Galite pasidalinti savo mėgstamais receptais, arba pasidomėti, kaip gaminamas Jus dominantis patiekalas.
Moderatorius: Tutsi
Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
-
Tutsi
- Site Admin
- Pranešimai: 35795
- Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
- Pliusai: 794
- Miestas: Aukštaitijoje
Standartinė
Tutsi » 11 Bir 2007, 22:49
ir profams taip nutinka
-
merope87
- Gurmanas
- Pranešimai: 1767
- Užsiregistravo: 28 Sau 2007, 12:34
- Pliusai: 99
- Miestas: Vilnius
Standartinė
merope87 » 19 Bir 2007, 12:14
ŽAGARĖLIAI
Dėl skonio priekaištų niekas neturėjo, bet išvaizda plastmasinius primena
-
Prikabinti failai
-
- foto 003.jpg (44.08 KiB) Peržiūrėta 2795 karus(ų)
-
Forelle
- Virtuozas
- Pranešimai: 11071
- Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
- Pliusai: 689
- Miestas: Kaunas
-
Susisiekti:
Standartinė
Forelle » 19 Bir 2007, 12:18
Svarbu skanu buvo
Mano anyta kai kepa, tai irgi panašūs gaunasi, atsimenu, net paragaut neišdrįsau, bet paskui negalėjau sustot valgius
-
Tutsi
- Site Admin
- Pranešimai: 35795
- Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
- Pliusai: 794
- Miestas: Aukštaitijoje
Standartinė
Tutsi » 19 Bir 2007, 13:39
kartais isvaizda buna apgaulinga,bet sitie tai man visai apetytiskai atrodo
-
Hazel
- Virtuozas
- Pranešimai: 2086
- Užsiregistravo: 11 Vas 2007, 13:45
- Pliusai: 0
Standartinė
Hazel » 19 Bir 2007, 13:41
merope87 rašė:ŽAGARĖLIAI
Dėl skonio priekaištų niekas neturėjo, bet išvaizda plastmasinius primena
o man atrodo labai graziai
-
Tutsi
- Site Admin
- Pranešimai: 35795
- Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
- Pliusai: 794
- Miestas: Aukštaitijoje
Standartinė
Tutsi » 22 Bir 2007, 15:43
taip,kad gali nenusiminti ir kepti toliau
-
jurgeliss
- Naujokas
- Pranešimai: 4
- Užsiregistravo: 26 Lap 2007, 18:31
Standartinė
jurgeliss » 26 Lap 2007, 18:39
sveikos!pamenu darydavau tokius traskius zagarelius!reik virti taukuose ne aliejuje!kaip skruzdelyna!ir nedeti sodos,ir tik kiausiniai ir miltai,man regis vandens siek tiek dar-tada ir gaunasi toki.kaip sako kuo paprasciau tuo skaniau
-
duziki
- Virtuozas
- Pranešimai: 5234
- Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
- Pliusai: 127
- Miestas: crawley
Standartinė
duziki » 26 Lap 2007, 19:06
JAU KAZKUR YRA PAAISKINTA, TIK NETINGEK IESKOTI
-
Lilina
- Virtuozas
- Pranešimai: 8898
- Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
- Pliusai: 101
- Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Standartinė
Lilina » 26 Lap 2007, 21:05
Užsuk į techninį skyriu, o šiaip BROWSE spausk apačioje ir dėk paveiksliuka iš kompo.
-
Tutsi
- Site Admin
- Pranešimai: 35795
- Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
- Pliusai: 794
- Miestas: Aukštaitijoje
Standartinė
Tutsi » 27 Lap 2007, 12:48
jurgeliss rašė:sveikos!pamenu darydavau tokius traskius zagarelius!reik virti taukuose ne aliejuje!kaip skruzdelyna!ir nedeti sodos,ir tik kiausiniai ir miltai,man regis vandens siek tiek dar-tada ir gaunasi toki.kaip sako kuo paprasciau tuo skaniau
sita tesla as jau minejau ir esu idejusi skruzdelyna
-
Talija
- Virtuozas
- Pranešimai: 2016
- Užsiregistravo: 26 Rgp 2007, 18:57
- Pliusai: 1
Standartinė
Talija » 24 Bal 2008, 20:12
Varškės žagarėliai
1 pakelis varškės
1 kiaušinis
1 šaukštas degtinės
1/2 stiklinės tirštos grietinės
1 šaukštelis sodos
5-6 šaukštai miltų
1 šaukštas cukraus
miltinio cukraus puošimui
Varškę sumalti mėsmale, ištrinti su kiaušiniu ir cukrumi. Grietinę išplakti su soda ir supilti į varškės masę. Suberti miltus ir supilti degtinę. Viską sumaišyti ir išminkyti.
Palaikyti tešlą šaldymo kameroje 1 valandą.
Kai tešla atšąla, ją iškočioti ir padaryti žagarėlius.
Virti aliejuje.
Išvirtus žagarėlius pabarstyti miltiniu cukrumi.