Patiko ir man, ir draugui, ir bendradarbiams. Pas mane irgi nebūtų suvalgytas greit, nors ir nuostabaus skonio. Tiesiog nerealiai sotus, kad pusės normos tortuko visiems užteko
O ką, Tutsi, tavo namiškiai turi prieš citruso vaisius bei graikinius riešutus? Garantuoju, šį mano tortą ir tavo namiškiai valgytų
Lilina, na, tiesiog kremas gavosi toks glotnus, kad kitaip juo patempti tortuką buvo nelabai ir patogu Taip kad teko imti konditerinį maišelį ir keverzoti. Beje, labai reomenduoju tokį kremą, kai reikės gražiai iškringeliuoti ką nors Labai glotnus, patogus papuošimams kremas. Būčiau nusiteikusi rimtai puošti - būčiau ką geresnio sugalvojus.
Užsiregistravo: 25 Sau 2010, 20:58 Pranešimai: 17 Miestas: UK sheffieldas Pliusai: 0
o receptas tai paprastutis neturejau daug laiko ka gaminti,o sese uzsiprase gimtadieniui torto,tad nusipirkau lakstu .pritepiau grietineles ir daug vaisiu pridejau.o visa demesi skyriau puosimui si karta
Užsiregistravo: 25 Sau 2010, 20:58 Pranešimai: 17 Miestas: UK sheffieldas Pliusai: 0
as pati mases nemoku gaminti dar tad nusipirkau cukraus glaju, iskociojau ir uzdejau.tik nezinau ar LT yra ju pirkti,nes as gyvenu Anglijoj tad cia ir perku viska. tik man nelabai patiko ta mase,nes ji per saldi,o pati net neisivaizduoju kaip pagaminti...
dekui as marcipanines mases lb nemegstu ,tad suradau pakaitala,jis pagamintas is cukraus ir yra baltos lyg sniegas spalvos ir taip pat lengvai naudojamas
ooj butu tikrai smagu paciai ismokti pasigaminti.as dar noreciau ismokti koki nors glaju pasidaryt kuri galeciau tiesiog uztepti ir jis sustingtu,o ne kaip tesla uzdeti,bet net neisivaizduoju kaip tai padaryti p.s. o visa papuosima ismokau padaryti is Jusu pagalbos ir patarimu,skaitineju as jau senokai jusu receptus ir patarimus ir supratau jog nera taip sunku kol nepabandai
man atrodo cia bus tapati.stai idedeu pora nuotrauku kaip atrodo.
Prikabinti failai:
Failo aprašymas: stai kaip atrodo mati mase. DSC02438.JPG [ 54.48 KiB | Peržiūrėta 554 kartus(ų) ]
Failo aprašymas: dar ir tokio nusipirkti yra,bet jau paciai reikia issikocioti.bet daug lengviau kocioti situs nei marcipanine. DSC02437.JPG [ 59.96 KiB | Peržiūrėta 554 kartus(ų) ]
Failo aprašymas: sitam pakelyje jau buna iskociotas,ji tik issiemi ir jau gali graziai uzdeti ant torto DSC02436.JPG [ 47.79 KiB | Peržiūrėta 554 kartus(ų) ]
kaip minejau cia Anglijoj pirkau .apsiskaiciavau del laiko ir pinigu kiek prireiktu paciai pabandyti pasidaryti ir nusprendziau nusipirkti,nes laiko visai neturejau , o kainuoja tikrai nedaug.
Na va ir as pagaliau ikelsiu savo tortuka "Triufelis" parodyt , gaminau draugui valentino diena. Iskart atsiprasau uz nekokybiska foto, bet kokybiskom neturiu su kuo fotografuot .
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume