Puslapis 711

Parašytas: 17 Geg 2007, 21:56
Hazel
Lilina rašė:Svečiu pavirtau...per daug į treniruotės įsijutau Paveikslėlis
matyt is sirdies treniravaisi :wink:

Parašytas: 18 Geg 2007, 08:06
silsta
Na ir karingai jūs čia nusiteikusios. :!: Atrodo, kad tikram mūšiui ruošiatės, žodžiu, jeigu kas, kolektyvas neliks abejingas Paveikslėlis

Parašytas: 18 Geg 2007, 09:39
Svečias
Tu tik sakyk, mes ir tave apginsim Paveikslėlis

Parašytas: 18 Geg 2007, 09:40
Lilina
Oj, vėl esu svečias :shock:

Parašytas: 18 Geg 2007, 16:00
Hazel
Buvai iš štabo pasišalinusi, eiline Lilina :idea: :twisted:

Parašytas: 18 Geg 2007, 19:57
Lilina
Atsiprašau, seržantė, Hazel, daugiau to nepasikartos Paveikslėlis

Parašytas: 18 Geg 2007, 21:05
Siga
kaip sakoma - visi už vieną ir vienas už visus :D prisidedu prie gynybos (nors geėda prisipažinti, visą savaitę nebuvau prisijungus) 043

Parašytas: 20 Geg 2007, 21:39
Tutsi
mes jau galejome tave dezertire palaikyti :laugh: Gerai,kad sugryzai :wink:

Parašytas: 23 Geg 2007, 16:23
Ramunė
Biržietiškas vaflinis tortas

700 g vaflių,
0,5 kg sviesto,
300 g miltiniop cukraus,200 g kondenuoto pieno,
600 g gero marmelado,
40 g kakavos,
1 citrina, van. cukraus,1 šaukštas konjako ar romo.

Sviestas išsukamas, kad būtų purus. Sukant toliau, dalimis dedamas cukrus, kondensuotas pienas, kakava, prieskoniai, citrinos žievelė ir sultys, dedamas marmeladas ir sukama, kol pasidarys puri masė - kremas.
Vafliai pertepami kremu ir stipriai paslegiami šaltoje patalpoje. Tada aptepami torto šonai ir viršus kremu, viršus papuošiamas ornamentais iš trupinių.

"Lietuvių valgiai"

Parašytas: 23 Geg 2007, 16:26
Tutsi
liuks torciukas :wink:

Parašytas: 07 Bir 2007, 11:07
Ligita
Biržietiškas :!: Reikės išmėginti.

Parašytas: 07 Bir 2007, 11:08
Ligita
Neseniai išmokau naują blynų-vaflių receptą: VAFLINIAI BLYNAI. Reikia 4 kiaušinių, 4 šaukštų cukraus, žiupsnelio druskos, stiklinės pieno, citrinos, maždaug 50g sviesto, miltų ir kepimo miltelių. Kiaušinių tryniai išplakami su cukrumi ir druska, pilamas pienas, tirpintas sviestas, nutarkuota citrinos žievelė ir šaukštas citrinos sulčių. Išplakama. Tada pilami miltai, kepimo milteliai ir išmaišoma tešla. Įmaišomi išplakti baltymai. Kepama vaflinėje. (Turiu tokią senovinę,gal 15 metų senumo, labai gerai joje iškepa) :wink:

Parašytas: 07 Bir 2007, 11:36
Tutsi
Ligita rašė:Neseniai išmokau naują blynų-vaflių receptą: VAFLINIAI BLYNAI. Reikia 4 kiaušinių, 4 šaukštų cukraus, žiupsnelio druskos, stiklinės pieno, citrinos, maždaug 50g sviesto, miltų ir kepimo miltelių. Kiaušinių tryniai išplakami su cukrumi ir druska, pilamas pienas, tirpintas sviestas, nutarkuota citrinos žievelė ir šaukštas citrinos sulčių. Išplakama. Tada pilami miltai, kepimo milteliai ir išmaišoma tešla. Įmaišomi išplakti baltymai. Kepama vaflinėje. (Turiu tokią senovinę,gal 15 metų senumo, labai gerai joje iškepa) :wink:
ir as turbut tokia pat turiu,tik pas mane gal 25 metu senumo,bet kepa liuks :luks:

Parašytas: 07 Bir 2007, 12:09
Ligita
Tos senosios yra labai geros, bent jau aš savosios nekeisčiau į naują.

Parašytas: 07 Bir 2007, 14:24
Tutsi
keisti nebutina,galima ir nauja nusipirkti priedo :wink:

Parašytas: 07 Bir 2007, 18:10
Hazel
Ligita rašė: (Turiu tokią senovinę,gal 15 metų senumo, labai gerai joje iškepa) :wink:
Paveikslėlis mano svajone

Parašytas: 07 Bir 2007, 18:25
Tutsi
nepergyvenk,gal paklius kur,nusipirksi :wink:

Parašytas: 08 Bir 2007, 07:38
Ramunė
Hazel rašė:
Ligita rašė: (Turiu tokią senovinę,gal 15 metų senumo, labai gerai joje iškepa) :wink:
Paveikslėlis mano svajone
Visos svajonės anksčiau ar vėliau išsipildo :wink:

Parašytas: 08 Bir 2007, 08:32
Tutsi
beveik visada :!:

Parašytas: 08 Bir 2007, 08:55
Lilina
bet vat yra tas žodelis "beveik" :roll:

Parašytas: 08 Bir 2007, 09:10
Tutsi
Lilina rašė:bet vat yra tas žodelis "beveik" :roll:
va butent,bet nesvajoti reiskia negyventi :roll:

Parašytas: 08 Bir 2007, 09:23
Ramunė
tutsi rašė:
Lilina rašė:bet vat yra tas žodelis "beveik" :roll:
va butent,bet nesvajoti reiskia negyventi :roll:
Viena svajonė išsipildo - tą pačią minutę atsiranda kitaPaveikslėlis Todįėl ir gyventi įdomiau. O jei viską, ką nori turėtum ir galėtum Paveikslėlis

Parašytas: 08 Bir 2007, 10:01
Tutsi
visai nuobodu butu :evil:

Parašytas: 09 Bir 2007, 20:24
Ramunė
tutsi rašė:visai nuobodu butu :evil:
Netgi sakyčiau nykuma - nykynėPaveikslėlis

Parašytas: 11 Bir 2007, 10:50
Tutsi
ir vel kolektyvas nusprende :roll:

Parašytas: 11 Bir 2007, 11:27
Ligita
Vaflių slėgtainis: 5 vafliai, 300g miltinio cukraus, 4 kiaušinių tryniai, 120g riešutų, pusė stiklinės pieno, 200g sviesto, 200g šokolado. Cukrus, tryniai, šokoladas sudedami į puodą, įpilama pieno ir kaitinama, kol ima kilti putos. Tada atvėsinama, sudedamas išsuktas sviestas ir viskas gerai išmaišoma. Šiuo kremu pertepami vafliai ir paslegiama. Sustingęs slėgtainis supjaustomas.

Parašytas: 11 Bir 2007, 11:34
Ramunė
Ligita rašė:Vaflių slėgtainis: 5 vafliai, 300g miltinio cukraus, 4 kiaušinių tryniai, 120g riešutų, pusė stiklinės pieno, 200g sviesto, 200g šokolado. Cukrus, tryniai, šokoladas sudedami į puodą, įpilama pieno ir kaitinama, kol ima kilti putos. Tada atvėsinama, sudedamas išsuktas sviestas ir viskas gerai išmaišoma. Šiuo kremu pertepami vafliai ir paslegiama. Sustingęs slėgtainis supjaustomas.
:hubba: Paveikslėlis

Parašytas: 11 Bir 2007, 11:54
Ligita
Ramunė rašė:
Ligita rašė:Vaflių slėgtainis: 5 vafliai, 300g miltinio cukraus, 4 kiaušinių tryniai, 120g riešutų, pusė stiklinės pieno, 200g sviesto, 200g šokolado. Cukrus, tryniai, šokoladas sudedami į puodą, įpilama pieno ir kaitinama, kol ima kilti putos. Tada atvėsinama, sudedamas išsuktas sviestas ir viskas gerai išmaišoma. Šiuo kremu pertepami vafliai ir paslegiama. Sustingęs slėgtainis supjaustomas.
:hubba: Paveikslėlis
Aš irgi panašiai atrodžiau, kai paskaičiau :D

Parašytas: 11 Bir 2007, 12:48
Ramunė
Ligita rašė:
Ramunė rašė:
Ligita rašė:Vaflių slėgtainis: 5 vafliai, 300g miltinio cukraus, 4 kiaušinių tryniai, 120g riešutų, pusė stiklinės pieno, 200g sviesto, 200g šokolado. Cukrus, tryniai, šokoladas sudedami į puodą, įpilama pieno ir kaitinama, kol ima kilti putos. Tada atvėsinama, sudedamas išsuktas sviestas ir viskas gerai išmaišoma. Šiuo kremu pertepami vafliai ir paslegiama. Sustingęs slėgtainis supjaustomas.
:hubba: Paveikslėlis
Aš irgi panašiai atrodžiau, kai paskaičiau :D
O kai paragavai? Ar dar nebandytas recepčiukas :roll:

Parašytas: 11 Bir 2007, 14:17
Ligita
Ramunė rašė:
Ligita rašė:
Ramunė rašė: :hubba: Paveikslėlis
Aš irgi panašiai atrodžiau, kai paskaičiau :D
O kai paragavai? Ar dar nebandytas recepčiukas :roll:
Turiu prisipažinti, kad KOLKAS dar neragautas.