ŽAGARĖLIAI
Moderatorius: Tutsi
Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
Skruzdėlyną darant, tie žagarėliai (lapeliai) būna tokie persišviečiantys ir trapūs todėl, kad tešlą reikia apie 1,5 val. lankstyti ir kočioti, lankstyti ir kočioti, l............................ Va, tada tešla pasidaro tokia lyg su pūslelėm, ir žagarlėliai nepaprastai puikūs. Reikia tik velnioniškos kantrybės
Po šiandienos tvarkymosi rastas receptas
Almos skruzdėlynas (Almos, nes iš draugės gal prieš 5 ar 6 metus jį nusirašiau)
125g margarino,
100g grietinės,
2 kiaušiniai,
300g kond.pieno,
Šaukštas konjako arba romo,
Miltų, kad tešla būtų kieta,
Aguonų, razinų, riešutų
Marg. Išsukti su kiauš., supilti grietinę, sudėti miltus. Išminkyti ir atšaldyti šaldytuve. Tešlą sutarkuoti burokine tarka tiesiai ant miltais pabarstytos skardos. Iškepti.
Kond.pieną virti, sumaišyti su trupiniais, razinomis, aguonomis, riešutais.
Atsimenu prieš kažkiek laiko ieškojau šito recepto ir neradau, o dabar, kai nebereikia radau...
Almos skruzdėlynas (Almos, nes iš draugės gal prieš 5 ar 6 metus jį nusirašiau)
125g margarino,
100g grietinės,
2 kiaušiniai,
300g kond.pieno,
Šaukštas konjako arba romo,
Miltų, kad tešla būtų kieta,
Aguonų, razinų, riešutų
Marg. Išsukti su kiauš., supilti grietinę, sudėti miltus. Išminkyti ir atšaldyti šaldytuve. Tešlą sutarkuoti burokine tarka tiesiai ant miltais pabarstytos skardos. Iškepti.
Kond.pieną virti, sumaišyti su trupiniais, razinomis, aguonomis, riešutais.
Atsimenu prieš kažkiek laiko ieškojau šito recepto ir neradau, o dabar, kai nebereikia radau...