Puslapis 4 iš 33
Parašytas: 02 Geg 2007, 15:55
AIRENE
Dar mandagus vyras! :!
Mano tai is peties reztu...(zodziais)
Parašytas: 02 Geg 2007, 16:10
Ramunė
Taigi beveik 16 metų dresuoju, o dar prieš tai keletas metelių
Tai ir pasidavė neapsikentęs mano blogai įtakai
Parašytas: 02 Geg 2007, 16:43
Tutsi
o maniskis per 16 metu nei karto nepasake,kad neskanu
Parašytas: 02 Geg 2007, 17:15
Ramunė
Aš ir sakau, kad kai nori, vyrą galima šilkinį padaryt ( jei tik ir jis to paties nori...)
Parašytas: 02 Geg 2007, 17:54
AIRENE
Sutinku.Galima.Bet man visa gyvenima blogiukai patiko...
Parašytas: 02 Geg 2007, 18:03
Tutsi
neziurek,kas patiko,ziurek koki pati turi
Parašytas: 02 Geg 2007, 18:14
AIRENE
Tai aisku ,kad gerieti turiu!tik jis dar nezino
Vis stengias dar geresniu but
Parašytas: 02 Geg 2007, 18:18
Ramunė
AIRENE rašė:Tai aisku ,kad gerieti turiu!tik jis dar nezino
Vis stengias dar geresniu but
Tai tu ir neišsiduok
Tegul ir toliau stengiasi, baisiai jau malonios tos pastangos
Parašytas: 02 Geg 2007, 18:19
Tutsi
taip moteriskes po truputi ir nupindeja
Parašytas: 02 Geg 2007, 19:11
AIRENE
Bet ,kad isgirstumet,kaip as gasdinu jaunas
,net paciai juokas ima.
...Na,tegu geriau bijo prieiti,negu listu.tada jau man reiketu..
Parašytas: 02 Geg 2007, 19:18
Tutsi
AIRENE rašė:Bet ,kad isgirstumet,kaip as gasdinu jaunas
,net paciai juokas ima.
...Na,tegu geriau bijo prieiti,negu listu.tada jau man reiketu..
o kaip gazdini
Parašytas: 02 Geg 2007, 21:45
AIRENE
Ko pati bijociau,ta sakau,kad maniskis daro
Parašytas: 02 Geg 2007, 21:55
Ramunė
AIRENE rašė:Ko pati bijociau,ta sakau,kad maniskis daro
Tai prie visų savo gerųjų savybių dar ir pavydi esi
Buvau ir aš vienąkart užspirgėjusi, bet paskui labai jau nejauku buvo pačiai prieš save
Parašytas: 02 Geg 2007, 22:12
AIRENE
Parašytas: 03 Geg 2007, 10:54
silsta
Pasiskaitinėjau jūsų, mergelkos (žemaitiškai) samprotavimų, pagalvojau, kad tų vyraų charakteriai labai jau senstant keičiasi. Išsiauklėji lyg tai pagal save, lyg tai ir šilkinis, bet oi kaip keičiasi, tas šilkas pasidaro visai nepanašus į šilką, pasiglamžęs, su savo kaprizais
Parašytas: 03 Geg 2007, 11:19
Tutsi
silsta,is kur smailikus imi
Parašytas: 03 Geg 2007, 14:15
silsta
Imu iš
smiles.33b.ru
Sėkmės
Parašytas: 03 Geg 2007, 15:11
Tutsi
aisku
Parašytas: 07 Geg 2007, 14:33
Ramunė
Keptas karpis su obuoliais
Karpis,
prieskoniai,
druska, citrina,
2 - 3 obuoliai.
Karpį nuskusti, išvalyti, išplauti, ištrinti prieskoniais, pašlakstyti citriniuke, palaikyti apie valandą. Tada dėti į sviestu iškeptą keptuvę, apdėlioti obuolių skiltelėmis ir kepti orkaitėje, kol apskrus, vis palaistant atsiradusiomis sultimis.
Parašytas: 07 Geg 2007, 15:48
Tutsi
o man karpis ir be obaliu skanus
Parašytas: 07 Geg 2007, 21:08
Lilina
O buoliai vištai tinka, ne karpiui...
Nu bet kadangi mane Ramunė išmokė valgyt vištieną su razinom, tai per daug nesiginčysiu
Parašytas: 07 Geg 2007, 21:10
Ramunė
Parašytas: 07 Geg 2007, 22:12
Lilina
Kiek daug emociju
Parašytas: 08 Geg 2007, 12:31
Tutsi
liejasi per krastus....net mane aptaske
Parašytas: 11 Geg 2007, 17:01
Ramunė
kEPTOS PLEKŠNĖS SU PAGARDAIS
Plekšnių,kiaušinio, drskos, j. pipirų, džiūvėsių,
sviesto, citrinos sulčių.
Žuvis paruošti kepimui ir apšlakstyti citrinos sultimis.
Miltus sumaišyti su druska, pipirais. Plekšnes apvolioti miltuose - kiaušinyje- džiūvėsiuose. 20 min. palaikyti šaldytuve, kad paniruotė geriau priliptų.
Kepti ant lėtos ugnies. Prieš baigiant kepti, įdėti sviesto.
Parašytas: 11 Geg 2007, 17:04
Ramunė
Kepta plekšnė su lašiniais
Plekšnės,
miltų,
lašinukų,
druskos, pipirų,
citrinos, petražolių.
Žuvį paruošti kepimui, apšlakstyti citrina ir apvolioti miltuose, sumaišytuose su druska ir pipirais.
Lašinukus supjaustyti kubeliais ir spirginti keptuvėje. Kai išspirgės - išmti ir kepti žuvį. Baigiant sudėti spirgučius. galima įpjaustyti svogūnų ir įdėti grietinės.
Parašytas: 11 Geg 2007, 17:08
Ramunė
Plekšnių apkepas su pievagrybiais
400 g pievagrybių,
3 šaukštai sviesto,
250 g lydyto sūrelio,
600 g plekšnių filė,
1 skiltelė česnako,
grietinės, druskos, baltųjų pipirų.
Grybus supjaustyti griežinėliais, apkepinti svieste, pagardinti druska bei pipirais.Išėmus iš keptuvės grybus, sudėti sūrelį, grietinę ir maišyti, kol sūris išsilydys.Tada vėl sudėti grybus ir išmaišyti.
Skardą įtrinti česnako skiltele ir ištepti sviestu. Plekšnes supjaustyti gabalais ir sudėti ant dugno, apdėti grybų mase. kepti apie 20 min.
Tinka : virtos bulvės, lapinės salotos.
Parašytas: 11 Geg 2007, 18:54
Tutsi
kad ten toj pleksneje,nera ko valgyti
Parašytas: 11 Geg 2007, 19:00
Tutsi
Rūkytos lašišos ruliadas
15 g sviesto
1 česnako skiltelė, sutraiškyta
150 g špinatų, virtų, išgręžtų ir sukapotų
4 kiaušiniai, atskirti trynius nuo baltymų
1 šaukštelis šviežio rozmarino, sukapoti
žiupsnis tarkuoto muskato riešuto
druska, juodi pipirai
salotų lapai ir citrinos griežinėliai papuošimui
Įdaras
250 g mascarpone arba pertrintos varškės
2 šaukštai pieno
4 svogūnų laiškai, plonai supjaustyti
125 g rūkytos lašišos
2 prinokę pomidorai, plonai supjaustyti griežinėliais
Paimti kepimo popieriaus. Sviestą tirpdyti su česnaku. Nuimti nuo ugnies ir įmaišyti špinatus. Pridėti trynius, rozmariną, muskato riešutą, druskos, pipirų ir išmaišyti. Kitame inde išplakti baltymus. Dėti 2-3 šaukštus į špinatų masę, tada likusią dalį. Atsargiai išmaišyti. Paruoštą masę paskleisti ant kepimo popieriaus ir kepti 190 laipsnių orkaitėje 10-12 min, kol masė taps tvirta. Ištraukti iš orkaitės, uždengti suvilgytu rankšluosčiu ir palikti atvėsti.
Tuo metu padaryti įdarą. Sumaišyti varškę su pienu, įmaišyti svogūnus.
Nuo ruliados nuimti kepimo popierių. 2,5 cm nuo krašto išdėlioti plonytes lašišos juosteles, ant viršaus tepti varškės įdarą, sudėlioti plonyčius pomidoro griežinėlius ant pusės ploto. Pradėti vynioti ruliadą nuo tos pusės, kur išdėlioti pomidorai. Suvynioti ją į maistinę plėvelę, ant viršaus apvynioti sudrėkintu rankšluosčiu ir laikyti šaldytuve pernakt. Supjaustyti gabalėliais bei puošti salotomis ir citrina.
Parašytas: 11 Geg 2007, 19:08
Ramunė
tutsi rašė:kad ten toj pleksneje,nera ko valgyti
Na, manuosius 55 kg patenkinti - man vienos pakanka.
Bet labai jau skani žuvytė. Esu dariusi apkepą ir su lašinukais. Beje, ji pakankamai soti