Puslapis 3033

Re: Žuvis

Parašytas: 27 Lie 2011, 16:09
Neri
Isia, saunuole, ir visai nieko kad truputi atsoko, gal mesos farsas buvo riebesnis. 038 038 038
Tutsi, as is taves ir gavau tu kotletuku recepta :P

Re: Žuvis

Parašytas: 27 Lie 2011, 17:17
Tutsi
svarbu tiko ir patiko :wink:

Re: Žuvis

Parašytas: 01 Spa 2011, 14:06
Isia
Karpis (karšis) keptas orkaitėje su bulvėmis.

Mano vyriškis darė taip, o aš tik pro petį stebėjau...bandau atkurti eiga.
išdarinėtą žuvį įpjauti, suprieskoniuoti su žuvies prieskoniais, česnaku, druska, pipirais. Gerai įtrinti tiek įšorę, tiek vidų, dar apšlakstė citrinos (tik gal šiek tiek jos padaugino). Šaltai palaikyti apie kelias valandas.Prieš kepant ištepti majonezu ir grietinės padažiuku.
Bulves nusilupti ir pasūdžius apvirti 10 min.
Keptuvėje apkepinti svogūną ir kelias morkas (skaniau supjaustytas griežinėliais) svieste. Citrinos griežinėlius nuplikyti karštu vandeniu. Šiuo įdaru prikimšti žuvies vidų.
Viska kaip patogiau ir gražiau sudėti į kepimo forma ir kepti kol iškeps ( taip sakė mano vyriškis).
Skanaus :)

Re: Žuvis

Parašytas: 01 Spa 2011, 14:19
sofe
labai skaniai atrodo,jamu gabaleli 038 038

Re: Žuvis

Parašytas: 01 Spa 2011, 23:23
Tutsi
tai karpis, ar karsis..... nes dvi visai nepanasios zuvys :roll:

Re: Žuvis

Parašytas: 02 Spa 2011, 07:51
Ramunė
Pagal didį karpis būtų :roll:

Re: Žuvis

Parašytas: 02 Spa 2011, 08:30
Isia
ten gi iškeptos dvi žuvys, viena karšis, kita karpis :) aš ir klausiau bragiausiojo, ar tikrai ten dvi skirtingos žuvys, užtikrino, kad taip. :lol:

Re: Žuvis

Parašytas: 02 Spa 2011, 08:32
Ramunė
Tai tas citrina pažabotas - karpis? Teisingai supratau?

Re: Žuvis

Parašytas: 03 Spa 2011, 12:14
Tutsi
pagal oda- taip :D

Re: Žuvis

Parašytas: 04 Spa 2011, 02:41
Nicole
O pagal asakas? :roll: As tai matau zuvi,o kokia ji -visai vistiek,bele,skaniai paruosta 038

Re: Žuvis

Parašytas: 04 Spa 2011, 11:20
Tutsi
tai va , man ta ir neskani, kur daug asaku :lol:

Re: Žuvis

Parašytas: 04 Spa 2011, 22:46
Isia
ir man nesivalgo, kur daug kaulų ,visada koks nelabasis mažas įstringa gerklėje :|

Re: Žuvis

Parašytas: 24 Spa 2011, 20:36
Ramunė
Lengvas valgis vaituotojams :wink:

Audi žiedai

Kalmarus supjausčiau žiedais, pabarsčiau žuvies prieskoniais, palaikiau per dieną. Paskui miltai-kiaušinio plakinys-džiūvėsėliai. Kepiau keptuvėje.

