Varškės pyragai

Galite pasidalinti savo mėgstamais receptais, arba pasidomėti, kaip gaminamas Jus dominantis patiekalas.

Moderatorius: Tutsi

Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
Skelbti atsakymą
Vartotojo avataras
vitele
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 4578
Užsiregistravo: 20 Bal 2007, 15:16
Pliusai: 94
Miestas: Šiauliai

Standartinė vitele » 04 Lie 2007, 18:21

na Tutsi , tikrai nenoriu Tavęs tupa padaryt , tik paklausiau ar ir kiti nemato , juk kartais taip būna :oops: atsiprašau :oops: :oops: :D

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 04 Lie 2007, 18:23

vitele rašė:na Tutsi , tikrai nenoriu Tavęs tupa padaryt , tik paklausiau ar ir kiti nemato , juk kartais taip būna :oops: atsiprašau :oops: :oops: :D
ai,gerai,pamirskim Paveikslėlis

Svečias

Standartinė Svečias » 16 Lap 2007, 17:05

Ligita rašė:Mano firminis varškės pyragas, jau daug metų darau būtent šį pyragą:
Tesla: 5 kiaušiniai, 8 šaukštai miltų, 100g džemo, 2 šaukštai sviesto arba margarino ir džiūvėsėlių formai.
Varškės masė: pusė kilogramo varškės, 150 g cukraus, 50 g sviesto, 5 kiaušiniai, 4 šaukštai krakmolo (galima apseiti ir be jo), razinų, vanilinio cukraus.
Tryniai atskiriami ir ištrinami su cukrumi, supilami miltai, vanilinis cukrus ir išmaišoma. Į tešlą sudedami iki putų išplakti baltymai, viskas išmaišoma kepama. Iškepus (tačiau dar ne iki galo) aptepama marmeladu.
Varškė ištrinama su cukrumi, dedamas sviestas, tryniai, vanil.cukrus, krakmolas, razinos ir supilami išplakti baltymai. Masė saumaišoma ir sudedama ant dar ne visai iškepusio biskvito. Vėl dedama į orkaitę ir kepama, kol visiškai iškeps. :wink:
labas. siandien nusprendziau kepti ligitos firmini varskes pyraga,ogi ziuriu nera parasyta kiek deti cukraus i tesla.....?! :(
ar as akla :?
ir dar noriu paklaust ,ar si piraga kept tortineje formoje,ar jis turetu but didesnis ir kepamas skardoje?

Vartotojo avataras
Lilina
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 8898
Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pliusai: 101
Miestas: Kaunas/Mažeikiai

Standartinė Lilina » 16 Lap 2007, 17:22

Kaip nėra, taigi parašyta 150gr cukraus. Ai matau...Tai dėk viską per pusę.

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 16 Lap 2007, 17:49

kaip suprasti per puse :shock:

Vartotojo avataras
duziki
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5234
Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
Pliusai: 127
Miestas: crawley

Standartinė duziki » 16 Lap 2007, 17:55

ir as nesupratau :shock:

Vartotojo avataras
Lilina
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 8898
Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pliusai: 101
Miestas: Kaunas/Mažeikiai

Standartinė Lilina » 16 Lap 2007, 18:00

Pusė kiekio cukraus dėda tegul į varškę, o pusė į trinius.

Vartotojo avataras
duziki
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5234
Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
Pliusai: 127
Miestas: crawley

Standartinė duziki » 16 Lap 2007, 18:01

aisku :roll:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 16 Lap 2007, 18:05

ir as dabar zinosiu :P

Vartotojo avataras
AIRENE
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 3967
Užsiregistravo: 20 Gru 2006, 19:18
Pliusai: 0
Miestas: SIAULIAI

Standartinė AIRENE » 17 Lap 2007, 18:36

:arrow:
Prikabinti failai
trisp.JPG
trisp.JPG (26.37 KiB) Peržiūrėta 5045 karus(ų)
tr2.JPG
tr2.JPG (45.23 KiB) Peržiūrėta 5045 karus(ų)
spinata rulet.JPG
spinata rulet.JPG (29.29 KiB) Peržiūrėta 5045 karus(ų)
spinat2.JPG
spinat2.JPG (45.93 KiB) Peržiūrėta 5045 karus(ų)

Vartotojo avataras
duziki
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5234
Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
Pliusai: 127
Miestas: crawley

Standartinė duziki » 17 Lap 2007, 19:25

oho kokiu skanumynu pridejai :luks:

Vartotojo avataras
Lilina
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 8898
Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pliusai: 101
Miestas: Kaunas/Mažeikiai

Standartinė Lilina » 18 Lap 2007, 12:27

Matosi , kad Airene grizo :wink:

Vartotojo avataras
AIRENE
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 3967
Užsiregistravo: 20 Gru 2006, 19:18
Pliusai: 0
Miestas: SIAULIAI

Standartinė AIRENE » 18 Lap 2007, 15:10

Bet kad as tingine,reiketu isversti,o as tik makt ,kad greiciau visa lapa. :oops:

