Puslapis 4 iš 4
Parašytas: 08 Spa 2008, 22:02
Forelle
Žali - vasabi, per švirkštą kremui
Parašytas: 08 Spa 2008, 22:06
janrri
Forelle rašė:Žali - vasabi, per švirkštą kremui
Dašilo
čia ta žalia pasta
Parašytas: 10 Spa 2008, 13:34
Forelle
Parašytas: 10 Spa 2008, 13:37
Lilina
man žiūriu tas sušis baltos mišrainės su ryžiais ir krabų lazdeliais(ar žuvies) variacija
Parašytas: 10 Spa 2008, 13:43
Forelle
Specialūs ryžiai duoda kitą skonį
Parašytas: 10 Spa 2008, 15:24
Forelle
Peržvelgiau kas kur gaminot apie sušius, neks neužsiminė kad reikia gardinti ryžius. Negi jūs juos tokius prėskus ir dėjot?
Šiaip išvirti ryžiai yra gardinamitokiu padažiukus: 3 š. ryžių acto, 2,5 š. cukraus, 2 a.š. druskos. Viskas išmaišoma, apšlakstomi išvirti ryžiai, išmaišoma atsargiai ir palaukiama kol atvės iki kūno temperatūros, o tada jau formuojami sušiai. Kiekis parašytas 400 g sausų ryžių
Paskutinį kartą parduotuvėj jau mačiau, kad parduodamas jau pagamintas padažas, bet pati nebandžiau.
Dar idėjų galit pasiieškoti čia:
http://sushiday.com/
nuo tradicinių iki keistų
Parašytas: 10 Spa 2008, 15:57
Lilina
štai tavo pasakytame padaže ir gali būti pikantiškumas
Aš maximoj pamenu sušį pirkau paragavimui, tai ten berods paprasti ryžiai buvo ir be jokio prieskonio ... po to suši ir nusivyliau
Parašytas: 10 Spa 2008, 15:59
Forelle
Draugei nuo acto rūgštys kyla, tai ji darėsi sau atskirai be padažo ryžiams ir valgė be sojos padažo, tai man užteko vieną paragaut, gerklėj užtrigo, toks man prėskas pasirodė, kad nei spjaut, nei ryt.
Parašytas: 10 Spa 2008, 16:35
Lilina
O tas juržolių popierius valgomas? Pamenu mano vyras jo nevalgė, kaip kokį viniojamą popierių
Parašytas: 10 Spa 2008, 16:36
Tutsi
gerai tu cia pasakei
aisku, kad valgomas
Parašytas: 10 Spa 2008, 16:41
Forelle
Super klausimas
Parašytas: 10 Spa 2008, 16:42
Lilina
tai aš lygiai taip pat iš jo juokiausi, bet paskui susimąsčiau, o gal rimtai nevalgomas
nes jis su tokiu pasišlykštėjimų jį nuiminėjo
Parašytas: 10 Spa 2008, 16:46
Forelle
Saldžius sušius suka į sojos popierių, tik va jo nėra pirkti
labai norėčiau saldžių pasigaminti. O prie jų dar tokį skanų padažą duoda, tik gaila, kad nei vienas padavėjas nežinojo iš ko jis padarytas, sako tokį gaunam, tik suplakam ir viskas.
Re: SUŠIS
Parašytas: 09 Bir 2013, 12:00
sandruca
Re: SUŠIS
Parašytas: 10 Bir 2013, 09:33
DanuteL
Na, ne mano maistas, bet atrodo labai graziai!
Re: SUŠIS
Parašytas: 10 Bir 2013, 13:33
Tutsi
neesu ragavusi... ir turbut neaisku kada prisiruosiu ismeginti juos pagaminti..
Re: SUŠIS
Parašytas: 10 Bir 2013, 14:37
Aussrrine
As ir neragavus
Re: SUŠIS
Parašytas: 11 Bir 2013, 12:01
Amberr
Super susiai
Jeigu naminiai tai patys skaniausi
Re: SUŠIS
Parašytas: 11 Bir 2013, 21:06
sandruca
nu tikrai skanus buvo-savaitgali bandysiu gaminti pati...