Žuvis

Galite pasidalinti savo mėgstamais receptais, arba pasidomėti, kaip gaminamas Jus dominantis patiekalas.

Moderatorius: Tutsi

Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
Skelbti atsakymą
Vartotojo avataras
AIRENE
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 3967
Užsiregistravo: 20 Gru 2006, 19:18
Pliusai: 0
Miestas: SIAULIAI

Standartinė AIRENE » 02 Geg 2007, 15:55

Dar mandagus vyras! :! 8) Mano tai is peties reztu...(zodziais)

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 02 Geg 2007, 16:10

Taigi beveik 16 metų dresuoju, o dar prieš tai keletas metelių Paveikslėlis Tai ir pasidavė neapsikentęs mano blogai įtakai Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 02 Geg 2007, 16:43

o maniskis per 16 metu nei karto nepasake,kad neskanu :merg2:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 02 Geg 2007, 17:15

Aš ir sakau, kad kai nori, vyrą galima šilkinį padaryt ( jei tik ir jis to paties nori...)Paveikslėlis

Vartotojo avataras
AIRENE
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 3967
Užsiregistravo: 20 Gru 2006, 19:18
Pliusai: 0
Miestas: SIAULIAI

Standartinė AIRENE » 02 Geg 2007, 17:54

Sutinku.Galima.Bet man visa gyvenima blogiukai patiko... :oops: :merg2:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 02 Geg 2007, 18:03

neziurek,kas patiko,ziurek koki pati turi :wink:

Vartotojo avataras
AIRENE
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 3967
Užsiregistravo: 20 Gru 2006, 19:18
Pliusai: 0
Miestas: SIAULIAI

Standartinė AIRENE » 02 Geg 2007, 18:14

Tai aisku ,kad gerieti turiu!tik jis dar nezino 8) Vis stengias dar geresniu but :roll:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 02 Geg 2007, 18:18

AIRENE rašė:Tai aisku ,kad gerieti turiu!tik jis dar nezino 8) Vis stengias dar geresniu but :roll:
Tai tu ir neišsiduok :P Tegul ir toliau stengiasi, baisiai jau malonios tos pastangos :lol: :D

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 02 Geg 2007, 18:19

taip moteriskes po truputi ir nupindeja :laugh:

Vartotojo avataras
AIRENE
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 3967
Užsiregistravo: 20 Gru 2006, 19:18
Pliusai: 0
Miestas: SIAULIAI

Standartinė AIRENE » 02 Geg 2007, 19:11

Bet ,kad isgirstumet,kaip as gasdinu jaunas Paveikslėlis ,net paciai juokas ima.Paveikslėlis...Na,tegu geriau bijo prieiti,negu listu.tada jau man reiketu..Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 02 Geg 2007, 19:18

AIRENE rašė:Bet ,kad isgirstumet,kaip as gasdinu jaunas Paveikslėlis ,net paciai juokas ima.Paveikslėlis...Na,tegu geriau bijo prieiti,negu listu.tada jau man reiketu..Paveikslėlis
o kaip gazdini :shock:

Vartotojo avataras
AIRENE
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 3967
Užsiregistravo: 20 Gru 2006, 19:18
Pliusai: 0
Miestas: SIAULIAI

Standartinė AIRENE » 02 Geg 2007, 21:45

Ko pati bijociau,ta sakau,kad maniskis daro :oops:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 02 Geg 2007, 21:55

AIRENE rašė:Ko pati bijociau,ta sakau,kad maniskis daro :oops:
Tai prie visų savo gerųjų savybių dar ir pavydi esi :lol:
Buvau ir aš vienąkart užspirgėjusi, bet paskui labai jau nejauku buvo pačiai prieš save :oops:

Vartotojo avataras
AIRENE
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 3967
Užsiregistravo: 20 Gru 2006, 19:18
Pliusai: 0
Miestas: SIAULIAI

Standartinė AIRENE » 02 Geg 2007, 22:12

:oops: 8)

Vartotojo avataras
silsta
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1706
Užsiregistravo: 19 Spa 2006, 13:45
Pliusai: 5
Miestas: Kaunas

Standartinė silsta » 03 Geg 2007, 10:54

Pasiskaitinėjau jūsų, mergelkos (žemaitiškai) samprotavimų, pagalvojau, kad tų vyraų charakteriai labai jau senstant keičiasi. Išsiauklėji lyg tai pagal save, lyg tai ir šilkinis, bet oi kaip keičiasi, tas šilkas pasidaro visai nepanašus į šilką, pasiglamžęs, su savo kaprizais Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 03 Geg 2007, 11:19

silsta,is kur smailikus imi :shock:

Vartotojo avataras
silsta
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1706
Užsiregistravo: 19 Spa 2006, 13:45
Pliusai: 5
Miestas: Kaunas

Standartinė silsta » 03 Geg 2007, 14:15

Imu iš
smiles.33b.ru

Sėkmės :!:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 03 Geg 2007, 15:11

aisku :wink:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 07 Geg 2007, 14:33

Keptas karpis su obuoliais

Karpis,
prieskoniai,
druska, citrina,
2 - 3 obuoliai.

Karpį nuskusti, išvalyti, išplauti, ištrinti prieskoniais, pašlakstyti citriniuke, palaikyti apie valandą. Tada dėti į sviestu iškeptą keptuvę, apdėlioti obuolių skiltelėmis ir kepti orkaitėje, kol apskrus, vis palaistant atsiradusiomis sultimis.

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 07 Geg 2007, 15:48

o man karpis ir be obaliu skanus :roll:

Vartotojo avataras
Lilina
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 8898
Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pliusai: 101
Miestas: Kaunas/Mažeikiai

Standartinė Lilina » 07 Geg 2007, 21:08

O buoliai vištai tinka, ne karpiui...
Nu bet kadangi mane Ramunė išmokė valgyt vištieną su razinom, tai per daug nesiginčysiu :roll:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 07 Geg 2007, 21:10

:lol: :P :D :twisted: :wink:

Vartotojo avataras
Lilina
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 8898
Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pliusai: 101
Miestas: Kaunas/Mažeikiai

Standartinė Lilina » 07 Geg 2007, 22:12

Kiek daug emociju Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 08 Geg 2007, 12:31

liejasi per krastus....net mane aptaske :laugh:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 11 Geg 2007, 17:01

kEPTOS PLEKŠNĖS SU PAGARDAIS

Plekšnių,kiaušinio, drskos, j. pipirų, džiūvėsių,
sviesto, citrinos sulčių.

Žuvis paruošti kepimui ir apšlakstyti citrinos sultimis.
Miltus sumaišyti su druska, pipirais. Plekšnes apvolioti miltuose - kiaušinyje- džiūvėsiuose. 20 min. palaikyti šaldytuve, kad paniruotė geriau priliptų.
Kepti ant lėtos ugnies. Prieš baigiant kepti, įdėti sviesto.
Prikabinti failai
HPIM0325.jpg
HPIM0325.jpg (48.45 KiB) Peržiūrėta 3335 karus(ų)

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 11 Geg 2007, 17:04

Kepta plekšnė su lašiniais

Plekšnės,
miltų,
lašinukų,
druskos, pipirų,
citrinos, petražolių.

Žuvį paruošti kepimui, apšlakstyti citrina ir apvolioti miltuose, sumaišytuose su druska ir pipirais.
Lašinukus supjaustyti kubeliais ir spirginti keptuvėje. Kai išspirgės - išmti ir kepti žuvį. Baigiant sudėti spirgučius. galima įpjaustyti svogūnų ir įdėti grietinės.

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 11 Geg 2007, 17:08

Plekšnių apkepas su pievagrybiais

400 g pievagrybių,
3 šaukštai sviesto,
250 g lydyto sūrelio,
600 g plekšnių filė,
1 skiltelė česnako,
grietinės, druskos, baltųjų pipirų.

Grybus supjaustyti griežinėliais, apkepinti svieste, pagardinti druska bei pipirais.Išėmus iš keptuvės grybus, sudėti sūrelį, grietinę ir maišyti, kol sūris išsilydys.Tada vėl sudėti grybus ir išmaišyti.
Skardą įtrinti česnako skiltele ir ištepti sviestu. Plekšnes supjaustyti gabalais ir sudėti ant dugno, apdėti grybų mase. kepti apie 20 min.

Tinka : virtos bulvės, lapinės salotos.

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 11 Geg 2007, 18:54

kad ten toj pleksneje,nera ko valgyti :merg2:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 11 Geg 2007, 19:00

Rūkytos lašišos ruliadas

15 g sviesto
1 česnako skiltelė, sutraiškyta
150 g špinatų, virtų, išgręžtų ir sukapotų
4 kiaušiniai, atskirti trynius nuo baltymų
1 šaukštelis šviežio rozmarino, sukapoti
žiupsnis tarkuoto muskato riešuto
druska, juodi pipirai
salotų lapai ir citrinos griežinėliai papuošimui

Įdaras

250 g mascarpone arba pertrintos varškės
2 šaukštai pieno
4 svogūnų laiškai, plonai supjaustyti
125 g rūkytos lašišos
2 prinokę pomidorai, plonai supjaustyti griežinėliais

Paimti kepimo popieriaus. Sviestą tirpdyti su česnaku. Nuimti nuo ugnies ir įmaišyti špinatus. Pridėti trynius, rozmariną, muskato riešutą, druskos, pipirų ir išmaišyti. Kitame inde išplakti baltymus. Dėti 2-3 šaukštus į špinatų masę, tada likusią dalį. Atsargiai išmaišyti. Paruoštą masę paskleisti ant kepimo popieriaus ir kepti 190 laipsnių orkaitėje 10-12 min, kol masė taps tvirta. Ištraukti iš orkaitės, uždengti suvilgytu rankšluosčiu ir palikti atvėsti.
Tuo metu padaryti įdarą. Sumaišyti varškę su pienu, įmaišyti svogūnus.
Nuo ruliados nuimti kepimo popierių. 2,5 cm nuo krašto išdėlioti plonytes lašišos juosteles, ant viršaus tepti varškės įdarą, sudėlioti plonyčius pomidoro griežinėlius ant pusės ploto. Pradėti vynioti ruliadą nuo tos pusės, kur išdėlioti pomidorai. Suvynioti ją į maistinę plėvelę, ant viršaus apvynioti sudrėkintu rankšluosčiu ir laikyti šaldytuve pernakt. Supjaustyti gabalėliais bei puošti salotomis ir citrina.

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 11 Geg 2007, 19:08

tutsi rašė:kad ten toj pleksneje,nera ko valgyti :merg2:
Na, manuosius 55 kg patenkinti - man vienos pakanka. Paveikslėlis Bet labai jau skani žuvytė. Esu dariusi apkepą ir su lašinukais. Beje, ji pakankamai sotiPaveikslėlis

Skelbti atsakymą