Vartotojo avataras
duziki
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5234
Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
Pliusai: 127
Miestas: crawley

Standartinė duziki » 18 Lap 2007, 17:44

tinka ir taip svarbu kad idedi :lol:

Vartotojo avataras
Lilina
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 8898
Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pliusai: 101
Miestas: Kaunas/Mažeikiai

Standartinė Lilina » 18 Lap 2007, 19:19

Ten mišrainė sloksniuota perpjaustyta?
Gal gali šį lapuką didesni atsiusti ? ;)

Vartotojo avataras
duziki
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5234
Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
Pliusai: 127
Miestas: crawley

Standartinė duziki » 18 Lap 2007, 20:52

sudomino :lol:

Vartotojo avataras
Guci
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 3479
Užsiregistravo: 02 Rgp 2007, 10:30
Pliusai: 272

Standartinė Guci » 19 Lap 2007, 09:32

Nu ir graziai atrodo :!:
Airene, persiusk ir man didesnius paveiksliukus :)
Is anksto aciu :aciu2:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 19 Lap 2007, 11:20

Lilina rašė:Ten mišrainė sloksniuota perpjaustyta?
Gal gali šį lapuką didesni atsiusti ? ;)
ten varskes uzkepele triju spalvu :wink:

Vartotojo avataras
Lilina
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 8898
Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pliusai: 101
Miestas: Kaunas/Mažeikiai

Standartinė Lilina » 19 Lap 2007, 16:26

Viską gavau :P darysiu prie progos ;)

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 19 Lap 2007, 16:28

ir mums parodysi kaip gavosi :wink:

Vartotojo avataras
duziki
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5234
Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
Pliusai: 127
Miestas: crawley

Standartinė duziki » 19 Lap 2007, 19:19

o mes lauksim :lol:

Vartotojo avataras
AIRENE
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 3967
Užsiregistravo: 20 Gru 2006, 19:18
Pliusai: 0
Miestas: SIAULIAI

Standartinė AIRENE » 28 Lap 2007, 02:11

IS VARSKES KALEDOM
Prikabinti failai
NM.JPG
NM.JPG (38.54 KiB) Peržiūrėta 4964 karus(ų)

Vartotojo avataras
duziki
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5234
Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
Pliusai: 127
Miestas: crawley

Standartinė duziki » 28 Lap 2007, 02:12

ko nemiegi airene? :shock:

Vartotojo avataras
Lilina
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 8898
Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pliusai: 101
Miestas: Kaunas/Mažeikiai

Standartinė Lilina » 28 Lap 2007, 02:25

Grazu. Perskaičiau savo seną frazę, kad reikia išbandyt tą trijų spalvų mišrainė...svarstau gal ryt nedidelį kiekį paragavimui sumesti... :roll:

Vartotojo avataras
AIRENE
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 3967
Užsiregistravo: 20 Gru 2006, 19:18
Pliusai: 0
Miestas: SIAULIAI

Standartinė AIRENE » 28 Lap 2007, 12:10

Man tie snoego zmogiukai patiko .Cccia is varskes surelio.

Vartotojo avataras
janrri
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2805
Užsiregistravo: 17 Sau 2007, 12:51
Pliusai: 389

Standartinė janrri » 28 Lap 2007, 12:27

Va, va fainuoliai tie sniegžmogiukai :laugh:

Vartotojo avataras
duziki
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5234
Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
Pliusai: 127
Miestas: crawley

Standartinė duziki » 28 Lap 2007, 13:30

tikrai grazus :luks:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 28 Lap 2007, 15:22

mane tai tas vyniotinis traukia :P

Talija
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2016
Užsiregistravo: 26 Rgp 2007, 18:57
Pliusai: 1

Standartinė Talija » 29 Lap 2007, 21:15

Vyniotinis su varške: 0.5 kg miltų, 150g cukraus, 2 kiaušiniai, 0.25l pieno, 30g mielių, 30g tarkuotos apelsino žievelės, 30g razinų, truputis vanil. Cukraus. Įdarui: 250g varškės, 150g cukraus, 4 kiaušiniai, 100g sviesto, 100g razinų, truputis vani. Cukraus, tarkuotos citrinos žievelės. Paruošiama mielinė tešla. Varškė ištrinama su cukrumi, kol pasidaro vienalytė masė. Sudedami kiaušinių tryniai, suberiama tarkuota citrinos žievelė, vanil.cukrus ir supilamas ištirpintas sviestas. Pakilusi tešla iškočiojama 2 cm storio sluoksniu; jis aptepamas varškės mase, standžiai suvyniojamas, įdedamas į riebalais išteptą formą ir palaikomas, kol pakils. Paskui aptepamas kiaušinio baltymu ir kepamas karštoje orkaitėje 40-50min.

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 29 Lap 2007, 21:54

labai skaniai cia skaitosi :P

Skelbti atsakymą