Užsiregistravo: 25 Sau 2010, 20:58 Pranešimai: 17 Miestas: UK sheffieldas Pliusai: 0
lb mesgtu omletus ,tad sitas omletas priverte apsiseileti bet va pusryciams jau kokius 3 metus ar daugiau valgau tik miltinius blynus ir stipria kava geriu.kad ir ka bandau pakeisti vistiek sugryztu prie to pacio.o dar kai mama isverda braskiu uogienes tai jau is vakaro svajoju apie pusrycius o po pusryciu jau galiu valgyt visa kita:D
Užsiregistravo: 25 Sau 2010, 20:58 Pranešimai: 17 Miestas: UK sheffieldas Pliusai: 0
manes visad to klausineja visi ,keista bet ne siaip as nesu megeja valgyt to pacio maisto daznai,nes jis man atsibosta greitai.bet va blynai niekaip gal uz tai,kad anksciau turejau problemu su pusryciais,as ju nevalgydavau,nes nerasdavau ko noreciau ,kad neapsunkintu manes ir sotu man butu. bet blynu niekad neatsisakydavau.tad ir pasilikau prie blynu kol surasiu ka kita (nors niekas nesivalgo man ) o va koses lb pamegau vakare valgyti
Avokada ir greifrukta supjaustome kubeliais.Lasisa juostelemis arba suplesome,sugnaibome,svoguniuka pjaustom juostelemis.Is pateitu padazui produktu pasigaminame uzpila,salotas dedame i lekste ir pries patiekdami apliejame padazu. Skaniu pusryciu!!!
Ant paskrudintos bulkos uždėti ant sviesto keptą kiaušinį (padruskintą), o ant kiaušinio uždėt po ančiuvį ir keletą kaparėlių. Gaunasi tikra skonių harmonija
dabartinius kur perku maximoj nėra baisiai sūrūs, bet žinau, kad būna, turbūt nuo gamintojo priklauso, o kad ištraukt sūrumą, reikia kaip ir silkę pamirkyti. Man asmeniškai ant šio sumuštinio vieno ančiuvio per mažai net buvo, norėjosi dar vienos riekelės
Ai, mano vyras visą dežutę juos šiaip patvarko Ateinu gamint koki gurmanišką patiekalą - neber ančiuvų: klausiu, kur dingo, nepamena, mat per maži tai gal net nepastėbėjo ka ten prarijo Taip kad jie ir taip valgomi, jeigu patinka
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume