Žuvis
Moderatorius: Tutsi
Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Re: Žuvis
Marinuotos stintos
Marinatas (maždaug 1 kg žuvelių):
1 - 1,5 l vandens;
lauro lapus, pipirų grūdelių mišinį;
acto, druskos ir cukraus pagal skonį;
dvi morkas;
du svogūnus (daržovių gali būti ir daugiau nei po dvi, nes marinuotos jos taip pat baisiai skanios).
Ataušinti ir užpilti ant keptų žuvyčių. Palaikyti parą, galima ir ilgiau, tik neišsilaiko
Marinatas (maždaug 1 kg žuvelių):
1 - 1,5 l vandens;
lauro lapus, pipirų grūdelių mišinį;
acto, druskos ir cukraus pagal skonį;
dvi morkas;
du svogūnus (daržovių gali būti ir daugiau nei po dvi, nes marinuotos jos taip pat baisiai skanios).
Ataušinti ir užpilti ant keptų žuvyčių. Palaikyti parą, galima ir ilgiau, tik neišsilaiko
Re: Žuvis
Oi kaip mėgstu tokius valgymus. Kaip tik dabar turiu uzsimarinavus didesniu zuvyciu.
- Isia
- Virtuozas
- Pranešimai: 2235
- Užsiregistravo: 29 Geg 2007, 23:22
- Pliusai: 41
- Miestas: svetimas kraštas
Re: Žuvis
Maniškis kaip tik dabar tvarko didelį pundą stintų, keps ir ruoš marinatui, deda į slovikus ir kuo puikiausiai jie išsilaiko šaldytuve.. tik kiek dar nematavom laiko, nes ir taip greitai nelieka
ir lygiai tokį patį receptą marinato daro jau keletą metų iš eilės šiais metais tai jau trečias reisas namuos stintų. Va, ką reiškia gyventi prie nerštaviečių
ir lygiai tokį patį receptą marinato daro jau keletą metų iš eilės šiais metais tai jau trečias reisas namuos stintų. Va, ką reiškia gyventi prie nerštaviečių
Re: Žuvis
Stintos man irgi labai patinka visokiuose pavidaluose ,tik va sutinejimo daug.O is vieno cia girdejau,kad nereikia ju skust ,tai dabar nezinau-negi su zvynais valgyt? O kaip jus darot,skutat ar ne?
- Tutsi
- Site Admin
- Pranešimai: 35795
- Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
- Pliusai: 794
- Miestas: Aukštaitijoje
Re: Žuvis
niekada neskutu, nera ten ko skustiMargox rašė:Stintos man irgi labai patinka visokiuose pavidaluose ,tik va sutinejimo daug.O is vieno cia girdejau,kad nereikia ju skust ,tai dabar nezinau-negi su zvynais valgyt? O kaip jus darot,skutat ar ne?
Re: Žuvis
Tai sakai, suvalgei??? Visas- viena?????/
Turguj pirkau
Turguj pirkau
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Re: Žuvis
Tilapija, marinuota greipfukto sultyse
Reikės :
Tilapijos,
Greipfrukto,
krapų, druskos.
Cukinijos,
Paprikos,
Pomidoro.
Išspaudžiame greipfrukto sultis, užpilame ant žuvies, pabarstome smulkintais krapais ir palaikome keletą valandų. Kepame keptuvėje, pabaigoje padruskiname.
Daržoves supjaustome, papiriname, padruskiname ir apkepiname kitoje keptuvėje.
Reikės :
Tilapijos,
Greipfrukto,
krapų, druskos.
Cukinijos,
Paprikos,
Pomidoro.
Išspaudžiame greipfrukto sultis, užpilame ant žuvies, pabarstome smulkintais krapais ir palaikome keletą valandų. Kepame keptuvėje, pabaigoje padruskiname.
Daržoves supjaustome, papiriname, padruskiname ir apkepiname kitoje keptuvėje.
Re: Žuvis
LAŠIŠOS UŽKANDĖLĖ
Reikės:
šalto rūkymo lašišos griežinėlių
Kremui:
100 g Philadelphia sūrio
1 avokado
citrinos sulčių porą arbat. šaukštelių
druskos žiupsnelio
pipirų
krapų
Viską išplakam blenderiu ir per švirkštą išvirkščima į susuktus lašišos griežinėlius.
Pabarstyt reikėtų lašišos ikrais, bet tiko ir krapai
Reikės:
šalto rūkymo lašišos griežinėlių
Kremui:
100 g Philadelphia sūrio
1 avokado
citrinos sulčių porą arbat. šaukštelių
druskos žiupsnelio
pipirų
krapų
Viską išplakam blenderiu ir per švirkštą išvirkščima į susuktus lašišos griežinėlius.
Pabarstyt reikėtų lašišos ikrais, bet tiko ir krapai