Užsiregistravo: 21 Lap 2006, 00:40 Pranešimai: 1090 Miestas: Barselona Pliusai: 3
KARSTU GERIMU STIKLINE. Labai tinka airiskai kavai tiekti. Ir man labai patinka is tokios stiklines gerti Nezinau kodel, bet primen man mamos namus, bet ten tokiu tauriu neturejom
Užsiregistravo: 21 Lap 2006, 00:40 Pranešimai: 1090 Miestas: Barselona Pliusai: 3
Radau, ka raso vyno ekspertai apie vyno taures. Ir vel vertimas is ispanu kalbos
Nerekomenduojama rinktis israizytas ir spalvotas vyno taures, nes sie elementai iskreipia vyno spalvos grozi. Juk vynas ne tik geriamas, bet juo ir grozimasi, nes kiekvienas vynas turi savo autentiska atspalvi.
Rekomenduojama, kad vyno taure butu skaidris ir visiskai permatoma ir kuo plonesnio stiklo.
Geriausi taures forma - virsuje susiaurejanti, nes taip padeda sulaikyti vyno aromata.
Raudono vyno taure yra platesne uz baltojo, nes raudonieji vynai daug aromatingesni. (Na, sita, tai jau manau visos ir visi jau zinojome )
Grieztai ne!!!!! Niekados nepilkite vyno i tas pacia taures, kai atdarote nauja buteli vyno, net jei tos pacios firmos, ir tu paciu metu. Kodel, nezinau, bet taip buvo parasyta... O as verciu
Apie vyna ne ka zinau, nes jis man nelabai patinka, ypac raudonas. Gaminant viskas ok, bet va gurksnoti, taik kaip kada, su geru suriu
Man irgi alus skaniausiai tiesiai is butelkos. Bet irgi, geriu tik namie, arba kaikuriuose baruose - arklidese. Ten susirenka visokie furu vairuotojai, pazista mane, tai visiems dzin kaip as ta alu geriu
kol as issirinkau alaus taures,kurias paprasciau isblizginti,kiek vargo turejau .Tai per aukstos ir per plono stiklo,tai per sunkios...tai vel kas.O seip,tai smagiausia nedideli bokaliukai....ir valyti paprasta ir gerti is ju malonu.Nors mano ziniomis,bokalai,kokio turio bebutu yra tik vyrams ,o moterims-taures.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume