENA
Siaip tai cia lenku ismyslas, gal ir Lt jo kur yra
Re: PAUKŠTIENA
sandruca rašė:jo, jis cia toks kaip kepimo popierius, tik is karto jau itrintas-ipregnuotas su prieskoniai. Pas mus ju yra dvieju skoniu-cesnakinis ir paprikinis. Bandziau abu, abu patiko. O kepti reikia keptuvej-apie 5 min viena puse, ir 5min. kita puseDanuteL rašė:Sandruca, cia tas popierius jau toks suruostas su tom zolelem buna? ir keptuvek kepti? ar orkaitej?
Laurela, pirkau as ji pas mus lenku parduotuvej. Keturios porcijos, keturi tokie popieriukai kainuoja €1.59. ir kas juokingiausia, kad apie ji as suzinojau is kolegiu airiu
Siandien po darbuko ir vel taip vistyte kepem....................
nepatingek ir nufotkink lekciau ir as nusipirkt
Su Meile - www.laurela.eu
- Aussrrine
- Gurmanas
- Pranešimai: 1661
- Užsiregistravo: 04 Geg 2011, 17:45
- Pliusai: 51
- Miestas: Pilviskiai
- Susisiekti:
Re: PAUKŠTIENA
Pirmoj fotkej yraTutsi rašė:aga, parodyk kaip atrodo jis
Re: PAUKŠTIENA
Kalakutienos vyniotinis
1 kalakuto krūtinėlės file,
1 morka,
0,5 žalios paprikos,
100 g sūdytų lašinių,
120 g plonai supjaustyto rūkyto kumpio riekelių,
3 šaukštai aliejaus,
druskos, pipirų, prieskonių paukštienai.
Išvirkite morką, atvėsinkite, aplupkite ir supjaustykite šiaudeliais. Sūdytus lašinukus ir paprika irgi supjaustikite šiaudeliais.
Kalakuto file perpjaukite horizontaliai į trys dalis ir pamuškite muštuku mėsai. Mėsos gabalėlius sudėkite taip, kad krašteliai užeitų vienas ant kito ir gautumėt stačiakampio formą. Mėsą pabarstykite druska, pipirais ir prieskoniais paukštienai.
Eilėmis ant mėsos sudeliokite morkas, paprika ir lašinukus supjaustytus šiaudeliais. Suvyniokite mėsą. Vyniotinį apvyniokite rūkyto kumpio riekelėmis ir kas du centimetrus suriškite linine ar medvilnine virvele. Įdėkite vyniotinį į kepimo indą, pašlakstykite aliejumi ir pastatykite kepti į orkaitę. Kepkite 180oC laipsnių karštumo orkaitėje apie 1 valandą. Atvėsinkite.
1 kalakuto krūtinėlės file,
1 morka,
0,5 žalios paprikos,
100 g sūdytų lašinių,
120 g plonai supjaustyto rūkyto kumpio riekelių,
3 šaukštai aliejaus,
druskos, pipirų, prieskonių paukštienai.
Išvirkite morką, atvėsinkite, aplupkite ir supjaustykite šiaudeliais. Sūdytus lašinukus ir paprika irgi supjaustikite šiaudeliais.
Kalakuto file perpjaukite horizontaliai į trys dalis ir pamuškite muštuku mėsai. Mėsos gabalėlius sudėkite taip, kad krašteliai užeitų vienas ant kito ir gautumėt stačiakampio formą. Mėsą pabarstykite druska, pipirais ir prieskoniais paukštienai.
Eilėmis ant mėsos sudeliokite morkas, paprika ir lašinukus supjaustytus šiaudeliais. Suvyniokite mėsą. Vyniotinį apvyniokite rūkyto kumpio riekelėmis ir kas du centimetrus suriškite linine ar medvilnine virvele. Įdėkite vyniotinį į kepimo indą, pašlakstykite aliejumi ir pastatykite kepti į orkaitę. Kepkite 180oC laipsnių karštumo orkaitėje apie 1 valandą. Atvėsinkite.
- Prikabinti failai
-
- DSC_3072m.jpg (112.62 KiB) Peržiūrėta 10973 karus(ų)
Re: PAUKŠTIENA
Labai liuks atrodo!
Re: PAUKŠTIENA
Kodėl ne jūsų nosiai? Padaryti vyniotinį lengviau nei kokį tortą ar gerą maltinį padaryti
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Re: PAUKŠTIENA
Vištienos filė vyniotinis su džiovintais vaisiais
Re: PAUKŠTIENA
Imu riekele!
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Re: PAUKŠTIENA
Krūtinėlės kepsnys
Mėsą marinuojame pagal skonį.
Į lėkštes beriame džiūvėsių, į kitą sezamo sėklų ir kumino, į trečią - išplakame kiaušinį. Voliojame : kiaušinis-džiūvėsiai-kiaušinis- sezamai. Kepame apie 20 minučių.
Mėsą marinuojame pagal skonį.
Į lėkštes beriame džiūvėsių, į kitą sezamo sėklų ir kumino, į trečią - išplakame kiaušinį. Voliojame : kiaušinis-džiūvėsiai-kiaušinis- sezamai. Kepame apie 20 minučių.
Re: PAUKŠTIENA
Niu kaip skaniai cia atrodo!!!!!!!!!!!!!!!
Re: PAUKŠTIENA
Ir kaip gražiai prie kiaušinukų padėjus
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Re: PAUKŠTIENA
Aciuka Kadangi tik dviese buvom, pusryciavom per atvelyki virtuveje. Taip ir pasiliko kiausiukai ir zuikiukas