Puslapis 30 iš 33
Re: Žuvis
Parašytas: 27 Lie 2011, 16:09
Neri
Re: Žuvis
Parašytas: 27 Lie 2011, 17:17
Tutsi
svarbu tiko ir patiko
Re: Žuvis
Parašytas: 01 Spa 2011, 14:06
Isia
Karpis (karšis) keptas orkaitėje su bulvėmis.
Mano vyriškis darė taip, o aš tik pro petį stebėjau...bandau atkurti eiga.
išdarinėtą žuvį įpjauti, suprieskoniuoti su žuvies prieskoniais, česnaku, druska, pipirais. Gerai įtrinti tiek įšorę, tiek vidų, dar apšlakstė citrinos (tik gal šiek tiek jos padaugino). Šaltai palaikyti apie kelias valandas.Prieš kepant ištepti majonezu ir grietinės padažiuku.
Bulves nusilupti ir pasūdžius apvirti 10 min.
Keptuvėje apkepinti svogūną ir kelias morkas (skaniau supjaustytas griežinėliais) svieste. Citrinos griežinėlius nuplikyti karštu vandeniu. Šiuo įdaru prikimšti žuvies vidų.
Viska kaip patogiau ir gražiau sudėti į kepimo forma ir kepti kol iškeps ( taip sakė mano vyriškis).
Skanaus
Re: Žuvis
Parašytas: 01 Spa 2011, 14:19
sofe
labai skaniai atrodo,jamu gabaleli
Re: Žuvis
Parašytas: 01 Spa 2011, 23:23
Tutsi
tai karpis, ar karsis..... nes dvi visai nepanasios zuvys
Re: Žuvis
Parašytas: 02 Spa 2011, 07:51
Ramunė
Pagal didį karpis būtų
Re: Žuvis
Parašytas: 02 Spa 2011, 08:30
Isia
ten gi iškeptos dvi žuvys, viena karšis, kita karpis
aš ir klausiau bragiausiojo, ar tikrai ten dvi skirtingos žuvys, užtikrino, kad taip.
Re: Žuvis
Parašytas: 02 Spa 2011, 08:32
Ramunė
Tai tas citrina pažabotas - karpis? Teisingai supratau?
Re: Žuvis
Parašytas: 03 Spa 2011, 12:14
Tutsi
pagal oda- taip
Re: Žuvis
Parašytas: 04 Spa 2011, 02:41
Nicole
O pagal asakas?
As tai matau zuvi,o kokia ji -visai vistiek,bele,skaniai paruosta
Re: Žuvis
Parašytas: 04 Spa 2011, 11:20
Tutsi
tai va , man ta ir neskani, kur daug asaku
Re: Žuvis
Parašytas: 04 Spa 2011, 22:46
Isia
ir man nesivalgo, kur daug kaulų ,visada koks nelabasis mažas įstringa gerklėje
Re: Žuvis
Parašytas: 24 Spa 2011, 20:36
Ramunė
Lengvas valgis vaituotojams
Audi žiedai
Kalmarus supjausčiau žiedais, pabarsčiau žuvies prieskoniais, palaikiau per dieną. Paskui miltai-kiaušinio plakinys-džiūvėsėliai. Kepiau keptuvėje.
Re: Žuvis
Parašytas: 24 Spa 2011, 21:26
Danute
oi megstu megstu tokius
Re: Žuvis
Parašytas: 24 Spa 2011, 21:30
Nicole
As tai susilaikysiu nuo tokio maisto
Ale man idomu-kaip is ju ziedus ispjauna?
Re: Žuvis
Parašytas: 24 Spa 2011, 22:02
Tutsi
oi kaip cia kirsciau
Nicole, nereikia nieko pjaustyti, jie gi tokie buna... supjaustai juostelemis, o ziedas savaime gaunasi... jie gi tokie maisiukai, tie kalmarai
Re: Žuvis
Parašytas: 24 Spa 2011, 22:26
Mistiqueee
Prisidedu prie susilaikanciu
Re: Žuvis
Parašytas: 24 Spa 2011, 22:32
Nicole
Re: Žuvis
Parašytas: 24 Spa 2011, 23:03
Tutsi
sviezi kvepia zuvim ir tiek
Re: Žuvis
Parašytas: 24 Spa 2011, 23:39
Nicole
Tada reiks drauges paprasyt,kad pagamintu ir paragaut
As tik tarybinius konservuotus pamenu
O tos garnelijos(berods krevetes
)tai man nepatiko visai
Idomu kaip cia butu
Re: Žuvis
Parašytas: 25 Spa 2011, 05:37
Ramunė
Šiaip skonis panašus į krevečių. Baltyminis produktas ir tiek. Bet man skanu, o vyras valgo dusyk per metus. Čia buvo pirmasis
ir tas pats iš bėdos, nes antras variantas buvo makaronai su moliūgu
Re: Žuvis
Parašytas: 23 Lap 2011, 21:52
Tutsi
musu megstamiausia troskinta zuvies file su morkomis
Re: Žuvis
Parašytas: 24 Lap 2011, 12:24
Danute
As irgi sita esu darius, skanu tikrai!
Re: Žuvis
Parašytas: 28 Gru 2011, 21:24
Aguona***
Žuvis su daržovėmis
Galima įvairi žuvis . Šiuo kartu turėjome vėgelę .
Taigi - mums reikės :
Žuvies
žuvies prieskonių
morkų 3-4
svogūnų 2-3
petražolės šaknies
saliero šaknies
pomidorų pastos apie 100 g
keletas kvapių pipirų
lauro lapų
druskytės
Prieskoniuotą žuvį apkepinti keptuvėje ir padėti laikinai šonan . Tuo tarpu keptuvėje minutę apkepinus pipirus ir lauro lapus , dėti tarkuotas morkas , vėliau smulkintą svogūną , tarkuotą petrožolės šaknį ir tarkuotą salierą . taip sudėjus viską paeiliui, pakepinti . Kepimo pabaigai, dėti pomidorų pastą ( nors tiktų manau ir mėgstamas pomidorų padažas )
Keptas daržoves dėti į kepimo indą , ant viršaus dėti apkeptą žuvį ir toliau troškiname orkaitėje apie 40 minučių , 180c karštyje .
Galima valgyti karštą su bulvėm . Mes vaišinomės šaltą .
Skanaus
Re: Žuvis
Parašytas: 29 Gru 2011, 00:21
Aguona***
O čia neperseniausiai bandėm žuvies vyniotinį . Skanus .
Ir žuvis su traškia plutele .
nepamenu , gal jau esu įkėlus
Re: Žuvis
Parašytas: 09 Sau 2012, 03:49
raska77
ATVELKU SAVO PABAISA,(ATSIPRASAU UZ FOTO KOKYBE)
Re: Žuvis
Parašytas: 09 Sau 2012, 10:00
juuurate
Re: Žuvis
Parašytas: 09 Sau 2012, 10:19
Tutsi
grazu.... bet man labiau jos gaminimo procesas patinka
Re: Žuvis
Parašytas: 09 Sau 2012, 11:04
juuurate
O man atvirkščiai
...kol atskiri odą nuo žuvies
...paskui nuo kaulo...paskui sumali....užknisa mane tas procesas
Re: Žuvis
Parašytas: 09 Sau 2012, 11:58
raska77
mane kaip ir Tutsi labiau veza gaminio procesas