ŽAGARĖLIAI

Galite pasidalinti savo mėgstamais receptais, arba pasidomėti, kaip gaminamas Jus dominantis patiekalas.

Moderatorius: Tutsi

Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 11 Bir 2007, 22:49

ir profams taip nutinka :roll:

Vartotojo avataras
merope87
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1767
Užsiregistravo: 28 Sau 2007, 12:34
Pliusai: 99
Miestas: Vilnius

Standartinė merope87 » 19 Bir 2007, 12:14

ŽAGARĖLIAI

Dėl skonio priekaištų niekas neturėjo, bet išvaizda plastmasinius primena :roll:
Prikabinti failai
foto 003.jpg
foto 003.jpg (44.08 KiB) Peržiūrėta 2795 karus(ų)

Vartotojo avataras
Forelle
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 11071
Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pliusai: 689
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

Standartinė Forelle » 19 Bir 2007, 12:18

Svarbu skanu buvo :) Mano anyta kai kepa, tai irgi panašūs gaunasi, atsimenu, net paragaut neišdrįsau, bet paskui negalėjau sustot valgius

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 19 Bir 2007, 13:39

kartais isvaizda buna apgaulinga,bet sitie tai man visai apetytiskai atrodo :wink:

Vartotojo avataras
Hazel
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2086
Užsiregistravo: 11 Vas 2007, 13:45
Pliusai: 0

Standartinė Hazel » 19 Bir 2007, 13:41

merope87 rašė:ŽAGARĖLIAI

Dėl skonio priekaištų niekas neturėjo, bet išvaizda plastmasinius primena :roll:
o man atrodo labai graziai Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 22 Bir 2007, 15:43

taip,kad gali nenusiminti ir kepti toliau :wink:

jurgeliss
Naujokas
Pranešimai: 4
Užsiregistravo: 26 Lap 2007, 18:31

Standartinė jurgeliss » 26 Lap 2007, 18:39

sveikos!pamenu darydavau tokius traskius zagarelius!reik virti taukuose ne aliejuje!kaip skruzdelyna!ir nedeti sodos,ir tik kiausiniai ir miltai,man regis vandens siek tiek dar-tada ir gaunasi toki.kaip sako kuo paprasciau tuo skaniau :shock:

jurgeliss
Naujokas
Pranešimai: 4
Užsiregistravo: 26 Lap 2007, 18:31

Standartinė jurgeliss » 26 Lap 2007, 18:46

:roll: :roll: :roll: :roll:

jurgeliss
Naujokas
Pranešimai: 4
Užsiregistravo: 26 Lap 2007, 18:31

Standartinė jurgeliss » 26 Lap 2007, 18:48

tai kaip man usideti paveikslely???tik ka pasijungiau-nieko cia nesuprantu :roll: :oops: :roll: :shock:

Vartotojo avataras
duziki
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5234
Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
Pliusai: 127
Miestas: crawley

Standartinė duziki » 26 Lap 2007, 19:06

JAU KAZKUR YRA PAAISKINTA, TIK NETINGEK IESKOTI :roll:

Vartotojo avataras
Lilina
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 8898
Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pliusai: 101
Miestas: Kaunas/Mažeikiai

Standartinė Lilina » 26 Lap 2007, 21:05

Užsuk į techninį skyriu, o šiaip BROWSE spausk apačioje ir dėk paveiksliuka iš kompo.

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 27 Lap 2007, 12:48

jurgeliss rašė:sveikos!pamenu darydavau tokius traskius zagarelius!reik virti taukuose ne aliejuje!kaip skruzdelyna!ir nedeti sodos,ir tik kiausiniai ir miltai,man regis vandens siek tiek dar-tada ir gaunasi toki.kaip sako kuo paprasciau tuo skaniau :shock:
sita tesla as jau minejau ir esu idejusi skruzdelyna :wink:

Talija
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2016
Užsiregistravo: 26 Rgp 2007, 18:57
Pliusai: 1

Standartinė Talija » 24 Bal 2008, 20:12

Varškės žagarėliai


1 pakelis varškės
1 kiaušinis
1 šaukštas degtinės
1/2 stiklinės tirštos grietinės
1 šaukštelis sodos
5-6 šaukštai miltų
1 šaukštas cukraus
miltinio cukraus puošimu
i

Varškę sumalti mėsmale, ištrinti su kiaušiniu ir cukrumi. Grietinę išplakti su soda ir supilti į varškės masę. Suberti miltus ir supilti degtinę. Viską sumaišyti ir išminkyti.
Palaikyti tešlą šaldymo kameroje 1 valandą.
Kai tešla atšąla, ją iškočioti ir padaryti žagarėlius.
Virti aliejuje.
Išvirtus žagarėlius pabarstyti miltiniu cukrumi.

Skelbti atsakymą