Radau. Bet tik dviejų spalvų dažai pas juos. Na, dvi spalvos, dar pridėsiu kokių pabarstikų-karoliukų - gal ir pavyks dailius dvispalvius keptus eglutės žaisliukus pagaminti. dar pridėsiu balto ir šokoladinio glajaus - jau net keturios spalvos, galima bus kurti
Ką gi, sukomplektavau jau dovaną draugo šeimai - iškepiau eglutės žaisliukų. Glajus mane pavedė - vis tebedžiūna, blunka, nesuprantu kodėl ir kaip sustabdyt. Tačiau visumoje rezultatu esu patenkinta, ir ateity būtinai darysiu glazūruotus kepinius, tiktai glajų reikės tobulesnį gaminti
Pažadėtasis rceptas. Dar kažkur tikrai vieną jų nuotrauką turėjau, gal vėliau rasiu
Fetos sūrio sausainiukai
500 g miltų; 1 v.š. kepimo miltelių; ¼ a.š. druskos; 1 v.š. cukraus; 4 v.š. pieno; 250 g fetos; 80 g sviesto; 1 kiaušinio trynys.
Miltus persioti su kepimo milteliais, įmaišyti druską, cukrų. Supilti pieną, suberti smulkintą fetos sūrį, gabaliukais pjaustytą sviestą ir išminkyti iki vienalytės masės. Suvynioti į plėvelę ir padėti šaltai vienai vlanadai. Ant miltuoto paviršiaus kočoti plonai tešlą, pjaustyti nedidelius sausainiukus, patepti išplaktu su truputčiu vandens tryniu ir kepti 200 C įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai apskrus.
Rimi Kur visi kepimo reikmėnys. Mano Rimi (prie Vingio) dabar yra ir labai gražių įvairių spalvų ir dydžių popierinių formelių keksiukams ir metalinių puzzle formelių. Tiktai katinėlių paskutinį kartą jau nebemačiau. Gal dar užveš.
Dar Rimi mačiau kepimo rinkinuką su žvaigždutės ir širdelės formele, bet nesusigundžiau, nes jis buvo brangus, ir pilnas man tikrai nereikalingas.
Rimi Kur visi kepimo reikmėnys. Mano Rimi (prie Vingio) dabar yra ir labai gražių įvairių spalvų ir dydžių popierinių formelių keksiukams ir metalinių puzzle formelių. Tiktai katinėlių paskutinį kartą jau nebemačiau. Gal dar užveš.
Dar Rimi mačiau kepimo rinkinuką su žvaigždutės ir širdelės formele, bet nesusigundžiau, nes jis buvo brangus, ir pilnas man tikrai nereikalingas.
tingejau siemet tvoras daryt, nes pernai jos labai luzinejo ir praziopsojau, kad ant stogo irgi reikia pusnis uzdeti....kitais metais egle kepsiu, atsibodo namelis jau
Užsiregistravo: 25 Sau 2010, 20:58 Pranešimai: 17 Miestas: UK sheffieldas Pliusai: 0
Hazel rašė:
Lilina rašė:
o nereikia ten daugiau miltų įdėt? Nes 2 šaukštai man pasirodė per mažai, skystoka tešlą išejo.
Šiandien ėmiausi kambarių tvarkymo ir radau senus užrašų sąsiuvinius, dar nuo mokymosi laikų. Va turiu tokį spurgų receptą užsirašiusi: VARŠKĖS SPURGOS 2 pak varškės, 5 šaukštai cukraus, 8 šaukštai miltų, 1 kiaušinis, 1 šaukštas sodos užgesintos actu Patikimiausias (man) receptas
sveikos. snd bandziau pasidaryti spurgas pagal sita recepteli,bet nlb gavosi,lb graziai iskepe,bet kai bandai atsikasti tik sukrenta iskart ir atrodo kaip issileides kamuolys... bandziau kitas ilgiau pakepti bet vistiek niekas nesigavo,gal galit patart kas netaip buvo?ar gali but kad kazko per mazai ar kazko per daug ideti galejau netycia?
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume