Forelle, bet iš šitiek tešlos tiek ir tesigavo pyragėlių. Skonis nuostabus! Dar šiltoki buvo visai nieko, bet ryte atvėsę - pasaka, valgėme su sultiniu, tiesiog nuostabu!
manosios , tuščios būdamos, rodo 30 g, anksčiau atimdavau 30 g, bt dabar dedu kaip rodo - apstebėjau, kad taip geriausiai nutaikau proporcijas. tai gali būti, kad aš nedadėjau
Svarbiausia, Forelle, kad pyragėliai labai skanūs, aš netgi kaip šaltą užkandį ant šventinio stalo tokius drąsiai dėčiau ir pasididžiuodama svečiams siūlyčiau. Labai smagūs pyragėliai. Ir fetą pagaliau sunaudojau
Šie pyragėliai ir buvo sukurti fetos sunaudojimui Dar vienas geras būdas - fetos sausainiukai. Super prie alaus Reiks receptą susirast, išsikept ir jums parodyt, o tai taip nė karto ir nepavyko nufotografuot
Tešla paimta kaip visada nesaldiems pyragams, o įdaras iš to, ką reikėjo sunaudoti Feta viską ir užbaigia, akcentas pagrindtinis, be jos nebūtų taip skanu. Čia mano tokia nuomonė
Na, žinoma, tokiems dalykams reikia prieskonio. Manau, jeigu be fetos, tuomet reiktų sūdyti kiaušinio ir grietinės plakinį, dar kokio prieskonio sugalvot pomidorams. Bet su feta Mums tiko labai. Ypatingai su sultiniu
Užpilui: lydyto sūrelio su žolelėmis pakuotė (naudojau Philadelphia - 125 g) tarkuoto sūrio 1 skiltelė česnako poro gabalėlis 100 g grietinėlės prieskoninių žolelių
Scviestą sukapojame su abiejų rūšių miltais, druska ir kepimo milteliais. Su 3-4 šaukštais vandens išminkome vientisą tešlą, kuria išklojame apvalią formą. Subadę šakute kepame 5 minutes 200 laipsnių orkaitėje. Ant ištraukto pagrindo dėliojame cukinijų gabaliukus (norint minkštesnių galima prieš tai pakepinti), pakepintą su porais ir vištienos prieskoniais smulkintą vištieną. Sūrelį sumaišome su smulkintu poru bei česnakais, įmaišome grietinėlę, tarkuotą sūrį (apie 50 g). Gautą masę apskirstome ant pyrago viršaus. Užtauruojame dar šiek tiek sūro, pabarstome prieskoninėmis žolelėmis.
NB: pyragui ypatingo skanumo teikia lydytas sūrelis
Nu brač, kokia šeimininkė pasidarei. Sunku patikėt kad anksčiau nuo maisto ruošos nosį vartei.
na, maisto ruoša namuose niekada nebuvo pateikiama kaip kūrybinis veiksmas Dabar laukia žygdarbiai gimtadienio: 2 tortai, sumuštinukai, lavašai ir kiaulienos vėrinukai bus... Daugiau, manau, nieko nebesuspėsiu padaryti...
Ir aš prisidedu prie pagirų Gaila tik, kad ne visiems pas mane patinka aguonos, o dėl savęs vienos neprasikepsiu. O pyragas tai laaaaabai skaniai atrodo
Ir aš prisidedu prie pagirų Gaila tik, kad ne visiems pas mane patinka aguonos, o dėl savęs vienos neprasikepsiu. O pyragas tai laaaaabai skaniai atrodo
Man tai tooooks labai tinka! Gali būti vien aguonos su tešlos lašeliais! Erikiux,dėk aguonas tik į vieną pusį,į kitą kokios marmaliodės ir bus o.k.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume