O man, kai darbo atsirado, apsoliučiai atšoko fantaziją ką gamint. Kad tik kuo greičiau būtų padaryta Anksčiau kai tik vaiką žiūrėjau, tai eksperimentavau į valias...dabar gi.... Bet 3 kartus į dieną vistiek sugebam pavalgyt, tarpkitko panašiu laiku.
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16336 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 654
Dirbant visada mažiau eksperimentams laiko lieka, labiau rūpi, kad pavalgyt, o kad nauja - palaukt galima Kartaios užplaukia, pabendai. Ateis šventė ir į tavo kiemelį : retsykiais paeksperimentuosi
O aš niekaip nesuprantu, kaip galima tik 3 kartus per dieną valgyti... Greičiausiai numirčiau. Aš vos ne kas 1 valandą valgau ir ne šiaip po kąsnį, o po kokius gerus 5 sumuštinius ar dar ką nors.
O aš niekaip nesuprantu, kaip galima tik 3 kartus per dieną valgyti... Greičiausiai numirčiau. Aš vos ne kas 1 valandą valgau ir ne šiaip po kąsnį, o po kokius gerus 5 sumuštinius ar dar ką nors.
O aš du kartus valgau ir nieko. Matyt skirtinga medž. apykaita, nes jei valgyčiau kas valandą - sustreikuotų skrandis nuo per didelio maisto kiekio.
Beje, jei gaunu gerą knygą paskaityt arba kryžiažodį kokį sudėtingesnį - visai apie maistą užmirštu Deja, yra, kas primena
Man va priešingai - jei skaitau kokį laikraštį ar žurnalą, būtinai šalia turi būti kokių sausainėlių ar saldainių - jau įpratau skaitydama valgyti. Nors sako, kad taip nesveika daryti, atseit "susivalgo" viskas, ką perskaitai.
O aš du kartus valgau ir nieko. Matyt skirtinga medž. apykaita, nes jei valgyčiau kas valandą - sustreikuotų skrandis nuo per didelio maisto kiekio.
as irgi valgau maximum 2 kartus i diena ir gerai daugiau nepavezu
Mano kabineto draugė sako, kad jai pusryčiams užtenka puodelio kavos, o man ne Nors mažas sumuštinukas, arba kiaušinukas, arba dar kas nors būtinai reikia įmesti į skrandį. Taip jau mes pripratę, ryte pavalgyti pusryčius, pietus valgom kas kur, daugiausia darbe yra kavinukės, galima šilto maisto pavalgyt, o vakare jau prasideda didysis valgymas. Reikalinga sriuba būtinai, o ir antras patiekalas būtinas... Va taip, ir vistiek maniškis vargsta su virškinimu
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume