Mėgstamiausias patiekalas
- Andron
- Site Admin
- Pranešimai: 1175
- Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:18
- Pliusai: 0
- Miestas: Vilnius
- Susisiekti:
Mėgstamiausias patiekalas
Būtų labai įdomu sužinoti, kokius patiekalus mėgstate labiausiai.
Grybai
Aš tai alpstu dėl kokybiškų grybų. Štai ir dabar sėdau prie kompiuterio tik baigusi konservuoti baravykus savo sultyse. Tik va, baravykų nerenku, esu sudariusi sutartį su tokiu maloniu senuku. Jis man prirenka "baravykų kaip gintaras" ir parduoda kibirais. Kibiras (nemažas) -35 Lt.
Re: Mėgstamiausias patiekalas
Mano megstamiausias patiekalas yra cepelinai. Siaip dar megstu ir visokius saldumynus.
Valgymo ypatumai
Viska valgau, tik saldumynus nelabai... Man jau geriau pietums mesytes skanus gabalaitis su salotytem. Ir zuvis labai puikus dalykelis. Bulviniai blynai su zuvyte..mmmmm...
valgymo ypatumai
Reikalinga: bulves, zuvis, prieskoniai, aliejus kepimui.
Eiga: Zuvi (as naudoju juros lydeka) supjaustyti nemazais gabaliukais, prieskoniu uzdeti nemazai (kiek kas megsta), ir i saldytuva. Tada sutarkuoti bulves, deti pipiriuku, druskos, kiausini, svoguno ir padaryti tesla kaip tarkiniams blynams. I ikaitinta keptuve deti gera sauksta bulviu tarkes, ant jos - gabaliuka zuvies, ant zuvies vel sauksta tarkes. Su saukstu sulyginti viska, padaryti toki nemaza storoka blyna. Labai storu nereiketu daryti. Man i keptuve telpa tokie trys. Is pradžiu kepti ant didesnes liepsnos, o kai jau bus galima blyna mentele apversti, liepsna primazinti, uzdeti dangti ant keptuves, ir kol iskeps.... Galima pasidaryt grybu padaza, ar koki kita, tada dar skaniau.
Eiga: Zuvi (as naudoju juros lydeka) supjaustyti nemazais gabaliukais, prieskoniu uzdeti nemazai (kiek kas megsta), ir i saldytuva. Tada sutarkuoti bulves, deti pipiriuku, druskos, kiausini, svoguno ir padaryti tesla kaip tarkiniams blynams. I ikaitinta keptuve deti gera sauksta bulviu tarkes, ant jos - gabaliuka zuvies, ant zuvies vel sauksta tarkes. Su saukstu sulyginti viska, padaryti toki nemaza storoka blyna. Labai storu nereiketu daryti. Man i keptuve telpa tokie trys. Is pradžiu kepti ant didesnes liepsnos, o kai jau bus galima blyna mentele apversti, liepsna primazinti, uzdeti dangti ant keptuves, ir kol iskeps.... Galima pasidaryt grybu padaza, ar koki kita, tada dar skaniau.
- Andron
- Site Admin
- Pranešimai: 1175
- Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:18
- Pliusai: 0
- Miestas: Vilnius
- Susisiekti:
Re: valgymo ypatumai
silsta rašė:Reikalinga: bulves, zuvis, prieskoniai, aliejus kepimui.
Eiga: Zuvi (as naudoju juros lydeka) supjaustyti nemazais gabaliukais, prieskoniu uzdeti nemazai (kiek kas megsta), ir i saldytuva. Tada sutarkuoti bulves, deti pipiriuku, druskos, kiausini, svoguno ir padaryti tesla kaip tarkiniams blynams. I ikaitinta keptuve deti gera sauksta bulviu tarkes, ant jos - gabaliuka zuvies, ant zuvies vel sauksta tarkes. Su saukstu sulyginti viska, padaryti toki nemaza storoka blyna. Labai storu nereiketu daryti. Man i keptuve telpa tokie trys. Is pradžiu kepti ant didesnes liepsnos, o kai jau bus galima blyna mentele apversti, liepsna primazinti, uzdeti dangti ant keptuves, ir kol iskeps.... Galima pasidaryt grybu padaza, ar koki kita, tada dar skaniau.