Aš tai alpstu dėl kokybiškų grybų. Štai ir dabar sėdau prie kompiuterio tik baigusi konservuoti baravykus savo sultyse. Tik va, baravykų nerenku, esu sudariusi sutartį su tokiu maloniu senuku. Jis man prirenka "baravykų kaip gintaras" ir parduoda kibirais. Kibiras (nemažas) -35 Lt.
Viska valgau, tik saldumynus nelabai... Man jau geriau pietums mesytes skanus gabalaitis su salotytem. Ir zuvis labai puikus dalykelis. Bulviniai blynai su zuvyte..mmmmm...
Reikalinga: bulves, zuvis, prieskoniai, aliejus kepimui.
Eiga: Zuvi (as naudoju juros lydeka) supjaustyti nemazais gabaliukais, prieskoniu uzdeti nemazai (kiek kas megsta), ir i saldytuva. Tada sutarkuoti bulves, deti pipiriuku, druskos, kiausini, svoguno ir padaryti tesla kaip tarkiniams blynams. I ikaitinta keptuve deti gera sauksta bulviu tarkes, ant jos - gabaliuka zuvies, ant zuvies vel sauksta tarkes. Su saukstu sulyginti viska, padaryti toki nemaza storoka blyna. Labai storu nereiketu daryti. Man i keptuve telpa tokie trys. Is pradžiu kepti ant didesnes liepsnos, o kai jau bus galima blyna mentele apversti, liepsna primazinti, uzdeti dangti ant keptuves, ir kol iskeps.... Galima pasidaryt grybu padaza, ar koki kita, tada dar skaniau.
Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:18 Pranešimai: 1173 Miestas: Vilnius
silsta rašė:
Reikalinga: bulves, zuvis, prieskoniai, aliejus kepimui. Eiga: Zuvi (as naudoju juros lydeka) supjaustyti nemazais gabaliukais, prieskoniu uzdeti nemazai (kiek kas megsta), ir i saldytuva. Tada sutarkuoti bulves, deti pipiriuku, druskos, kiausini, svoguno ir padaryti tesla kaip tarkiniams blynams. I ikaitinta keptuve deti gera sauksta bulviu tarkes, ant jos - gabaliuka zuvies, ant zuvies vel sauksta tarkes. Su saukstu sulyginti viska, padaryti toki nemaza storoka blyna. Labai storu nereiketu daryti. Man i keptuve telpa tokie trys. Is pradžiu kepti ant didesnes liepsnos, o kai jau bus galima blyna mentele apversti, liepsna primazinti, uzdeti dangti ant keptuves, ir kol iskeps.... Galima pasidaryt grybu padaza, ar koki kita, tada dar skaniau.
O man kruopos patinka. Grikiu kose su grietine arba sviestu galiu viena valgyt. Bet apklausoje neitrauktas dar vienas punktas. SRIUBOS. Galiu vien tik jom ir gyventi. Pupeliu, kopustu, zirniu, pomidorine, zuviene....pagalvojus apie zuviene is sviezios zuvies seiles tysta
Saldumynai skanu po sociu pietu. Po pusvalandzio atsigerti arbatos ir uzkasti su pora sokoladiniu saldainiu Vien tik jos valgyt, tai neprisivalgai, vis skarndis reikaluja dar ir dar.
Aš kai dar studijavau, tai sesijos metu visuomet sustorėdavau nes visada daug saldumybnų kapodavau Taip bandžiau įveikti stresą Ir aišku pavyko, nes mokslus jau baigiau
Blynai aplamai skanus dalykas , ypač ploni. O dar skanu blynai su viskuo, kai i tešla imetama surio, smulkiai papjaustytu pomidoru ir grybu. Tokie gan "mesiški" blynai gaunasi. Kaip sotus pietus išeina
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume