Silkė
Moderatorius:Tutsi
Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
Re: Silkė
man labai patiko su razinomis ir riesutais, tai manau ir si bus super
tai as pavaisinsiu As nededu svogunu cia. Tik morkos, razinos ir graikiniai riesutai. Beje, labai skanu su raudonaja silkute, ji labiau cia tinka.
- Prikabinti failai
-
- 100_0364.jpg (155.14KiB)Peržiūrėta 4392 karus(ų)
Sugundei ir mane kaiminka. Labai apetitnai atrodo patiekaliukas. Kaip tik turiu namie silkutės mažą pakuotę - vakare gaminsiu šį skanėstą. Ir visai nesvarbu, kad galbūt daugiau valgančių neatsiras...
na skonis savotiskas, nes saldokas, bet mano ponaiciai pasirauke tik pradzioje, o paskui kirto net ausys linko. Nepamirsk paprieskoniuoti universaliais prieskoniais su druska
pakeisti aisku galima, bet bus jau ne tas..... semeckas dar pakepinti galima
- JolantaDaruliene
- Gurmanas
- Pliusai:166
Na jus cia ir prigundet taip silkes uzsimaniau ne tas zodis, reiks vel is mamos siuntinio prasyt
- JolantaDaruliene
- Gurmanas
- Pliusai:166
as visada perku dumu skonio lietuvoj, o cia saldzios visos
- Ramunė
- GURU
- Pliusai:736
- Susisiekti:
Aš dzūko ir aukštaitės mišrūnė iš žemaitijos. O gyvenu pačiame LT centre. O suvalkijoj ti pažįstamų turiu ir tai endaug
Jei rimtai, mes gyvenam dviese su vyru, taigi mano porcijos dviem žmonė nebūna didelės
Jei rimtai, mes gyvenam dviese su vyru, taigi mano porcijos dviem žmonė nebūna didelės
Pries nosi-taip,vaizdas grazus,bet fotkej jau uzpildymo truksta As aplamai ir labai arti paparacinu,jau Samsungui amen,torto paragavo MB Nikon be islendancio straublio,tai ne beda,nebent pati i torta ikrisciau
man labai patinka tokia ale misrainele- silke+ kiausinis+ svogunlaiskiai+ majonezas... kai turiu dar citrinos idedu smulkiai pjaustytos su zievele
- Prikabinti failai
-
- DSC00621.JPG (108.91KiB)Peržiūrėta 4284 karus(ų)