Paveikslėlis

Re: Žuvis

Parašytas: 24 Spa 2011, 21:26
Danute
oi megstu megstu tokius :valg:

Re: Žuvis

Parašytas: 24 Spa 2011, 21:30
Nicole
As tai susilaikysiu nuo tokio maisto :? Ale man idomu-kaip is ju ziedus ispjauna? :roll:

Re: Žuvis

Parašytas: 24 Spa 2011, 22:02
Tutsi
oi kaip cia kirsciau :hubba: Nicole, nereikia nieko pjaustyti, jie gi tokie buna... supjaustai juostelemis, o ziedas savaime gaunasi... jie gi tokie maisiukai, tie kalmarai :D

Re: Žuvis

Parašytas: 24 Spa 2011, 22:26
Mistiqueee
Prisidedu prie susilaikanciu :oops: :D

Re: Žuvis

Parašytas: 24 Spa 2011, 22:32
Nicole
Esu gyvai tik konservuotus maciusi,buvo ploksti :roll: o smirda kaip velnias :oops: :oops: :oops:

Re: Žuvis

Parašytas: 24 Spa 2011, 23:03
Tutsi
sviezi kvepia zuvim ir tiek :wink:

Re: Žuvis

Parašytas: 24 Spa 2011, 23:39
Nicole
Tada reiks drauges paprasyt,kad pagamintu ir paragaut :roll: As tik tarybinius konservuotus pamenu :P O tos garnelijos(berods krevetes :roll: )tai man nepatiko visai :x Idomu kaip cia butu :roll:

Re: Žuvis

Parašytas: 25 Spa 2011, 05:37
Ramunė
Šiaip skonis panašus į krevečių. Baltyminis produktas ir tiek. Bet man skanu, o vyras valgo dusyk per metus. Čia buvo pirmasis :mrgreen: ir tas pats iš bėdos, nes antras variantas buvo makaronai su moliūgu :twisted:

Re: Žuvis

Parašytas: 23 Lap 2011, 21:52
Tutsi
musu megstamiausia troskinta zuvies file su morkomis 8)

Re: Žuvis

Parašytas: 24 Lap 2011, 12:24
Danute
As irgi sita esu darius, skanu tikrai!

Re: Žuvis

Parašytas: 28 Gru 2011, 21:24
Aguona***
Žuvis su daržovėmis

Galima įvairi žuvis . Šiuo kartu turėjome vėgelę .

Taigi - mums reikės :

Žuvies
žuvies prieskonių
morkų 3-4
svogūnų 2-3
petražolės šaknies
saliero šaknies
pomidorų pastos apie 100 g
keletas kvapių pipirų
lauro lapų
druskytės

Prieskoniuotą žuvį apkepinti keptuvėje ir padėti laikinai šonan . Tuo tarpu keptuvėje minutę apkepinus pipirus ir lauro lapus , dėti tarkuotas morkas , vėliau smulkintą svogūną , tarkuotą petrožolės šaknį ir tarkuotą salierą . taip sudėjus viską paeiliui, pakepinti . Kepimo pabaigai, dėti pomidorų pastą ( nors tiktų manau ir mėgstamas pomidorų padažas )
Keptas daržoves dėti į kepimo indą , ant viršaus dėti apkeptą žuvį ir toliau troškiname orkaitėje apie 40 minučių , 180c karštyje .
Galima valgyti karštą su bulvėm . Mes vaišinomės šaltą .
Skanaus :D

Re: Žuvis

Parašytas: 29 Gru 2011, 00:21
Aguona***
O čia neperseniausiai bandėm žuvies vyniotinį . Skanus .
Ir žuvis su traškia plutele .
nepamenu , gal jau esu įkėlus :roll:

Re: Žuvis

Parašytas: 09 Sau 2012, 03:49
raska77
ATVELKU SAVO PABAISA,(ATSIPRASAU UZ FOTO KOKYBE)

Paveikslėlis

Re: Žuvis

Parašytas: 09 Sau 2012, 10:00
juuurate
oooo, farširuotą ir aš mėgatu 038 038 038 , šaldiklyje turiu vieną, kuri laukia progos :cook1: :cook1: :cook1:

Re: Žuvis

Parašytas: 09 Sau 2012, 10:19
Tutsi
grazu.... bet man labiau jos gaminimo procesas patinka :D

Re: Žuvis

Parašytas: 09 Sau 2012, 11:04
juuurate
O man atvirkščiai :roll: ...kol atskiri odą nuo žuvies :hypno: ...paskui nuo kaulo...paskui sumali....užknisa mane tas procesas :roll:

Re: Žuvis

Parašytas: 09 Sau 2012, 11:58
raska77
mane kaip ir Tutsi labiau veza gaminio procesas :wink: