Užsiregistravo: 21 Lap 2006, 00:40 Pranešimai: 1090 Miestas: Barselona Pliusai: 3
tik dabar pastebejau, kad tai kaip ir laikrodis, uzstati pvz 5 min, po ju pingvino snapas pasikelia ir taip istraukia pakeli, tokiu budu arbata nebus tokia stipri, jei patys pamirstumete, man taip nuolatos buna
Kavos bankas yra tokia imone, kuri prekiauja atsiveztine ivairiausiu rusiu kava. gali pupelemis atvezti, gali sumalti kokio nori stambumo, uzsakymas vyksta internete, pristato i bet kuri LT miesta. jei Kaune - nemokamai. parduotuves savo neturi kaip supratau. 250 g kaina 11 lt, man labai gyre Gvatemalos kava, tai ja ir uzsakysiu. daugiau info www.kavosbanaks.lt
Kavos bankas yra tokia imone, kuri prekiauja atsiveztine ivairiausiu rusiu kava. gali pupelemis atvezti, gali sumalti kokio nori stambumo, uzsakymas vyksta internete, pristato i bet kuri LT miesta. jei Kaune - nemokamai. parduotuves savo neturi kaip supratau. 250 g kaina 11 lt, man labai gyre Gvatemalos kava, tai ja ir uzsakysiu. daugiau info http://www.kavosbanaks.lt
kai paragausi, pasakyk, ar gera....nes nepamenu kada skanios kavos geriau
kai paragausi, pasakyk, ar gera....nes nepamenu kada skanios kavos geriau
O ką tu turi omeny sakydama "skani kava" ? Aš tarkim stengiuos kava pirkt ne pigiau nei už 10Lt 250gr. tada kažkaip ir kvapai ir skonis joje mane tenkina. dar aš aišku mėgstu tik savos gamybos recepta: išvirti kava su kardamonu ir imbieru, užbalinti grietinėlė.
as irgi kai kavu didele megeja pirkciau ir pirkciau visokiausias, bet dabar - suplosi pinigelio ir uosviene islaks su draugem...gaila kazkaip sueina dabar is prekybcentriu....
Šiandien išbandėm Gvatemalos kavą iš Kavos banko, super. Parduotuvėj tikrai nėra nieko panašaus. Svarbiausia ji švelni ir aromatinga. Gal kas bandėt kitos rūšies, nes Gvatemalos kavą pirkau pagal rekomendacijas
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume